משחק איזה דמות מאיניאשה אתה?

אחלה רעיון והתשובות שלי...

תשובה 1: מסתכל אליה לשנייה ומסתובב תשובה 2: בטח עזרה זה טוב... תשובה 3: להיות חמוד קטן ולעשות קסמים תשובה 4: שומרת אותה תשובה 5: מתחיל עם שניהם תשובה 6: זיקלון ביד תשובה 7: שותק וסובל בשקט תשובה 8: אהבה

אני!~

1) עובר בחור ברחוב, מה תעשי? -מסתכלת עליו לשנייה ומסתובבת. 2)ביקשו ממך עזרה את.. -בטח!! עזרה זה טוב! ^.^ 3)איזה מן הדברים הבאים, היית רוצה שיהיו לך? -לדעת איך להשתמש בחץ וקשת. 4)אם הייתה לך אבן 4 הנשמות, מה היית עושה איתה? -שומרת אותה D: 5)מישהו מהעבר שאהבת נורא, הגיע בדיוק כשאת מאוהבת בילד אחר, מה את עושה? -מתחילה עם שניהם D: 6)איזה סימן היית רוצה שיהיה לך? -אוזני כלב =] (חתולה, למען האמת ^.^;) 7)אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת, מה היית עושה? -שותקת וסובלת בשקט. 8)איזה רגש את הכי מתחברת אליו? -אהבה(או תמימות..)

כגחלעגכגעזה../images/Emo6.gif

עוברת בחור ברחוב מה תעשה ? מסתכל אליה לשנייה ומסתובב רץ אליה ומבקש ממנה להתחתן איתה ושתעשה לך ילד מקלל אותה : שרמוטהההה *לא לילדים* לא מעניין אותי , יש לי בחור בה אני מעוניין.. ביקשו ממך עזרה אתה... מה אני נראה לכם קופסאת עזרה ראשונה?! בטח בטח!!! תשלמו מראש... בטח עזרה זה טוב... אולי... רק אם השאר יסכימו איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? לעוף להיות חמוד קטן ולעשות קסמים לדעת איך להשתמש בחץ וקשת להיות מחסל/ת שדים שער ארוך יפה ולבן *.* אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? הייתי משמתמש בה כדי להפוך לשד שומרת אותה הורסת אותה משתמשת בה כדי להפוך לבן אדם אנוש משתלט על העולם מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה? אתה מתעלם ממנה זורק את החברה החדשה וחוזרת לישנה מתחיל עם שניהם נוקם בה מסיבה כל שהיא מבקש ממנה שתעשה לך ילד איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? זיקלון ביד סימן עכביש שער שועל אוזני כלב >.> אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? |סגדש| מרביץ לה נוקם בה שותק וסובל בשקט אורגיה *___* איזה רגש אתה הכי מתחבר? |סגדש| אהבה שנאה נקמה תמימות אדישות קור רוח כל מה שמודגש זה התשובות שלי

Stinki Winki

New member
../images/Emo108.gif

עוברת בחורה ברחוב מה תעשה ? מסתכלת אליה לשנייה ומסתובב ביקשו ממך עזרה אתה... אולי... רק אם השאר יסכימו איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? |סגדש| לעוף אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? |סגדש| שומרת אותה מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה? |סגדש| אתה מתעלם ממנה איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? |סגדש| אוזני כלב >.> אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? |סגדש| שותק וסובל בשקט איזה רגש אתה הכי מתחבר? |סגדש| אהבה איך אני אדע איזו דמות אני?

GalBatz

New member
נמנמנמ. שיהיה.

עוברת בחורה ברחוב מה תעשה ? מסתכל אליה לשנייה ומסתובב ביקשו ממך עזרה אתה... בטח עזרה זה טוב... איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? |סגדש| לעוף אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? משתמשת בה כדי להפוך לבן אדם אנוש מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה? אתה מתעלם ממנה (אע, נגיד.><) איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? אוזני כלב >.> אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? |סגדש| שותק וסובל בשקט איזה רגש אתה הכי מתחבר? |סגדש| אדישות

פינל

New member
איזה דמות אני? אין לי מושג!

עוברת בחורה ברחוב מה תעשה? מסתכל אליה לשנייה ומסתובב ביקשו ממך עזרה אתה... בטח עזרה זה טוב... איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? |סגדש| שער ארוך יפה ולבן *.* אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? |סגדש| הייתי משמתמשת בה כדי להפוך לשד או משתמשת בה כדי להפוך לבן אדם מישהו מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילד אחר מה את עושה? |סגדש| את מתעלמת ממנו כנראה... איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? |סגדש| אוזני כלב >.> כלומר אוזנים כמו לאינו', כי הם לא נראים של כלב... אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? |סגדש| נוקמת בה, רגע! אין משהו אחר? איזה רגש אתה הכי מתחבר? |סגדש| אהבה+נקמה+אדישות, מסובכת הא? נראה אתכם מוצאים מי אני!!

yael1311

New member
גמני עונה!

שאלה 1: 1 שאלה 2: 3 שאלה 3: 1 שאלה 4: 5 שאלה 5: 3 שאלה 6: 2 שאלה 7: 2 שאלה 8: 3 ואז שוב חוזרת ההרגשה שאני נאראקו...

