משחק תפקידים!

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo9.gifסליחה ../images/Emo9.gif

ממש סליחה, אני שונא להתבלבל בדברים כאלה ^^

איררון

New member
טוב אז אני אהיה משהו אחר!

גזע: חצי - שד קרקל. (החייה האהובה עלי) שם: נגיד... צוקיקורו נטייה אמרת: ניטרלי כשהיה קטן הוריו נרצחו בידי שד אכזרי. מרוב זעם החצי השד שבו התפרץ והתחיל לרצוח כל דבר חי (כולל השד שרצח את הוריו) ואז כוהן טבע לו על המצח מילה ששומרת שהשד שבתוכו לא יבקע. עכשיו הוא מחפש את רסיסי האבן כדי להחיות את הוריו. אוי הטרגדיה! אז אני לא שיפו!!!!!

איררון

New member
אה כמה תוספות....

מקצוע: מאין אשף - מחסל. לדעתי גם שדים יכולים לרכוש מאומניות של מחסל שדים נגד בנמי-אדם אז אני קורא למקצוע מחסל . נשק: שתי חרבות קצרות קסומות ובוערות שנקראות !אוריקווה! ומי שלא יודע לשלוט בהן ואוחז בהן אז... אממממ הם הופכות לכבדות עד שאי אפשר להזיז אותן.

metuka15

New member
יאאאא

אז אני ממציאה לי דמות: סורה (Sora)-שדה ערפדית. מתקיימת מדם של אחרים (נו אתם יודעים..כמו דרקולה)..הדם מעצים את הכוח שלה וכמו כולם גם היא מחפת אחר רסיסי האבן כדי להתחזק עוד יותר ולהיות שדה בלתי מנוצחת..היא מפתה את הדמויות הגבריות ומכשפת אותן שיתאהבו בה כדי שיהיה לה דם בהשג יד ושתוכל להשתלט עליהם. עד שמגיעה אחת הדמויות (עוד לא יודעת איזה) והיא תתאהב באמת..ואז היא תבין שכל העניין היה מטופש ותוותר על רסיסי האבן בשביל הדמות בה היא התאהבה למרות שהיא חושבת שזה טפשי..העיקר שהוא יהיה מאושר..נה..נכון אני קיטשית?

metuka15

New member
אה ואיך היא נראת:

שיער סגול כהה ארוך,עיניים חומות (יכולות להפוך גם לאדומות) נמ..בקשר לבגדים אני עוד לא יודעת..אבל לא משהו אפל מידי..

NarakuDaBoss

New member
אני מצטער מאוד,

את כבר אמרת שאת רוצה להיות ג'אקן! אם את מחליפה דמות אז מי יהיה ג'אקן?

metuka15

New member
לאדעת ולא אכפת לי ><

אמרתי גם שאני מירוקו ואז החלפתי לסאשי וויתרתי..אז אם כל כך אכפת לך שאני ישתתף..אז בבקשה

Hadassmn

New member
את ידעת ש(ספוילר בפנים)

פרק 56 בערך מבוסס על דבר כזה.. מתקיימת איזה אחת שמתקיימת על הנעורים של האחרים.. משהו כזה

מאגניב! ^_______^

הדמות שלי ^^:
גזע: אנושית
שם. אה... *חושבת*: מאי (אין לי רעיון אחר לשם... מישו רוצה להציע שם אחר?)
כלי נשק: אמ... קשת וחיצים, פגיון. יודעת גם להלחם בקרב מגע. (כי המקוריות עלולה להרוג אותי
)
נטייה: טוב
עבר: הכפר שלה נהרס על ידי שד עיט כשהייתה בת שמונה. היא והסבא הסנילי שלה הצליחו לברוח, ומאז הם חיים לבדם.
אופי: מוחצנת ומלאת חיים, על סף היפריות. תמימה וחוצפנית קצת. טובת לב למדי. קצת חוש הומור[?] מעוות. וקצת מטורללת, כי אי אפשר לחיות הרבה זמן לבד עם זקן משוגע בלי להתחיל להיות משוגע בעצמך.
החיים שלה בהווה (לא ההווה של קגומה, ההווה של התקופה הפיאודלית): היא חייה בבקתת עץ קטנה, עם הסבא, ועם שד פנק קטן (סוג של שועל קטן ובהיר) בשם מיארו (שם מומצא לחלוטין. אני פתוחה להצעות לשמות אחרים), שנלכד באחד המלכודות (זה שד שהוא כמו נגיד.. קירארה, רק בלי יכולת לגדול) שהיא שמה לחיות יער קטנות (היא וסבא שלה צריכים לאכול משו, לא?
)
יכולות: היא גם לפעמים מרגישה שעומד לקרות משהו (נגיד... שד גדול ומפלצתי יקפוץ עליה אם היא תשאר במקום
), ואחר כך היא מגלה שזה באמת קרה...(בקיצר, יכולת נבואית
) אבל אף פעם היא לא יודעת מתי זה יקרה. זה יכול לקרות עוד דקה, או עוד יומיים. (מותר לשגע את הדמות שלך, נכון?
) (נורא משעמם לי, מה לעשות
)

אוי, אני גאונה -____-

שכחתי לתאר את המראה שלה... את ההשראה(
) לדמות שלה, קבלתי מהתמונה הזאת ששמתי עכשיו - הילדה הזאת שעם האישה ההיא (הו, ההסברים הברורים שלי -_-) טוב, אז היא נראית כמוה, חוץ מהשער, שאני דמיינתי אותו מגיע עד המותניים ואסוף בזנס סוס ^-^; (לא כמו של סאנגו)

NarakuDaBoss

New member
בסדר, אז קירארה תהיי,

אני רק רוצה להזכיר שאין דמויות משניות בסיפור, יכול להיות שפתאום קירארה תאסוף את כול אבן ארבעת הנשמות ותהפוך לשדה החזקה ביקום!

נמממפ...^^ (וגם עזרה במציאת שם)

דמות חדשה מבית היוצר של סנוביש צ'אן - לנראקו יש אחות קטנה, קוראים לה (אני לא מכירה שמות ביפנית לצערי, אז תמציאו לה שם) מכיון שנראקו רצה לשלוט בכל, אחותו הקטנה היוותה מכשול בעבורו והוא היה נחוש בדעתו להרוג אותה. הוא רק חשב שהוא הרג אותה, אבל הוא לא. אופי: שקטה ומופנמת, אך סערת רגשות עזה במיוחד מתחוללת בקירבה. יש לה עיניים אפורות - תכולות ושיער מרובע בצבע חום ^_^ היא נורא סגורה עקב הטראומה שעברה. היא מצטרפת לחבורה של סשומארו, אך כאן מתגלה תפנית חדה באישיותה של (השם שניתן לך..
) היא קרירה, ותעשה הכול כדי להשיג נקמה (סליחה נראקווו
, היא אכזרית ואין בה שמץ קטן של רחמים. היחידה שמצליחה לגעת לליבה היא רין הקטנטונת שמוצאת בה דמות אם. זהו:) תציעו שמות בשבילה

למעלה