משחק איזה דמות מאיניאשה אתה?

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif משחק איזה דמות מאיניאשה אתה?../images/Emo41.gif

טוב אתם צריכים לענות על כל שאלה תשובה אחת : והינה זה מתחיל... עוברת בחורה ברחוב מה תעשה ?
מסתכל אליה לשנייה ומסתובב
רץ אליה ומבקש ממנה להתחתן איתה ושתעשה לך ילד
מקלל אותה : שרמוטהההה *לא לילדים*
לא מעניין אותי , יש לי בחורה בה אני מעוניין.. ביקשו ממך עזרה אתה...
מה אני נראה לכם קופסאת עזרה ראשונה?!
בטח בטח!!! תשלמו מראש...
בטח עזרה זה טוב...
אולי... רק אם השאר יסכימו איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? |סגדש|
לעוף
להיות חמוד קטן ולעשות קסמים
לדעת איך להשתמש בחץ וקשת
להיות מחסל/ת שדים
שער ארוך יפה ולבן *.* אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? |סגדש|
הייתי משמתמש בה כדי להפוך לשד
שומרת אותה
הורסת אותה
משתמשת בה כדי להפוך לבן אדם אנוש
משתלט על העולם מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה? |סגדש|
אתה מתעלם ממנה
זורק את החברה החדשה וחוזרת לישנה
מתחיל עם שניהם
נוקם בה מסיבה כל שהיא
מבקש ממנה שתעשה לך ילד איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? |סגדש|
זיקלון ביד
סימן עכביש
שער שועל
אוזני כלב >.> אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? |סגדש|
מרביץ לה
נוקם בה
שותק וסובל בשקט
אורגיה *___* איזה רגש אתה הכי מתחבר? |סגדש|
אהבה
שנאה
נקמה
תמימות
אדישות
קור רוח
סמנו את התשובות המתאימות לכם...
אם יש עוד שאלות שרשרו אותם לפה ונפתח שירשור ענק!! איזה מין בן אלה אתה ?

HAN2005

New member
תשובות

קודם כל אחלה רעיון.. תשובה1: 4 תשובה2: 4 תשובה3: 1 תשובה4: 1 תשובה5: 2 תשובה6: 4 תשובה7: 2 תשובה8: 6

עונה

עוברת בחורה ברחוב מה תעשה ? מסתכל אליה לשנייה ומסתובב ביקשו ממך עזרה אתה... מה אני נראה לכם קופסאת עזרה ראשונה?! איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? שער ארוך יפה ולבן *.* אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? הייתי משמתמש בה כדי להפוך לשד או הייתי משתמשת בה כדי להפוך לאדם^^ מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה? נוקם בה מסיבה כל שהיא איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? אוזני כלב >.> כיזה קאואייי אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? שותק וסובל בשקט מה לעשות ככה החיים איזה רגש אתה הכי מתחבר? אדישות+אהבה אני חושבת שאני אינויאשה@_@ (טוב גם בכל שאר המבחנים שעשיתי של אינויאשה יצאתי אינויאשה

blck angel1

New member
ובכן את חצי חצי!!

בת כלאיים שכמותך!! *מצביעה באשמה* סתם סתם את אינויאשה!!

HAN2005

New member
חח אוקיי אוקיי

נכתוב תתשובות.. עוברת בחורה ברחוב מה תעשה? מסתכל לשנייה ומסתובב. ביקשו ממני עזרה... אולי רק אם השאר יסכימו. איזה מן הדברים היית רוצה שיהיה לך? לעוף. אם אבן ארבע הנשמות הייתי.. הופך לשד. משהי מהעבר שאהבתי באה שאני מאוהב באחרת.. (כוסאמא שלך עכשיו נזכרת) מתעלם ממנה.. איזה סימן אני רוצה.. אוזני כלב.. גבר אותו דבר כמוני מאוהב באותו אשה כמוני.. (יתגדל ויתקדש) נוקם בא. איזה רגש אני מתחבר.. אדישות, נקמה, אהבה

De-Panther

New member
טוב גמני עונה../images/Emo3.gif...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

וכשיתנו לי לפתוח אתר לפורום(בעיות שונות שקשורות לזה בתפוז) אני אכניס את זה לאתר
עוברת בחורה ברחוב מה תעשה ? מסתכל אליה לשנייה ומסתובב ביקשו ממך עזרה אתה... מה אני נראה לכם קופסאת עזרה ראשונה?! איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? |סגדש| לעוף אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? |סגדש| משתלט על העולם מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה? |סגדש| מתחיל עם שתיהן איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? |סגדש| קאזאנה ביד אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? |סגדש| אורגיה *___* (נוו מצאתי מישהי שהיא בידיוק כמוני... הבעיה היא שהיא גרה רחוק מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד
) איזה רגש אתה הכי מתחבר? |סגדש| תמימות
סתם לא... מהרשימה שכאן זה "אדישות"

the litel

New member
רוצה,רוצה,רוצה!../images/Emo85.gif

4[אני לא לסבית, אז איך יש לי מישהי?!]
3
2
2
1
3
3 [אבל מה זה אורגיה?]
4

shirosh2503

New member
התשובות שלי =)

