משחק

yuvizz

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo14.gif

עשית לי דמעות.. פשוט תודה עלייך. כל-כך הרבה תודה.

מנצחת לבד.

ככה אני רואה אותך, לדעתי את מנצחת יום יום בלי לשים לב אפילו , ובלי לשתף אף אחד. זורקת פה מילה בכללי, שם עוד מילה, אבל יותר מזה... מעדיפה לשתוק או להעלם. יש בך משהו שכבש ושימשיך לכבוש, כל כך קטנה וכל כך ממהרת לגדול. משהו בילדות קצת התפספס לדעתי , אבל זו הדרך שבחרת לעצמך ועל כן עלייך להיות גאה בעצמך. ואני איתך, אם חשבת אחרת...
מתי שתרצי.

S h A b i T

New member
קטנה כזאת. :)

מתוקה מתוקה מתוקה. אבל מתחת לכל המתיקות, אני חייבת להגיד שיש לך את זה..

יובלוש

ילדה שקטה שעושה המון רעש הכוונה שיש לך נוכחות מתוקה מקסימה באמת התחברתי.... צריך לדבר יותר..

liloosh tt

New member
יובלי.

המתוקה הזו. שתמיד מתעניינת. שואלת. שתמיד יש לה זמן. שפעם היתה מתקשרת הרבה, ועוזרת. את נשמה, ואני רוצה שתתחילי להעריך את עצמך, כי יש בך המון. הפגנת הבגרות שלך היא ללא ספק מיוחדת. יש לך אישיות מעניינת, הדיבור המהיר הזה.. אני אוהבת אותך ילדה.
ותפסיקי להיעלם ! :)

The Kinslayer

New member
י. פטרובר בע"מ!

אין לי הרבה מה להגיד, אולי כי אני חושב שעד עכשיו הפגנתי כמה שאני גרוע בדברים האלה, אבל תמשיכי לגרום לי לחייך.

Z A M i

New member
ובליתה..../images/Emo99.gif

(מצטערת שלא הגבתי עד עכשיו, המחשב התפגר.) הילדה הכי לא ילדה שקיימת. תמיד אני יודעת שיש מישהו שאכפת לו.את תמיד פה. ואני ממש ממש מעריכה אותך על זה. וכן, לפעמים לא יוצא לנו לדבר, אבל את תמיד בליבי
מקווה שההקדשה של הזמן שלך מנתיבות הוכיחה לך משהו, ואם לא אני אעשה את זה שוב.. אני אוהבת אותך המון
אל תפקפקי בזה ולו לרגע. את קסם אחושרמוטה.

מתנות

New member
יובלי ברווזי

יש בך ילדות מאוד אמיתית, לא חלקית ובכלל לא אבודה, היא לגמרי שלך והיא רק מחכה להתגלות בפנייך. נכון, יש גם הרבה רגעי כאב, שנדמה לי שיש לנו את אותו הסוג, מין תובנות כאלה עצובות של יום שבת, אבל זה חלק מהתוכן, תוכן שלם ומדהים. אני לומדת ממך המון, מהרגישות שלך לדברים מאוד מסויימים, מהמקום אליו את ניגשת לכל מיני מצבים. את נותנת לי תחושה שאני יכולה לספר הכל, שלא תשפטי ולא תזלזלי, ואני רוצה שתדעי שגם את יכולה, אני אקשיב להכל. אגב, כשאני אומרת לך שאת מזכירה אותי או קוראת לך אחותי הקטנה, את לא צריכה להיעלב או לפחד, זה לא בגלל הגיל ואפילו לא בגלל העצב של שתינו יש לך סוג חשיבה מסויים שאני מאוד אוהבת אותו אצלך, דברים קטנים כאלה ששותפים לנו וכשהם באים ממך אני מקבלת אותם בשמחה. איזה כיף שלא וויתרת... מתה עלייך.

mooshki

New member
את.

ילדה שלא נותנת לראות הכל, למרות שיש כל כך הרבה. את אומרת דברים שבחיים שלי לא חשבתי שמישהו יגיד בקול (ע"ע שיר ונעמה בים) ואני מאוד מזדהה
אני אוהבת אותך מאוד!

הילדה הכי

מופנמת שנתקלתי בה בחיי. ואני מכירה את זה (אולי יותר מדי מקרוב) אבל ברמות כאלו- בחיים לא ראיתי. עם זאת, יש בך משהו אולי הכי מעניין פה מכולם. משהו שחבוי ומוסתר כל כך טוב אבל את יודעת, כשכואב לך זה כ"כ שקוף. הלוואי שהייתי מכירה יותר, הלוואי שיכולתי לעזור איכשהו, במשהו. תיפתחי, תני לעולם להכיר אותך, אני בטוחה שיש המון מה להכיר.

Z A M i

New member
הכי מופנמת בארץ.

כמו שענבר אמרה. אנלא ממש מכירה אותך, אבל את נראית לי בנאדם מעניין. תקלה שלא נפגשנו איתך השנה בבומבמלה..

izzys

New member
מכוערת!

