*מרגיש גאה* עשיתי נקיון פסח

• פותח הנושא 007bg
  • פורסם בתאריך

rukia chan

New member
אני יודעת שאת לא דואגת לעצמך...

אני רק אומרת שזה בסדר (מבחינתי לפחות)

השמלאני

New member
זה לא תירוץ

בנאדם צריך לדעת לשלוט בעצמו לכולם היו טראומות בחיים (לחלקנו יותר מאחרים) וזה לא תירוץ להיות מגעיל לאנשים אחרים ואני חושב שזה גם חוסר כבוד מצידך להשתמש בזה בתור תירוץ לזה שאת מגעילה בהודעות שלך אם את יודעת שאת לא הולכת לכתוב משו נכון שלא פוגע אז אל תכתבי בכלל

לבנדר א

New member
לא נכון!

לאדם יש תסכולים שהוא צריך להוציא. אנחנו קהילה, היא יכולה לפרוק כאן מה שהיא רוצה ואנחנו נתמוך בה. אם יש לך בעיה, אתה מוזמן לעבור פורום.

השמלאני

New member
האאאאא????

אז אם זה ככה אני מבקש מאור בבקשה להוסיף בהודעת הכניסה של הפורום "כאשר אתה נכנס לפורום אתה מצהיר שאתה מוכן שאנשים אחרים ייפרקו עליך תסכולים" אין לי בעיה שתפרוק תסכולים באמת שלא אבל אני אף פעם לא נשאלתי אם אני מסכים שיפרקו עליי תסכולים כשלי יש תסכולים (ויש לי) אז אני פורק במסנג'ר או בקומונה שלי (פאנגרלז פאנבויז וכל מה שנקשר כולם מוזמנים להצתרף) כי שמה אין נושא שיחה מסויים פה זה פורום בליצ' ולא פורום פריקת תסכולים אין לי בעיה עם פריקת תסכולים רק במקומות הנכונים

לבנדר א

New member
לאדם יש תסכולים

ואנחנו קהילה. אנחנו תומכים אחד בשני. זכותה להיות מתוסכלת כי החברה הכי טובה שלה בסכנת חיים. אם זה לא מוצא חן בעיניך, אני ממליצה לך לבחום לעבור לפורום אחר.

Hinamori

New member
../images/Emo45.gif \=

באמאשלי יובל מה שאני עוברת יותר גרוע ממה שאת עוברת עכשיו, תהיי בטוחה מזה

אתה יודע, בדרך כלל כשמודיעים למישו

שחברה שלו גוססת בבית חולים, הוא קצת מאבד את הצפון. אני ילדה שלא אוהבת להדאיג אנשים, ולגרום להם שהכל טוב (במקרה שלי- ההורים). אז קמתי, לקחתי את המחשב והתחלתי לתקתק. לא ידעתי שזה מה שייקרה. לא התכוונתי להוציא את הכעס שלי עליכם. כאמת שלא.אני גם לא אחת שמוציאה תיסכול על אחרים. בדרך כלל אני פשוט מוציאה את התסכול על עצמי.ולא ניראה לי שאתם יכולים למצוא את עצמכם במקום שבו אתם מתובכלים יותר מימני.היא הייתה איתי מאז שאני זוכרת את עצמי,היא בילתה איתי יותר זמן יותר מכל אחד, והיא הבן אדם הכי יקר לי בעולם.הבן אדם שנתתי לו יותר הבטחות ושבועות יותר ממה שנתתי בכלל לאנשים אחרים, עד כדי כך שעכשיו אני כמעט ושייכת לה.כשבן אדם כזה גוסס... זה יותר מתסכל מכל דבר אחר שתחוו איי פעם. ואני יכולה להבטיח לכם את זה.

ואם זה שחברה שלך שוכבת כמעט מתה

בבית חולים כשאנשים מאץ זרה תופרים לה פצעים בראש עם מחט זו לא סיבה להתנהגות מוזרה, אז באמת שאני לא יודעת מה כן. כי אני לא אחת שתתיחס לאנשים בצורה כזאת. אף פעם.

