משחק

אותך למשל...

אני ממש אוהבת. בלי תנאים. מסוג האנשים שאני פשוט שמחה שהם נמצאים לי בחיים. וזהו. לא צריכה שתדברי, שתקשיבי, שתעשי, או שתקחי. פשוט תישארי ככה. פה.

izzys

New member
זמי זמי.. אחחח ../images/Emo9.gif

פשוט טוב. זמי הייחודית, זמי השונה, זמי שלא ילדת וראיטי, זמי שפשוט כולה לטובה. זמי שממיסה אותי עם המבט, זמי שעושה לי צביטות של שמחה בכל "שייייייייייץ!" זמי שעושה טוב. הכי טוב. תודה לך על כל שנייה, על כל ביקור, על כל פעם שבלי מודע, אספת בי הרבה דברים שהתפזרו. אז.. אני אוהבת אותך, שיץ האחיינית, שהאהבה שלי אלייך היא זאת שצריכה לעורר קנאה.
(כ"כ יבוא לי בטוב שתהיה פה קרוב.) "אל תלכי לעולם לא אל תלכי, אף פעם."
.

זמיתה בפיתה :)

אומנם הכרות שטחית, אבל כנראה שמספיקה בהחלט כדי לחבב אותך ביותר. :) את מתוקה ומשעשעת אותי על פעם מחדש פשוט כיף לראות אותך, אפילו לשנייה. ו... אנחנו צריכות תמונה משותפת חדשה! [כי האחרונה מזעזעת טילים.
] זהו.

נטלי ,

[ומשום מה הפעם הרגשתי צורך לקרוא לך בשמך]. להביט לך בעיניים הגדולות האלה, שרואות הכל והפה נעצר. כאילו מפחד להגיד את המילים. ואז שהן נאמרות הן כמו משפטים של חכמה שצריך לרשום ולהזכר כל פעם, כל יום. הייתי רוצה שפחות תשתקי, תדברי יותר, הרכות שבקול שלך מרגיעה הכל מסביב. את עוד תראי נטלי, את תגיעי רחוק... יש בך כל כך הרבה מעבר ממה שאת מסוגלת לראות. את מהאנשים האלה שצריכים לראות את עצמם מהצד ואז הם יבינו למה כולם כל כך מתאהבים בהם. תודה לך שנתת לי להיות חלק מהבנייה של שנינו, תודה שנתת לי לפעמים לחשוב ביחד איתך (ולא את לחוד), תודה שנתת לי לראות לפעמים מ-נטלי ולא מזמי. אני פשוט אוהב ובעיקר מעריך אותך ילדה, קטנה קטנה אבל יכולה ללמד את כולנו.

GaL 161

New member
אין כמוךך

אני אוהב אותך אובססיה שלי. אין דבר שיותר כיף לעשות מאשר לראות אותך או סתםלהתקשר אלייך בטעות.. הלוואי ויהיה לך כל מה שתרצי ורק מה שתרצי ותדעי שהכוח בידיים. ושאת מדהימה כולנו.

חנושש

New member
זמי.

! אני לא יכולה להסביר את זה אבל אפשר להגיד שאת סוג של משהו מיוחד כזה. החיוך הזה שלך,העיניים,לא יודעת,יש שם משהו. <עאעאעאעא בואי כבר לראשון י'מזניחה משפחות>

yuvizz

New member
נרקיסיתה.

וואו, יש יותר מידי מילים עד שלא ניתן לתאר אפילו. אני פשוט כל-כך אוהבת אותך, רוצה להכיר יותר, לדעת.. אבל יש זמן..
.

Dark Tear

New member
זמיתיק.../images/Emo194.gif

הרבה צחוק. חיוך כובש מאוזן לאוזן. אושר שמתפרץ החוצה וסוחף את כולם. ולעיתים,עצירות מעצבנת! אבל אני שלך לנצח.

naama0

New member
זמי ..

את אדם שמבחינתי הוא סוג של חידה אני לא חושבת שאף פעם הצלחתי להבין מי את באמת ממה שראיתי את אדם מקסים ויש לך המון אהבה לתת שזה הכי חשוב ... אוהבת המון !

2shahar

New member
../images/Emo99.gif

זאת את,בערך למות מבפנים, ואז בקסם לראות את המספר שלך על הצג של הפלאפון ולשמוע את קחותי
[עד שהחליפו לי ת'פלאפון
] מתגעגעת יפייפיה!

עדידו'ש

הפרצוף שמשרה עלי שלווה רק לראות אותך עושה טוב אני מצטערת על התקופה האחרונה אני מקווה שאת מבינה

למעלה