משחק איזה דמות מאיניאשה אתה?

...

עוברת בחורה ברחוב מה תעשה? [בהנחה שאני לסבית o_O] מסתכל אליה לשנייה ומסתובב ביקשו ממך עזרה אתה... בטח עזרה זה טוב... איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? לדעת איך להשתמש בחץ וקשת אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? |סגדש| שומרת אותה מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה? אתה מתעלם ממנה איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? סימן עכביש אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? שותק וסובל בשקט איזה רגש אתה הכי מתחבר? קור רוח

Hadassmn

New member
אני. מקווה לקגומה

עוברת בחורה ברחוב מה תעשה ? -אני בת אבל אם הייתי בן הייתי מסתכל אליה לשנייה ומסתובב ביקשו ממך עזרה אתה... -בטח עזרה זה טוב... איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? |סגדש| -לעוף. הלוואי!!! אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? |סגדש| -הייתי משמתמש בה כדי להפוך לשד מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה? |סגדש| -אתה מתעלם ממנה איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? |סגדש| -אוזני כלב >.>. אלתרתי אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? |סגדש| -שותק וסובל בשקט איזה רגש אתה הכי מתחבר? |סגדש| -אהבה ותמימות

אני...

איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? לעוף אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? שומרת אותה מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה? אתה מתעלם ממנה איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? אוזני כלב >.> אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? שותק וסובל בשקט איזה רגש אתה הכי מתחבר? נקמה

שחכתי את שני הראשונים XD

עוברת בחורה ברחוב מה תעשה ? מסתכל אליה לשנייה ומסתובב ביקשו ממך עזרה אתה... בטח עזרה זה טוב...

MoonFairy

New member
אני נעלמת לכמה ימים וכבר הכול מוצף?

חחחחחחחחח פשש........התקדמות ^^ בכולופן
הנה שלי: עוברת בחורה ברחוב, מה תעשה? אין אפשרות של "צורחת לה "כוסייייייית
"? חחח טוב נו......מסתכלת עליה לשנייה ומסתובבת. ביקשו ממך עזרה, אתה? בטח, עזרה זה טוב איזה מן הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? לעווווף *__* אם הייתה לך אבן 4 הנשמות, מה היית עושה איתה? שומרת אותה מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיעה בדיקו כשאתה מאוהב בילדה אחרת, מה תעשה? מתעלם ממנה!! איזה סימן היית רוצה שיהיה לך? אוזניי כלבבב! ^___^ אם הייתה אישה שהיא בדיוק כמוך והיא הייתה מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית עושה? אורגיה *__* חחחחחחחחחחח עם איזה רגש אתה הכי מתחבר? אהבה
לאלא....תמימות
.....אי אפשר שניהם?

17סיסי

New member
אני רוצה גם!!../images/Emo6.gif

עובר בחור ברחוב מה תעשי? לא מעניין אותי, יש לי בחור אחרת בו אני מעוניינת..
ביקשו ממך עזרה את...: בטח עזרה זה טוב...
איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? לדעת איך להשתמש בחץ וקשת!!!
אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? הורסת אותה
מישהו מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאת מאוהבת בילד אחר מה את עושה?אני מתעלמת ממנו.
איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? אוזני כלב
אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? מרביצה לה
איזה רגש את הכי מתחברת? תמימות..
אויי לא אני חושבת שאני כולם, נו טוב שילוב של כל הסידרה..

Fay Wood

New member
וואי אני והתגובות המאוחרות שלי...

אבל יש לי תירוץ!!! העכבר המסריח למטה לא עבד, כי חשבנו שצריך להטעין אותו, בסוף מסתבר שזה סתם חרטה ברטה וסתם אני חטפתי קריזה כל פעם מחדש!!!! (עבדו על אבא שלי כשהוא קנה את העכבר... עוד פעם...) אז... הינה התשובות שלי: (כמובן שאצלי זה בלשון נקבה כן...)
לא מעניין אותי , יש לי בחורה בה אני מעוניין
בטח עזרה זה טוב
לדעת איך להשתמש בחץ וקשת
הורסת אותה (נו ברור אני לא רוצה למות בגללה!!!)
אתה מתעלם ממנה
בחירה קשה... אני אלך על זיקלון ביד
מרביץ לה, למרות שאני לא בעד אלימות...
תמימות

Fay Wood

New member
נצל"ש למישהו יש מושג איך מחליפים

חתימה?!?! זה מחרפן אותי....

