מ ו " ר

אין לי מידע קונקרטי

הכל מבוסס על הערכות לפי מה שהיה בשנים קודמות, ואם תשים לב, אני נותנת רק הערכה של סיכויים להתקבל, ולא אומרת אם יתקבלו בודאות, כי את זה אף אחד עוד לא יודע. מאחר וסף הזימון למו"ר ירד השנה, אני מעריכה שציון ההתאמה כולל מו"ר שיידרש השנה יהיה מאוד קרוב לזה שהיה בשנה שעברה.

nis original

New member
נצל"ש מספרים וחישובים

מישהו יודע מה משמעות נקודות הזכאות לראויים לקידום בהעדפה מתקנת? והאם ישנו סיכוי שאב"ג ישנו את החלטתם (דחייה לאחר ראיון ראשון)?

בקשר לאב"ג

בדחיה אחרי ראיון ראשון אין סיכוי שהם ישנו את דעתם, אולי רק אם נדחית אחרי ראיון שני. בהעדפה מתקנת אני לא ממש מתמצאת, בטח מישהו כאן ידע לענות לך.

juk123

New member
מה לגבי המרק"מ???

גם מי שעשה מרק"מ בירושלים יכול לבדוק את הציונים עכשיו? בכלל הולכים לפרסם אותם או שמי שנרשם לעברית יידע רק תשובת קבלה/דחייה?

כמו שכתבו כאן כמה פעמים ביומיים

האחרונים, ציוני מרק"מ לא מתפרסמים. מקבלים רק הודעת קבלה/דחיה מהאוניברסיטה.

NikeMan86

New member
חבר"ה קבעתי שיא חדש במור הזה:(

קיבלתי 166 אופס איזה ציון..האם עדיין יש מצב להתקבל לטכניון למשל עם סכם 98.2? נ.ב: בהצלחה לכולם:=

Carla12

New member
../images/Emo24.gif יש לך סכם מצויין והסיכוי

שלך עדיין טוב ! בהצלחה

mustafa1

New member
751 עם 187 יש מצב להתקבל?

מה הסיכויים שלי להתקבל עם ציון מותאם 751 וציון מו"ר 187?? מחכה לתשובה דחוף..תודה מראש

עתודאים צריכים גם מור בת"א

לעתודאים שלום רב במזכירות בית הספר לרפואה נאמר לשכנתי שהיא חייבת לעשות בחינת מור. כשיגיעו ציוני הבגרות יודיעו לה האם היא מוזמנת למור או לא. לאחר ברור בגלל קורסי הקיץ נאמר לה שמאחר ואין עדיין ציוני בג' היא חייבת לעשות את הקורסים כי ללא קורסי הקיץ גם אם תעמוד בחתך הקבלה לא תוכל ללמוד ללא קורסי הקיץ.

למעלה