משחק תפקידים!

sintesis

New member
טומיקו

שם מכוער, אבל זה השם היפני היחידי שאני מכירה שהוא לא משום אנימה, אלא מספר האנגלית שלי בכיתה ו'..

ווילו

אני אוהבת אותך פעם שנייה ^_^ ואומרת לך שאת גאונה בפעם השנייה^_^ כי השם הזה מאוד מוצא חן בעיניי
תודה לך

חחח.. על לא דבר ^__^

ונה.. תקראי לי חופית, טוף? D: או שיאורי(או שיאו-צ'אן, או שיאו..או חופי XP) חחח.. רק לא ווילו, זה.. מוזר לי XP

NarakuDaBoss

New member
יא אללה איתכם!

עדן, את כבר אמרת שאת רוצה להיות קאגורה, שהוא תפקיד בהחלט נחשק. יודעים מה? אני אהיה לארג' איתכם! מי שהמציא לו דמות וגם כבר נבחא להיות דמות קיימת, יכול לשחק את שניהם! סבבה?

NarakuDaBoss

New member
חבר'ה!

הדבר שכולכם חיכיתם לו. אחרי ארוחת צהריים שאני עומד לאכול, אני יושב על המחשב ועושה את הסיכום (שיש לציין שהוא ברור, מוחלט, קבוע ובלתי-ניתן לוויכוח!), ולאחר שכולם יידעו מי זה מי, מתחילים!

HAN2005

New member
גם אני ממציא דמותתתת

שם:אינאמגו. גזע:שד שלם עבר:הוא האח השלישי של אינויאשה, אמו הולידה אותה יום לפני שמתה והחביאה אותו בעצים, הוא קצת יותר חזק מסאשומארו, גם לו יש חולשה לבני אדם. כל גופו שחור בוהק, עיניים אדומות, שיער לבן (כאילו דה) שנראה כמו שני כנפיים, אבל שהוא משתמש בכוח הצורה שלו משתנה, אוזניו הופכות למחודדות יותר גודל לו מחושים ושערו מתפזר, והוא משנה את גופו כמעט לגמרי, צבעו לבן מחובר עם שחור, יש לו מכנסיים מעט דומים לאלו של אינויאשה, עיניו יותר בוהקות. התקפות, יש לו יד שיכולה לגדול מתי שהוא רוצה, טפרים חדים, מהירות, וכוח. הוא יכול לשתק ע"י המחושים. הנה תמונה( הימיני הוא הרגיל, השמאלי הוא בכוח מלא):

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo41.gifסיכום חלוקת תפקידים../images/Emo41.gif

זהו זה, אחרי תהליך ארוך ומייגע, לאחר שרשמתי על דף נייר את כול ה"מי משחק את מי", אני מוכן ומזומן לסכם את זה בהודעה אחת! רק הערה קטנה לפני, רציתי לספר לכם את השינויים שערכתי במשחק: 1.) אוניגומו, סבא של קגומה, אמא שלה וקאדה לא משתתפים, מאחר ואף-אחד לא רצה לשחק אותם, וגם לי אין שום חשק לעשות זאת
. 2.) את שתי הדמויות שאף-אחד לא רצה להיות (סותה וטוטוסאי) אני אשחק, אלא אם כן מישהו אחר מתנדב לשחק אותם עכשיו. ועכשיו, חלוקת התפקידים (של הדמויות הרגילות, אחר-כך תבוא החלוקה של הדמויות שהומצאו): 1.) אינואישה-vampire5 2.) קאגומה-The Purple Fairy 3.) מירוקו-HAN2005 4.) שיפו-איררון 5.) סאנגו-GalaxyAngel 6.) קירארה-סיון בטירוף 7.) נאראקו-מיני מקגי 8.) קאגורה- סנוביש מיאוו 9.) קאנה-loligoth 10.) סאשומארו-NarakuDaBoss 11.) ג'אקן-metuka15 12.) רין-sintesis 13.) טוטוסאי-NarakuDaBoss (תבינו, זה לא מרצון, פשוט אף-אחד לא רצה אותו). 14.) קיקיו-Artemis 15.) סותה- NarakuDaBoss (גם אני, לצערי :/). 16.) קוגה-TheMightyYakir אוקע, אלה התפקידים מהסידרה. עכשיו, לתפקידים שהמציאו המשתמשים המוכשרים למיניהם! ברצוני להזכיר שמי שהמציא דמות דמיונית וגם משחק דמות מהסידרה משחק את שניהם. 1.)Reg Nad-TheMightyYakir 2.)שיאורי-ווילו רוזנברג 3.)צוקיקורו (
)-איררון 4.)סורה-metuka15 5.)האנאקו-סנוביש מיאוו 6.)אינאמגו-HAN2005 זהו, זוהי חלוקת התפקידים הרשמית ביותר. כולם מרוצים? אם למישהו יש הערות/בקשות/ניג'וסים אחרים (^^) שיגיד. אם לא, נתחיל עכשיו!

NarakuDaBoss

New member
דמות חדשה נוספה!

כולם לדעת! נוספה דמות חדשה בשם מאי, והיא תשוחק על-ידי מלפפון ים 1. זהו השינוי האחרון שאני עושה. מעתה והלאה, אי-אפשר עוד להוסיף/לגרוע דמויות.

Bakura

New member
אני מצטערת, אין לי כוח לקרוא הכל...

אז... אני פשוט אכתוב איזה דמויות אני רוצה להיות... ואם לא לקחו את כולן.... אני אהיה מי שלא לקחו... (ואני אוריד מהרשימה מי שראיתי שלקחו...) טוב... 1.שיפו 2.נאראקו 3.סאשי ^^!
4. רין 5. סותה (מיי לוב! אני פשוט רוצה שהוא יפגש עם שיפו... אפילו פעם אחת... הם שניהם כל כך קטנים ותמימים ו... זה לא קשור -.-;) 6.קירארה (כבר אמרתי שהיא החתול הכי מגניב בעולם? ^_~) 7. ... כנראה, זה יהיה התפקיד האחרון שישאר, אז קיקיו. ואני חושבת שהבגדים שלה שווים!!! ^^ אז... איזה תפקידים נשארו? 00;

NarakuDaBoss

New member
האמת היא,

שכולם תפוסים חוץ מסותה! את יכולה להיוץ סותה אם את רוצה, ואל תדאגי בקשר לדמות משנית, כי במשחק הזה לא יהיה דבר כזה. יכול להיות שפתאום סותה ימצא את כול חלקי האבן ויהפוך להיות שליט היקום! בכול-אופן, התפקיד שלך

Bakura

New member
אה, לא דואגת ^^ אני אוהבת את סותה.

הוא קטן, הוא תמים, ואני מצטערת לבשר לכם, מעכשיו הוא ~הומו~ ... ומה עם ג'אנקוטסו? ...אז מה אם אתם לא מכירים אותו..? הוא הומו, והוא חמוד, ו.... אני רוצה אותו ;; ארג. לא חשוב ^^ סותה טוב מאוד~ אגב, איפה שיפו...? ^_~ מי זה שיפו? ... ומותר לי להשתגע ולרצוח את אחותי?... >_> בבקשה?...

למעלה