משחק

את... כמה שיותר גבוה...

הטוהר במילים, בחיוכים, בפנים שלך... התמימות שהלכה מוקדם מידי. אל תרוצי רחוק. הכל כבר יגיע אלייך. האהבה, האושר, ההגשמה... אם לא תחפשי, תגלי שפתאום זה מופיע לבד. אל תבזבזי את השנים הכי יפות שלך, בחיפושים מיותרים אחרי דברים שיגיעו עם הזמן. אני אוהבת אותך. ובגלל זה אני אומרת את זה. תודה לך על שאת חלק מהחיים שלי. מבחינתי זה הכל. אל תשתני לי, אל תלכי לי... לעולם
.

בובה שלי.

איך אפשר לשכוח את ההיכרות שלנו באשקלון. כשבכלל לא הכרת אותי וישר זיהית שמשהו לא בסדר איתי. זה ממש משך אותי להכיר אותך. את הילדה הכי יפה שראיתי אי פעם. ויש בך כל כך הרבה, ועברת כל כך הרבה יחסית לגיל שלך, שזה מדהים. את בן אדם שיעשה הכל בשביל אחרים. החיבוקים שלך זה הדבר הכי טוב בעולם. העיניים שלך. וואו. כמה אפשר לראות בעיניים שלך. כשאת בוכה, אני מרגישה הכי עצובה בעולם. תיפתחי לעולם, תדברי עם אנשים, תגידי להם מה מפריע לך, ותראי להם מי זאת באמת נעמה. מספיק עם השתיקות ועם 'הכל שטויות'. אני אוהבת אותך הכי בעולם. באמת.

הילדה הכי יפה בעולם

אישה בתוך ילדה- זה מה שאת. מהרגע הראשון שראיתי אותך התאהבתי בך את מדהימה אותי כל פעם מחדש. איך ילדה בגיל שלך מתמודדת עם החיים איך את רואה הכל אחרת את באמת אבל באמת מיוחדת אל תשתני נעמה יש בך קסם ענק שאין בכל אחד ובגלל זה, רק בגלל זה אני מתה עלייך

Bambi di

New member
נעמה שלי.

אין לי מילים בכלל לתאר את כמות האהבה שיש לי אלייך. כשאני איתך,הכי טוב לי בעולם. את נדירה כ"כ. בהכל. השיחות שלנו יכולות להרים אותי מהקרקעית בשנייה. המילים שלך. העיניים. את. רק את. את משלימה אותי. ואחת היחידות שמצליחות לאזן אותי. להחזיר אותי לעמוד על הרגליים. נעמהשלי מדהימה אני אוהבת אותך כ"כ.

Z A M i

New member
מאמי..../images/Emo7.gif!!!

כתבתי לך משהו מזה יפה אתמול, אבל סיפרתי לך כבר מה קרה.. אני לא אנסה לשחזר, כי זה לא ילך לי.. אז..סתם משהו- את הסולחה שלנו עשינו באשקלון, את הבנאדם הראשון שהכרתי אותו ואהבתי אותו רק בגלל עויינות שהייתה לי כלפיו לפני..
מאז הרבה מים זרמו בנהר...
ואם הייתי יכולה לחזור אחורה הייתי מעיפה לעצמי סטירה על העויינות שהייתה לי כלפייך.. אפילו בוקס. (רגע, שיהיה ברור..אף פעם לא הייתה לי בעיה -איתך-, כן?..) נעמה זוהר..בא לי לאמץ אותך! אני אוהבת אותך כמו אנלא יודעת מה.. מי קטן? מי חתיך? מי כזה כזה נסיך?!..
כי רק את מבינה.

נירק

המשפטים שאני תמיד צריכה לשמוע,המילים שחודרות. אני חושבת שאת בין היחידים,שכשאני מדברת איתם ומתייעצת,אני יודעת שאין להם שום אינטרס מלבד האינטרס שלי, שתמיד ירצו לטובתי. את באיזשהו מקום השקט הנפשי שלי. אני אוהבת אותך,ואת יודעת כמה.

ניר,

נורא טרחתי להתרחק ממך במשך כל השנים האלה, לא משנה למה. אבל אחריי השיחה שלנו בבאר טוביה, הבנתי שיש משהו מעבר. ואני בהחלט אשמח לדבר איתך ולהכיר אותך יותר.

