מ ו " ר

yanivfenig

New member
זה רשום על הספח שאיתו שילמת לבנק

עבור הבחינה. הספח הזה מתחלק לדעתי לשלושה: אחד הבנק שמר, אחד מסרת במו"ר ואחד (ריבוע קטן של איזה 5X5 ס"מ שרשום עליו קבלה לנבחן) שמרת לעצמך (בתקוה).......אם לא שמרת אתה בטח יכול להתקשר לברר ת'ציון ביום ראשון במרכז הארצי....

GooD LucK 4 us

New member
מתי נקבל תשובות מהאוניברסיטאות?

והאם ניתן לצפות בתוצאות הקבלה/דחייה באנטרניט?

תודה על החישוב! אני מקווה שיהיה טוב

יש לכם מושג לאן יותר קשה להתקבל? לת"א, או לטכניון? אני בטיפשותי נרשמתי רק לטכניון, כי עופפתי לחלוטין וגיליתי שזה היום האחרון להרשמה בשש בערב... השאלה שלי, יש לכם מושג כמה בערך ניגשים לכל אוניברסיטה, וכמה מתקבלים? אני חושב שאני גבולי, אבל נחכה ונראה... נהיה חכמים יותר עוד שבוע, או שבועיים, או מתי שהם יחליטו לפרסם משהו...

כן כי ראיתי שמחשבים של תל אביב.

בטכניון אני 96.91 פשוט נתתי כדי לראות מה המצב איתי שם, וחשבתי שאולי זה יתן לי איזהשהוא קנה מידה לגבי מצבי בטכניון.

yanivfenig

New member
טוב אז כנראה שהניתוח הזה לא נכון

לפי ההודעה של noreply "התפלגות ציוני מו"ר" שיטת החישוב שלי שגויה....יכול להיות שלמרות שהיא שגויה היא נותנת איזושהי אינדקציה ויכול להיות שלגמרי לא...בכל אופן המספר הזה זה לא סיכוי אלא מתיימר להיות המיקום שלך בהתפלגות של כלל המועמדים בהנחה שבין %30%-40 המועמדים הראשונים יתקבלו ללימודים (תלוי במספר המקומות השנה) אל תתייחס/י לזה ברצינות - כנראה שזה לגמרי לא נכון..... לפי השיטה הזאת את נמצאת באחוזון ה- 0.490704

feurie

New member
בלי קשר להתפלגויות , האמת שלא ככה

לא ככה מחשבים אחוזון של שתי התפלגויות. ההתפלגות החדשה צריכה להבנות מהנתונים ולא ממוצע שני אחוזונים. לפי השיטה שהצגת הסיכוי להגיע לאחוזון העליון מחייב אחוזונים גבוהים בשתי התפלגויות , בעוד למעשה ברור שציון מור 250 עגול, ימקם אותך בקצה ההתפלגות המשותפת גם עם סכם בינוני. בכל מקרה - סופ"ש נעים
במהלך שבוע הבא כל ההתעסקות המציקה הזו - מאחורינו

קודם כל תנשום, תירגע...

נרגעת
יופי. אנחנו לא יודעים איך מחשבים את הסכם הסופי שכולל את מו"ר וגם לא את הסף הסופי של קבלה ולכן לא ניתן לדעת איזה ציון בדיוק אתה צריך עם סכם של 716. אני מניחה שכדי שמו"ר יעלה לך את הסכם מספיק כדי להתקבל, אתה צריך מינימום שבמינימום 200 וכמה שיותר קרוב ל250.

אביביאן

New member
תודה רבה....

אני עדיין לא במצב של היסטריה. אני אפילו די שליו. במו"ר קיבלתי 213. אני מחכה לתשובה מב"ג לגבי הקבלה- היה לי ראיון שני עם פרופ' שרייבר המדופלם. אני האמת הוקסמתי ממנו (בניגוד לשרשור שראיתי כאן עליו). בהזדמנות הזאת אני רוצה להודות לך. את פשוט מ-ק-ס-י-מ-ה, כמות ההשקעה וההיענות שלך כלפינו- המועמדים הלחוצים מעוררת השתאות. אני לא יודע אם את לטינית, אבל בטח יש לך נשמה אביב

יוסי n

New member
אושרית - שאלה לי.

את עונה פה לאנשים על סיכויי הקבלה שלהם ע"ס סכם ומור, כשלמיטב הבנתי, אין עדיין אינדיקציה לגבי ציון ההתאמה הסופי שיידרש לקבלה. יש לך מידע לגבי מה הולך להיות ציון ה'התאמה רפואה' שיידרש השנה?

למעלה