*מרגיש גאה* עשיתי נקיון פסח

• פותח הנושא 007bg
  • פורסם בתאריך

coral chan

New member
אור,אתה עיוור? @_@ ../images/Emo210.gif

השרשור של כפית זה שרשור אוף? זה ממש קשור לבליצ'! למה לשרשר אומנות בליצ' כשרשור אוף? T.T

לבנדר א

New member
ביאקורנ זה טוב!!1@#^%*

^__^ -מעיפה מבט זהיר לאחור, לוודא שאיילת לא בסביבה- אגב, גיליתי מה המשמעות של הצבע האדום בקולר של רוקיהP: הוא מסמל את התחלות חדשות. (היה פעם דיון על הצבעים בבליץ' וזה)

Hinamori

New member
תראי מאי הימה.

כולכם תראו מאי הימה. ואז מאי אוטומה. ואז תקראו את המנגה של אוטומה. אבל אל תקראו את המנגה של הימה כי זה קקי X:

לעזאזל עם הגלריות האלו!

ני מנסה לשמור את כל התמונות שם, אבל זה לא הולך >< יודעי למה?! כי אני תקועה בפריקינג גלריה של סוי שיוני החליטה להציף!!!!!!!!!! ו7זה 30 עמודים!!!!! 30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! T-T קיל מוכשרת כותבת פיק יורוסוי @@ ואני עוזרת לה כדי שלא יצא לה OOC D: יודעות למה היא סומכת עליי?! כי צפיתי בזה 16 פעמים! הא! אני שואפת ל57 פעמים >.> ואני תופרת על תיק *___* אתן יודעות מה?! I LOVE YAOI!!!!!!!למרות שאני לא אוהבת יאוי, אז אני אחשוב על משו אחר >.>

BlackEyedSpirit

New member
אולי

I LOVE YURI ~___~ או I LOVE YORUSOI ~_________~""""""" גאד דאמט. הראש שלי לא בסדר בשעות האלה X_________________________X

BlackEyedSpirit

New member
אצלי הפיצולאישיות מסתובב

חופשי @_@ כל מי שרואה אותו מתבקש להודיע לי על מיקומו המדויק X_X "המחזמר על פרס - מי שרצה, המחזמר על גנדי - מי שחלם, וכמובן המחזמר על רון ארד - מי שראה אותו מתבקש להתקשר אלינו" XDDDDDDDD

Hinamori

New member
יותר טוב זה

"3> אוהבות ביאקורנ ? 333333333> לכו לעזאזל ! [ותתחברו למסנג'ר]"

keep smiling

New member
נעליים.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

הייתה לי חרא של פתיחה ליום ועכשיו אני שומעת סינרגיה בלופים. שמישהו ימיל אותי.

לבנדר א

New member
אני לא אגיע למפגש ;-;

הורים. למה הם לא יכולים להודיע מראש על נסיעות? תהנו כולכם. T_T

למעלה