ניר../images/Emo23.gif

ת'אמת בהתחלה ראיתי בך כאדם מתנשא.. אבל שהכרתי אותך גיליתי שאת בן אדם מצחיק שכיף ליהיות איתו אחראית (עדיין אין לי מושג איך התעוררת לכפר רפאל) ומארחת למופת:-} נשיקותתתתתתתתתת יפית

naama0

New member
פשוט נשיקות !

אני אוהבת אותך המון את אדם מדהים כל כך יש בך קסם שגורם לאנשים לרצות להיות לידך תודה על יום העצמאות תודה על אתמול בתקווה שאני אהיה שכנתך בסוף ! מתה עלייך !!!!

S h A b i T

New member
אני. ../images/Emo13.gif

ואני ידידה של גל היפה. תגובות אליו אפשר גם לרשום פה...

רוצה יורו? רוצה צ'ק?!

אין אין אין אין עלייך. פשוט...
האמת, כל החיים הייתי בטוחה שאת לא מחבבת אותי [שלא נאמר שונאת] עד ממש לא מזמן... אבל- אז הייתה לי מין הארה, וגיליתי את הבנאדם המקסים שאת. באמת. אנל'א צוחקת. אני יכולה לשבת שעות ולהגיד את כל כל הדברים שאת. פשוט - אני שמחה שהכרתי אותך. ואל תשכחי: אנח'נו מושלמים! אנח'נו נהדרים! הכוח' בידיים שלנו! כפרות עלייך.

Z A M i

New member
גל!!../images/Emo99.gif

סתם.נו. אחד מהבודדים שאני מכירה, שאומרת דברים חכמים בלי להשתדל יותר מדי.. בלי לנסות לנסח את עצמך כל דקה, פשוט אומרת את הדברים בפשטות, כמו שהם.. קשה לי להסביר את זה.. אבל אני מקווה שהבנת. אותם פארנויות, אותה גישה(לפי מה שראיתי), ואותה נקודת חן.(הייתי חייבת דבר שלישי...) את נהיית אריאלניקית מרגע לרגע. קצת חבל עלייך.. יש לי עוד מה להגיד. אבל ספר התנ"ך קורץ לי. יאללה. B.

אלמוגורביץ'!

B. סתם
השלוקים שבבית שלך תמיד גורמים לי להרגיש מן תחושה עילאית כזאת, במיוחד בערבוב של ביסלי המבורגר ובמבה שֶוֶש. ובייחוד בייחוד כשאני שולחת הודעה ואז את שואלת "איך זה קרה?". ים המלח זה משהו שייזכר לי לעוד תקופה ארוכה שחיכינו לאוחנה שעות וכל שרצית הוא לרצוח את הילדה. (אם כנות אז עד הסוף....
) איי אלמוגורביץ'. אם רגע של רצינות, אז את מה שלימדת אותי איש לא יוכל לקחת. (וכבר אמרתי לך את זה) מן תחושה שאכפת לך. (משהו נדיר מאד מבחינתי.) הבדיחות שלך תמיד קורעות אותי, השיחות איתך תמיד נותנות לי תחושה שוואלה, יהיה בסדר. שגם אני יכולה. ותודה לך על זה. את נדירה.

Dark Tear

New member
אלמוגי..

תלתלים שחורים מדהימים,חיוך כובש,יופי מיוחד,צחוק סוחף.. פשוט מת עלייך!!! באמת,ממש כיף לי להיות בסביבתך. ואני נהנה איתך בלי הפסקה. מה אני אגיד לך,רק שתהיי מאושרת!! מאוהב בך.

אלמוג,

פעם פחדתי להתקרב אלייך, כי חשבתי שאת לא מעוניינת בזה. אבל אחריי שיצא לי קצת להכיר אותך, קלטתי כמה שאת בן אדם נורא חכם. כל מילה שאת מוציאה מהפה גורמת לי לחשוב על המון דברים. הייתי רוצה לדבר איתך יותר. באמת. כי את מדהימה. ואני לא אומרת את זה סתם.

אלמוגיייי

מתוקה בוגרת רצינית אבל יודעת ליהיות שטותניקית אולי לא יצא לי להגיד לך את זה אבל אני מה זה אוהבת אותך קיבלתי ממך רושם כל כך טוב צריך להכיר יותר

למעלה