עוברת בחורה ברחוב מה תעשה ? לא מעניין אותי , יש לי בחורה בה אני מעוניין.. ביקשו ממך עזרה אתה... בטח עזרה זה טוב... איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? |סגדש| לעוף אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? |סגדש| הורסת אותה מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה? |סגדש| אתה מתעלם ממנה איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? |סגדש| אוזני כלב >.> אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? |סגדש| שותק וסובל בשקט איזה רגש אתה הכי מתחבר? |סגדש| אהבה

אניאניאניאניאני!!!!!

התשובות שלי- שאלה ראשונה-מסתכל עליה לשנייה והולך שאלה שנייה-בטח עזרה זה טוב!! שאלה שלישית-להיות מחסל/ת שדים שאלה רביעית-שומרת אותה שאלה חמישית-אתה מתעלם ממנה שאלה שישית-סימן עכביש שאלה שביעית-שותק וסובל בשקט שאלה שמינית-אדישות+תמימות+אהבה

דופיאשה

New member
אוקי מממ....

תשובה לא'-מסתכל אליה לשנייה ומסתובב תשובה ב'-בטח עזרה זה טוב... תשובה ג'-להיות מחסל/ת שדים (נראה לי ממש מגניב
) תשובה ד'-שומרת אותה (וואו אלווי שיהיה לי את השקיונטומה אני יהיה מגניבה) תשובה ה'-אתה מתעלם ממנה תשובה ו'- זיקלון?!?(אם את מתכוונת לחור שיש למירוקו ביד אני רוצה כי זה מממממממש מגניב
) תשובה ז'-מרביץ לה (מגיעה לה) תשובה ח'-שנאה (יש לי איזה ילד בכיתה שהיה איתי עוד ביסודי והוא כזה יצור מעצבן אלוהים אלווי שהייתי יכולה להעלים אותו ואני ממש שונאת אותו!!!!!!!!!!!)

../images/Emo9.gif

עוברת בחורה ברחוב מה תעשה ?
מסתכל אליה לשנייה ומסתובב
רץ אליה ומבקש ממנה להתחתן איתה ושתעשה לך ילד
מקלל אותה : שרמוטהההה *לא לילדים*
לא מעניין אותי , יש לי בחורה בה אני מעוניין.. ביקשו ממך עזרה אתה...
מה אני נראה לכם קופסאת עזרה ראשונה?!
בטח בטח!!! תשלמו מראש...
בטח עזרה זה טוב...
אולי... רק אם השאר יסכימו איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? |סגדש|
לעוף
להיות חמוד קטן ולעשות קסמים
לדעת איך להשתמש בחץ וקשת
להיות מחסל/ת שדים
שער ארוך יפה ולבן *.* אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? |סגדש|
הייתי משמתמש בה כדי להפוך לשד
שומרת אותה
הורסת אותה
משתמשת בה כדי להפוך לבן אדם אנוש
משתלט על העולם מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה? |סגדש|
אתה מתעלם ממנה
זורק את החברה החדשה וחוזרת לישנה
מתחיל עם שניהם
נוקם בה מסיבה כל שהיא
מבקש ממנה שתעשה לך ילד איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? |סגדש| |דקימה| זיקלון ביד |דקימה|סימן עכביש(
)
שער שועל |דקימה| אוזני כלב >.> אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? |סגדש|
מרביץ לה
נוקם בה
שותק וסובל בשקט
אורגיה *___* איזה רגש אתה הכי מתחבר? |סגדש|
אהבה
שנאה
נקמה
תמימות
אדישות
קור רוח

אחלה רעיון והתשובות שלי...

תשובה 1: מסתכל אליה לשנייה ומסתובב תשובה 2: בטח עזרה זה טוב... תשובה 3: להיות חמוד קטן ולעשות קסמים תשובה 4: שומרת אותה תשובה 5: מתחיל עם שניהם תשובה 6: זיקלון ביד תשובה 7: שותק וסובל בשקט תשובה 8: אהבה תשובה 9: 犬夜叉スペシャル めぐり逢う前の運命恋歌 וגם אני לא מבינה מה כתוב פה...

למעלה