Envious

New member
אני מאד מצטערת על מה שקרה

לחברה שלך. אבל מה שאמרת בנוגע לזה שלא נראה לך שאנחנו יכולים למצוא את עצמנו במקום שבו אנחנו יותר מתוסכלים ממך אז את דיי טועה. כלומר יש אנשים שאולי בלוטת שומן בבטן הרבה יותר מטרידה אותם מפיגוע שהיה בתל או משהו הרבה יותר גדול שנוגע לאנשים. כלומר, אני יכולה להיות הרבה יותר מוטרדת ממך עכשיו בלי שום קשר למקרה. רק לקחת דברים בפרופורציה. ושוב אני מצטערת על החברה שלך

השמלאני

New member
בואי נגיד שאני יודע איך זה מרגיש

אפילו טוב מאוד אני יודע איך זה מרגיש שמודיעים לך שמישו קרוב אליך מת ואני יודע שצריך הרבה מאוד תמיכה ואני אישית מוכן לתת לך כמה תמיכה שאת רוצה (במסנג'ר [email protected] )ואת יודעת זה אפילו לא יפריע לי אם את פותחת שירשור ומי ותמיכה בנושא אבל ברגע שאת מגיבה בצורה פוגעת אז את פוגעת באנשים אחרים מה לא עשו כלום ומבחינתי זה כבר לעבור גבול לא משנה באיזה מצב גרוע אתה שוב אני מקווה שהיא תהיה בסדר ואני מקווה שאת תתגברי ואם את צריכה משו אני במסן

JeTfIrE

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifשטויות!

כל אחד והדרך התמודדות שלו זה תירוץ מצוין בשבילה ואין לי בעיה עם זה כל אחד תריך להוציא את התסכול שלו באיזושהי דרך!!! ונכון, לחלקנו היו דברים יותר קשים בחיים אבל עדיין...זו הדרך התמודדות שלו, וזו הדרך התמודדות שלך ושל כל איש אחר!

אמ... ני עוזבת את הפורום. שוב.

אין טעם להשאר. אחת הסיבות שעזבתי היו בגלל שאיבדתי את עצמי, ופחדתי לפגוע בכם. חזרתי בגלל שנועה הבטיחה שהיא תשגיח עליי...אבל היא לא כאן, ואני מתחילה לעשות שטויות. בין אם היא תצא מיזה ובין אם לא... אני הולכת לידאוג לעצמי עכשיו, ואני מניחה שנתראה בעוד כמה חודשים

MrsGreen

New member
אם כך משהו אחד אחרון

שמשהו כמו מה שתיארת שקרה לחברה שלך קורה, למה את צריכה לרוץ לפורום ולכתוב דברים? אני מתכוונת את יכולה לרשום מה שקרה ואז פשוט ללכת להיות עם חברה שלך בבית חולים או סתם לדבר בטלפון עם אנשים, מה שאני אומרת שברגע שפותחים פורום, כמה קהילה פתוחה שאנחנו רוצים שנהיה אנחנו לא יכולים להיות קבוצת תמיכה בשביל כל מה שקורה אחד לשני, היו מקרים שבהם אני הייתי אחרי מוות של אנשים שהכרתי רשמתי הודעה ולא נכנסתי כמה ימים עד שהתגברתי ויכולתי לדבר כרגיל, והיו דברים שגרמו לי להיות כל כך בדכאון, שוב מוות של אנשים שפשוט התרחקתי מהפורום איזה שבועים עד שחזרתי לעצמי, ואני בטוחה שאני לא היחידה שנוהגת ככה. בסדר סיפרת מה שקרה רצית תגובות מעודדות זה נורמלי לגמרי וכולם עושים את זה, אבל להמשיך ולהגיב על דברים שאנשים כותבים, זה לא בסדר לדעתי, אני לא יודעת איך את מתמודדת עם כאב אבל ברגע שאת פוגעת באחרים זה לא שווה את זה, אז פשוט תתרחקי איזה שבוע מהפורום, שהכול יחזור לנורמל (בעז"ה אני מקווה שהיא תהיה בסדר) תחזרי לכתוב פה, לא לנטוש את הפורום על כל דבר שקורה. תרגישי טוב וסליחה על התקיפה.

JeTfIrE

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo201.gifשיהיה לה ולך

בהצלחה |חיבוקדוביגדולגדולמוחץ|

Kurogane

New member
מעו, בננה (יובל בהכחשה)

תקשיבי, אומנם אני כאן די קורא סמוי, והרבה זמן לא הייתי כאן, כך שאני לא כל-כך בטוח לגבי הדעות שמתרוצצות כאן, אבל לדעתי זה בסדר... אני יודע איך מדברים, מרגישים, ומביעים את עצמך במצבי כעס... סמכי עליי הייתי שם... במיוחד במצב רגיש כמו שלך... אבל יצא לי להכיר אותך...
והכרתי ילדה חמודה, עם לב ענק... לדעתי, נוראיים ככל שיהיו הדברים שאמרת, הסיבה די מצדיקה... נכון, זה יכול היה להמנע, או להשמע אחרת, אבל כך זה יצא, ואת הנעשה אין להשיב.... יהיה טוב, סמכי עליי...

למעלה