PakoLina

New member
אממפ..

את הולכת ל"עידכון כרטים אישי, מגיעה לאזור שכתוב "חתימה" ומשנה.. ממש מסובך נכון?

PakoLina

New member
אוקיי.. כנסי

את לוחצת על הניק שלך, וז איפה שהוא כתוב לך בקטן באחת הפינת "עדכון כרטיס אישי" ואז את לוחצת..

Fay Wood

New member
תודהההההההה!!!!

חחח אני בורההה... איך החתימה? ואני בטח מחרפנת אותכם כי אתם חושבים שכתבו לכם את התשובה אבל לא... אני סתם מקפיצה... חיחי... **מה עובר עליי?!**

Fay Wood

New member
הקפצה.. חיחי... ומה אם התשובות?

אני רוצה לדעת מי אני.... בבקשה..

PakoLina

New member
תשובותיי

עובר בחור ברחוב, מה תעשי? אסתכל אליו לשניה ואסתובב ביקשו ממך עזרה, את.. בטח!! עזרה זה טוב איזה מן הדברים הבאים אתה רוצה שיהיו לך? לעוף אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? הייתי שומרת אותה מישהו מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאת מאוהבת בילד אחרת מה את עושה? מתעלמת מה היית רוצה שיהיה לך? אוזני כלב
כי זה מאמי אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? האמת למרות שזה לא מתאים לי.. הייתי מרביצה ועוד איך.. לאיזה רגש את הכי מתחברת? אוי.. זה קשה.. נראה לי.. אהבה\תמימות או אולי טיפה קור רוח

התשובות שלי....

לא מעניין אתי יש לי בוחר בו אני מעוניינת
בטח! לעזור זה טוב!
לעוף! (you can fly away' fly away)
משמידה אותה!!!!
מתעלמת!
אוזני כלב!
סובלת בשקט....
אהבה! (הייתי בוחרת ידידיות עם היה....)

עונה ברצון רב! אהה והפכתי את המינים

עובר בחור ברחוב מה תעשי ? מסתכלת אליו לשנייה ומסתובבת ביקשו ממך עזרה אתה... בטח עזרה זה טוב... איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? |סגדש| לעוף אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? |סגדש| שומרת אותה. מישהו מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאת מאוהבת בילד אחר מה את עושה? את מתעלמת ממנה. איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? |סגדש| אוזני כלב >.>(כי זה כל כך חמוד!!!!!!!) אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? |סגדש| שותקת וסובלת בשקט. איזה רגש את הכי מתחברת? |סגדש| תמימות.

surrent

New member
תשובות.

עוברת בחורה ברחוב מה תעשה ?
מסתכל אליה לשנייה ומסתובב ביקשו ממך עזרה אתה...
מה אני נראה לכם קופסאת עזרה ראשונה?! איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך?
לעוף אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה?
שומרת אותה מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה?
מתחיל עם שניהם איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך?
סימן עכביש אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה?
שותק וסובל בשקט איזה רגש אתה הכי מתחבר?
אדישות זהו.

שאלה:למה להתחיל עם שתיהם????!!!!!

מה את משוגעת תחשבי איך זה יפגע בך עם זה היה קורה לך??? (מצטערת שההודעה לא נחוצה כן אני יודעת אבל זה כזה מרגיז!)

surrent

New member
מצטערת..

אבל אני אל בטוחה איזו אני רוצה וזה לא כאילו להמרח על שתיהם אני פשוט אבדוק איזו מהן שווה לאבד את השניה. זה לא דבר כ"כ מגעיל לעשות.

למעלה