מ ו " ר

Carla12

New member
אושרית תהרוג אותך עכשיו,../images/Emo2.gif

היית צריך לשרשר את זה למעלה

../images/Emo4.gifאולי מישהו יכול לברר???

איך מחושב הסכם במבחני מו"ר אולי ממועמדי שנה שעברה???

באמת? אני דיי בדיכי מהציון שלי...

הכי מעצבן, שהם משאירים אותנו ככה תלויים באוויר, בלי כלים לדעת איך זה בדיוק משפיע על הסכם וציוני הקבלה שלנו... היה עדיף כבר אם הם היו שומרים את הציונים האלה לעצמם, אם הם ממילא חסרי משמעות כרגע בשבילנו... כמה זמן עכשיו יקח לטכניון להחליט לגבי הקבלה? ותודה על העידוד!

Carla12

New member
אני חושבת

שבטכניון , כל אלה עם סכם 96+ וציון מו"ר 210+ יש להם סיכוי מאוד גדול להתקבל. את האמת שאף אחד לא יודע מתי מפרסמים את התשובה הסופית , אין מה לעשות! צריכים לחכות כמו תמיד. אם אתה בדיכאון עם הציון הזה , אז אני צריכה למות עם ה- 180 שלי (סכם של 96.9 בטכניון).

נראה לי אכלתי אותה ....../images/Emo7.gif

יש לי 95.3 בטכניון 728.9 באת"א אבל 192 במו"ר כנראה שנצטרך להמתין עוד שנה.........

rannosha

New member
הודעות קבלה /דחייה

אם האוניברסיטאות אמורות לשלוח הודעות קבלה בטווח הקרוב מתי אתם חושבים שזה יהיה? הם ישלחו הודעות קבלה רק לבעלי ציוני ההתאמה הגבוהים ביותר, וכל אחד גבולי נשאר במצב המתנה, נכון? ואיך זה מסתדר עם נבחני מו"ר מועד ספטמבר?

תשובות למור באוניברסיטת ת"א

ממקור מוסמך מועדת הקבלה של אוניברסיטת תל אביב נאמר שתשובות על קבלה או אי קבלה יהיו רק בעוד 10 ימים. קבלתי ציון 216 בבחינת מור ונאמר לי שזה לא אומר כלום מאחר וציונים נעים בן 150 ל - 250 וצריך לעבד את הציונים.

למעלה