( כי אני כבר צופה מראש איך כולם יחפרו על כמה את יפה, אז שלא תחושי לי...
) קטנה שלי. אני לא מסוגלת לתאר מי ומה שאת בשבילי. נכנסת ללב שלי בזמן שלא האמנתי שאוכל לתת לאף אחד להכנס, ואת נכנסת, ובענק. אני מודה על כל שניה איתך. על כל סימן כחול שהשארת בי מנשיכה, על כל איסוף חלקים שהתפזרו מחיבוק שלך. על כל הפעמים שיצאו עליי כמויות רוע שלא להאמין שקיימות בכלל, ועל כל הפעמים שהטוב והאהבה שבך שמרו אותי. על כל שטות באלף ואחד דרכים, על כל השיחות הכבדות שבאות אחרי צחוק של שעות. מעל הכל אני מודה לך על תחושת הבטחון. לעצור את כולי שעות, ימים, חודשים, ואז לפרוק ולהתפרק אלייך. רק אלייך. אוהבת אותך? נשמע בנאלי. אני נשארת לתמיד, אבוד לך. (חפרתי אש
)

את בן אדם מדהים

ועזבי את החיצוניות כן(כמו שמור אמרה,עוד יחפרו לך על זה מספיק בהמשך) איך שכולם התאהבו בך כל כך מהר זה פשוט אומר הכל. כמה קטנה ככה גדולה. ומהילדות היותר בוגרות שאני מכיר. כבר אמרתי לך מספיק פעמים בעבר שאת בן אדם נדיר ואני עדיין חושב ככה. ותמיד ישאר לי הזיכרון המתוק הזה ממך של הכמה שניות שראיתי אותך בתיאטרון(בהופעה שפתחה את הסיבוב חורף של 06\05) עדיין מקווה ומאמין שנוכל להיות ידידים טובים
בחיבה אינסופית והערכה גדולה. רן

נעמה,

כל כך קל לשכוח לפעמים שאת בעצם עוד ילדה, ילדה שרוצה לראות ולחוות עוד ועוד. אף פעם לא אמרתי לך את זה, אבל את נורא מזכירה לי אותי לפעמים. אני רק מבקש ממך לעצור לנוח לפעמים, שלא תתעייפי לי מהר מדיי. כל מבט שלנו בהופעה מכיל בתוכו כל כך הרבה מילים ורגשות ואז ישר אני מביט למעלה לשמיים, נושם את האוויר, ויודע שהבנת הכל. אחת מהילדות שנכנסו ללב אחרי שהוא כבר לא ממש רצה עוד להכיל, ובכל-זאת נכנסת ובגדול. ילדה, אני מאחל לך מכל הלב הרבה חיוכים, א-ה-ב-ה, בריאות ושוקולדים בלי סוף.

ליאןןן

New member
את..

["בעיניים האלה יש משהו נשבר מבפנים.."] באמת שקשה לי למצוא את המילים הנכונות. את משהו נדיר, כל מי שמכיר אותך רק רוצה בקרבתך. את נכנסת לי ללב. ויש שם פינה ששייכת אך ורק לך. את מסוגלת לגרום לי לצחוק תוך שניה. ולבכות תוך שניה. את הוצאת ממני (פעם אחרי פעם) את כל מה שלא יוצא עם אף אחד אחר. ברגעים האלה שאף אחד לא ראה, אף אחד לא ידע...רק את הבנת. החכמה שלך היא הרבה מעבר לגיל שלך. אני מודה לך על כלכך הרבה רגעים, חיבוקים, מבטים, מילים. את קצת הולכת ונעלמת לי...
[המרחק הזה..אנחנו כבר יודעות.] אני אוהבת אותך.

mooshki

New member
את

אפרוח מתוק.
משהו בך בפנים תמיד מרגיש לי מוכר. לא הספקנו הרבה, אבל מה שכבר ראיתי זה עולם ומלואו. יפהפייה אחת!

"לטבוע או לשוט..."

מן תחושה כזאת שאת תמיד מעדיפה לטבוע . ואז לחזור לשוט. נעמה, בחיים לא היו לי חברים שקטנים ממני ביותר מ3 שנים, אבל איתך אני מרגישה שההפרש בינינו הוא גג שנה . משהו נורא בוגר, כאילו התקדמת מהר מדי וראית דברים מוקדם מדי. (אולי יותר מדי...) אני רואה בך את מה שאני לא הייתי, את הדרך שאני הייתי צריכה ללכת בה. משהו אצלך תמיד כל כך נכון. תני לזמן לעשות את שלו.... החיים עוד יפתיעו אותך (שיט, אני מרגישה זקנה עכשיו..) אל תמהרי. אין בשביל מה. אני אוהבת אותך
. דרך העיניים שלך אני רואה את העולם שיכולתי לבנות לעצמי אז.

למעלה