משחק איזה דמות מאיניאשה אתה?

לא זה כמו שאני יגיד ש:

פתאום תגלי שלחבר שלך יש עוד מישהי בחיים והא רק עכשיו החליט שהוא לא רוצה להיות עם אחן מכן לא היית בשוק,נעלבת,ועצובה,וכועסת?!

ketty the sheep

New member
עונה.

עוברת בחורה ברחוב מה תעשה ?
לא מעניין אותי , יש לי בחורה בה אני מעוניין..
ביקשו ממך עזרה אתה...
בטח עזרה זה טוב...
איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך?
להיות חמוד קטן ולעשות קסמים
אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה?
הורסת אותה
מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה?
נוקם בה מסיבה כל שהיא
איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך?
אוזני כלב >.> (או אזני חתול. עיזבו, ראיתי עכשיו פרק של Loveless, אם מישהו מכיר XD).
אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה?
אורגיה *___* XDDDDDDDD
איזה רגש אתה הכי מתחבר?
תמימות

yael1311

New member
כולם עונים..

אבל איפה התשובה? אני ממש מקווה שאני אצא או סאשומארו או נאראקו אני מתאבדת אם יוצא לי קגומה או קיקיו...

J e i n

New member
אני עונה..

עובר בחור ברחוב מה תעשי ? מסתכלת עליו לשנייה ומסתובבת ביקשו ממך עזרה את... בטח עזרה זה טוב... איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? לדעת איך להשתמש בחץ וקשת אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? שומרת אותה מישהו מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאת מאוהבת בילד אחר מה את עושה? את מתעלמת ממנו איזה סימן היית רוצה שיהיה לך? אוזני כלב (לא היו כל הרבה בחירות) אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? שותקת וסובלת בשקט לאיזה רגש את הכי מתחברת? קור רוח

keshush

New member
עונה (שיניתי ללשון נקבה)

עובר בחור ברחוב מה תעשי- לא מעניין אותי, יש לי בחור בו אני מעוניינת ביקשו ממך עזרה את- בטח עזרה זה טוב איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך?- לדעת איך להשתמש בחץ וקשת אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? הורסת אותה מישהו מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאת מאוהבת בילד אחר מה את עושה?- מתעלמת ממנו איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך?- שער שועל אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה?- מרביצה לה איזה רגש אתה הכי מתחבר?- אהבה

למעלה