;}~ *אורזת את הגז המדמיע*
M marinaaa New member 14/4/06 #371 אוי../images/Emo110.gif רק מסוכן בשביל מי שגרה בת"א, לא? וגם לא נותנים לי יותר מפתחות כי אני מאבדת את כולם. ואין לי כרטיסים או כסף. וכן את תראו יד מתחת למחיצה תתפסו אותה ותמשכו חזק חזקD<
אוי../images/Emo110.gif רק מסוכן בשביל מי שגרה בת"א, לא? וגם לא נותנים לי יותר מפתחות כי אני מאבדת את כולם. ואין לי כרטיסים או כסף. וכן את תראו יד מתחת למחיצה תתפסו אותה ותמשכו חזק חזקD<
K keep smiling New member 14/4/06 #318 אתה לא עיוור,../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif אז מה בדיוק השאלה?
G Goggle Girl New member 14/4/06 #321 בעקבות היקארו נו גו נו באמת. הסדרה הזאת פשוט עשתה פה מה שהיא עשתה בשאר חלקי העולם אליהם הגיע ה P:
T The insane banana New member 14/4/06 #327 הרבה. יש מלא בעיות, שחזור משחקים, בעיות של חיים ומוות, בעיות של שטח. בקיצור, אני הולכת לחרוש לך על שמוח בשני
הרבה. יש מלא בעיות, שחזור משחקים, בעיות של חיים ומוות, בעיות של שטח. בקיצור, אני הולכת לחרוש לך על שמוח בשני
G Goggle Girl New member 14/4/06 #331 ככה קוראים לבעיות האלה אלה בעיות שבהן קבוצת אבנים נמצאת בסכנת אכילה, משמע מוות, וחייבים למצוא את שרשרת המהלכים שיצילו אותן, משמע חיים
ככה קוראים לבעיות האלה אלה בעיות שבהן קבוצת אבנים נמצאת בסכנת אכילה, משמע מוות, וחייבים למצוא את שרשרת המהלכים שיצילו אותן, משמע חיים
G Goggle Girl New member 14/4/06 #345 למה? זה שם שמתאר במדויק את הדבר - חיים ומוות הם מונחים לגיטימיים בגו