מ ו " ר

noreply

New member
רכזו את הציונים.

למה שלא תארגנו טבלה עם הציון סכם וציון המור של כל אחד שיסכים להשתתף במדגם. וכולם יוכלו לדעת טוב יותר איפה הם עומדים. יהיה אפשר גם לעשות פונקציות מישקול שונות לציונים ולדרג את הציונים וכך לדעת איזה ציונים עשויים להספיק לקבלה. אבל זה רק רעיון.. בהצלחה לכולם.

rannosha

New member
נשמע לי רעיון נהדר!

אושרית, אנו יכולים ליישם את זה?

dorin276

New member
יהיה בסדר....

rannosha ו- Carla12, יש לכן סכמים ממש גבוהים ומכובדים אז אני במקומכן לא הייתי דואגת יותר מדי.
יוסי n ואלינור - מזל טוב! יופי של ציונים! ציון המו"ר שלי 211 - סביר... עם הסכם יהיה בסדר, אני מקווה (בעיקר בטכניון). מה יהיה עם התוצאות מב"ש???

Carla12

New member
תודה לך דורין

אני ממש מאוכזבת ועדיין לא מעכלת שזה הציון שלי לא ציפיתי לציון גבוה אבל למשהו סביר שזה בכלל לא קשור לציון שקיבלתי בכל אופן אני מקווה שיהיה בסדר. מאחלת לך המון בהצלחה ,יש לך ציון נהדר

rannosha

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif אחלה ציון

ותודה רבה על העידוד לך ולכל החברה פה , ועם הסכמים שיש לך אני די בטוחה שתתקבלי לכל האוניברסיטאות, מחזיקה לך אצבעות גם לב"ש...אל תדאגי חמודה, יהיה בסדר

morancho1

New member
בהצלחה!../images/Emo140.gif

תודה שהודעת לנו על התוצאות כל כך מהר.. שמת לב שבדרך כלל את הראשונה פה בפורום לספר לנו על הראיונות..על התוצאות..

dorin276

New member
אגב אושרית...

במו"ר בספטמבר את צריכה לתת דוגמא אישית לכולנו ולקבל 250.

NoOoLa

New member
../images/Emo10.gif תעזרו לייייי

שלום . אני מאווווווד מודאגת אולי מישהו יכול לעזור לי. במור יש לי 199 וסכם בתל אביב הוא 735 ... אבל בטכניון הסכם שלי 94.77 מה דעתכם ? יש סיכוי להתקבל ?

NoOoLa

New member
הלוואי

אני מקווה שכן יש לי אני רועדת ומאוד דואגת .... אני מתפלה לאל' שיעזור לכלנו .... די אכזבות ...
תודה ...

למעלה