BaBy AnImE

New member
אני ^^

עוברת בחורה ברחוב מה תעשה?
מסתכל אליה לשנייה ומסתובב
בחורות זה לא הכיוון שלי... P:
רץ אליה ומבקש ממנה להתחתן איתה ושתעשה לך ילד
מקלל אותה : שרמוטהההה *לא לילדים*
לא מעניין אותי , יש לי בחורה בה אני מעוניין.. ביקשו ממך עזרה אתה...
מה אני נראה לכם קופסאת עזרה ראשונה?!
בטח בטח!!! תשלמו מראש...
בטח עזרה זה טוב...
אולי... רק אם השאר יסכימו איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? |סגדש| |חנון| לעוף
ושילכו לעזאזל 2 ו3.... |חנון| להיות חמוד קטן ולעשות קסמים |חנון| לדעת איך להשתמש בחץ וקשת |חנון| להיות מחסל/ת שדים |חנון| שער ארוך יפה ולבן *.* אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? |סגדש|
הייתי משמתמש בה כדי להפוך לשד
שומרת אותה
הורסת אותה
משתמשת בה כדי להפוך לבן אדם אנוש
משתלט על העולם מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה? |סגדש|
אתה מתעלם ממנה
כל אחד והתקופה שלו. אי אפשר לחיות גם בהווה וגם בעבר...
זורק את החברה החדשה וחוזרת לישנה
מתחיל עם שניהם
נוקם בה מסיבה כל שהיא
מבקש ממנה שתעשה לך ילד איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? |סגדש|
זיקלון ביד
סימן עכביש
שער שועל
אוזני כלב >.>
אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? |סגדש|
מרביץ לה
נוקם בה
שותק וסובל בשקט
אמ.... עם זה אני הכי מתחברת... נראה לי... =\
אורגיה *___* איזה רגש אתה הכי מתחבר? |סגדש|
אהבה
שנאה
נקמה
תמימות
לורוצה
אדישות
קור רוח

פינל

New member
עכשיו בדקתי...

ואת היחידה שענית תמימות (היו עוד כמה שאמרו "או זה, או זה" ואני לא מחשיבה) קבלי את הערכתי
זאת תכונה מאד יפה...

עוריט

New member
תשובות שלי^^

עוברת בחורה ברחוב מה תעשה ? לא מעניין אותי ביקשו ממך עזרה אתה...? בטח,עזרה זה טוב איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? להיות מחסלת שדים (כי זה כול כך מעגניב!) אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? שומרת אותה מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה? מתעלמת ממנו, אם אני במת אוהבת את זה שיש לי עכשיו למה להרוס. איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? עכביש *כי אני אוהבת עכבישים* אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? כנראה שותקת וסובלת בשקט איזה רגש אתה הכי מתחבר? אחרי מחקר מעמיק עם עצמי-הגעתי למסקנה-תמימות :(

Freaky Angel

New member
מיאו =^.^= *עונה*

עוברת בחורה ברחוב מה תעשה? מסתכלת אליה לשניה ומסתובבת P= (עליו P=) ביקשו ממך עזרה אתה... בטח עזרה זה טוב... איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? אפשר שניים? ^^" אני רוצה גם לעוף וגם שיהיה לי שיער לבן ארוך ויפה... אבל אם אני חייבת לבחור אז לעוף P= זה מאוד שימושי במקרים מסוימים P= אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה? הייתי משתמשת בה כדי להפוך לשדה P= מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה? מתעלמת ממנה P= (ממנו שיהיה XD) איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? התלבטות בין שיער שועל לאוזני כלב =\ אני משערת שאוזני כלב P= אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? אורגיה XDD חחח סתם אמממ... שותקת וסובלת בשקט? למה ללכת לאלימות =X אפילו שזה כיף =X (אולי אם היא הייתה ממש מעצבנת אותי הייתי מרביצה סלאש (/) נוקמת בה P= (אני אוהבת את המילה סלאש... ^^") איזה רגש אתה הכי מתחבר? אהבה
נראה לי שאני קגומה O.O" נו טוב אחרי הכל גם אני אוהבת את איניושה -^^-

ניחוש פרוע מי אני

אממ אני אומרת שאני או אינויאשה כי הוא חמודי ככה למה... או קגומה..כי אני שונאת לראות את אינו וקיקיו *מצה* *מצה* (
רעשן זה לפורים..)מת-נשקים....
זהו זה..

נושיfay

New member
אני...^^

עוברת בחורה ברחוב מה תעשה ? מסתכל אליה לשנייה ומסתובב ביקשו ממך עזרה אתה... בטח עזרה זה טוב...אני אוהבת לעזור...^^ איזה מין הדברים הבאים היית רוצה שיהיה לך? |סגדש| לעוף לדעת איך להשתמש בחץ וקשת שער ארוך יפה ולבן *.* חח אני רוצה יותר מידי...>< אם הייתה לך אבן 4 הנשמות מה היית עושה איתה?(שיקו נו היפופוטאמה...^^...זכויות שמורות) שומרת אותה בשביל שרשרת....*_*...שרשראות לשלוט.... מישהי מהעבר שאהבת נורא הגיע בדיוק שאתה מאוהב בילדה אחרת מה אתה עושה? |סגדש| אמממ תלוי איך היתה הפרידה...-.-....אבל בכל מקרה הסביר שהייתי מתעלמת...או שהייתי הופכת לידידים..או משו בסגנון איזה סימן הייתה רוצה שיהיה לך? |סגדש| סימן עכביש יותר נכון קעקוע...*_* אוזני כלב >.> האי כי זה קוואי!!! אם הייתה בדיוק אישה שהיא אותו דבר כמוך, והיא מאוהבת באותו בחור שאת אוהבת מה היית מרגישה? |סגדש| שותק וסובל בשקט ואם היא הייתה מעצבנת אותי..הייתי מרביצה לה....מוהאהאהאה...אני יכולה להיות גם מרשעת...חחחחח איזה רגש אתה הכי מתחבר? |סגדש| אהבה תמימות אדישות קור רוח יותר מידי רגשות...<<... נראהלי אני כל הדמויות ביחד.....חחחחחחח

למעלה