ניבחרי השנה

DoLi it is Me

New member
../images/Emo41.gif ניבחרי השנה ../images/Emo41.gif

אוקי מכיוון שעוד מעט מתחילה שנת הלימודים [לרובנו לפחות] אז שמתי שאלון שכל אחת צריכה לענות עליו : הכי הזוי: הכי בוגר: הכי חמוד: הכי מצחיקה: הכי משפיע: הכי עוזר: משתמש בהכי הרבה אייקונים: ילדת השטויות: הכי מציפה: הכי מזניח: הנעלם: הכי פותחת שירשורים: הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]:
את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש
ראיתם מישהו מהפורום? אם כן: את מי? אתם בקשר טוב? רואה אותו/ אותה הרבה? חברים? מתגעגע?
ראיתם מישהו מהפורום? אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? מה הייתם אומרים לו/לה? מדברים הרבה מחוץ לפורום?

../images/Emo108.gifאניאניאניי../images/Emo19.gif

הכי הזוי: אני XDD ואם לא אני אז בת-אל או קלי כי יש להן דרך לפתוח אותי מצחוק XD
הכי בוגר: לקס [לוקסוס חיי], אמנדה האחת והמלאכית בלבן :)
הכי מצחיקה: אני XDDD
הכי משפיע: שמוקוס פוקוס בילי בוקוס המתוקוס (:)
הכי עוזר: אכן, שמוקין פוקין :)
משתמש בהכי הרבה אייקונים: אני XDD תמיד בהודעות שכאלה [סטייל מקוויקאנד, התפקדות חודשית וכאלה] אני נכנסת לשוונג עיצוב משהו מטורף ><
ילדת השטויות:
אני XDD [כן אני בוחרת את עצמי! לכו קיבינימיני XDD] ושוב אם את לא מאשרים לי וזה יהיה נורא חבל כלפיכם [
] אז בוט או קלי.
הכי מציפה:
שמיקס טריקס דריקס ובוט בוט :)
הכי מזניח:
נסטיה ושיר! אבל הן היו בגרמניה אז אני סולחת..:) [נסטיה גמאת היית בגרמניה רייט? ><]
הנעלם:
simpsonit ><
הכי פותחת שירשורים:
אממ.. סביר להניח ששמיקה ליקה [הכינויים לא יגמרו, תוותרו עכשיו P:] ובוט בוט, כי הן תמיד מעדכנות כפרעליהן :)
הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]:
אני ושמעעקס [מה אתן לא זוכרת שאני עונה לכולן O.O? על נעלי זמש, והעלאת שירים, ומחירי טיסה לקלי, ושהחידוש של רוקין רובין הוא של חמישיית ג'קסון, ועוד הרבה שלא עולים לי.. איי רילי דו מייבסט! ><]
ראיתם מישהו מהפורום? אם כן: את מי? אתם בקשר טוב? רואה אותו/ אותה הרבה? חברים? מתגעגע?
ראיתם מישהו מהפורום?
אם לא:
את מי הייתם רוצים לראות?
טופ אז ככה, את סדריק החמודי מודית, את לוקסוס, את עדי [ג'סט מיי לאק - שמצאתי לה סוף סוף כינוי! את שמיל, ואני שמול, זה לא גאוני? תגידו שלא!
את שמייקיס מנייקיס, ובוטבוט :)
חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב?
דהה, איך לא, זה הרי איתי.
מה הייתם אומרים לו/לה?
אם זו מיקי: שמוסקיסססססססססססס >< אז זו לקס: לוקסוסססססססססססססס >< אם זו צ'ן: סדריקקקקקקקקקקקקקקק >< אם זו עדי: שמיללללללללללללללללל >< ואם זו בת-אל אז..: בוטטטטטטטטט ><
מדברים הרבה מחוץ לפורום?
עם שמוקולול פרוטוקול ולוקסוס אני חופרת ברמות כואבות >< ולאחרונה פיתחתי קשרים עם בוט גם :) ואם סדריק תיתן לי את המסנ' שלה אולי זה יהיה יותר קל.

../images/Emo2.gif

[כן, התעוררתי. XD] אני? בוגרת? ממתי?
נו, שיהיה. איך אומרים את הפתגם הזה? מחמיאים לך - תיקח. מעליבים אותך - תברח. תודה, יקירה!
[אגב, קוראים לך אור, או לא קוראים לך אור? אני עדיין תוהה ביני לביני.]

שמי לידתי הוא אור

אבל את מוזמנת לקרוא לי אורצ'ה, אורצ', אורצ'י, האררר, שמול, מקדסית, יודה, גרנולה, סיס, סיסע, סיסטא, צ'פצ'ולה וכו' XD

ADI jons

New member
הייי היי יהייי!!!! צ'פצ'ולה זה השם שליי !

ותמיד ישארר XDD

butbut

New member
אורצ'ע...אני..אני..אני הזויה?><

חח את לא יודעת מה קרה אחרי שדיברתי איתך במסן..לא חזרתי כי אמא שלי החליטה שאני צריכה לעשות ת'כלים. ובאמת עשיתי,בשיא העצבים ונשבר לי הכוס האהובה עליה!כי היא קיבלה אותה מחו"ל..וזה נדיר ובלה בלה..

XD לי..לי היה נורא נורא מצ'עמם כשהלכת אז..

הייתה לי שיחת נפש של בערך איזהשעה עם חלבלוב, נורא התגעגעתי לשיחות נפש איתו. חלבלוב זו בובת פיל קטנה וורודה בגודל כף יד שיש לי כבר קרוב לעשר שנים.
אבל את יכולה לקרוא לו בגירסא המרוקאית - חלאולאו >< אגב, הוא מדבר חלבלובית,[או לחילופין > חלאולאוית], אז..רק אני מבינה אותו. מי שלא מבין חלבלובית לא שומע אותה. תשאלי את מיקי. >< רואים אני הזויה! אתם פשוט לא מדברים איתי מספיק ><

butbut

New member
החלבלוב הזה נשמע לי מעניין מאוד!

אול יהיה כאן שידוך?

sweet shir

New member
אני חזרתי מגרמניה ביום שני.. ונסטיה בכלל

הייתה אצל אמא שלה. XD וחזרה ביום ראשון אאל"ט. חהחה אנלא יודעת מה עם נסטיה.. אבל לי די ירד ממקפליי ומהפורום, ככה ש.... ^__^

1AnastaciA1

New member
חחחחחח אני לא הייתי בגרמניה P:

הייתי אצל אמא שלי שבועיים ואין לה אינטרנט.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif אורר

שמוקוס פוקוס בילי בוקוס המתוקוס
את הורגת אותי עם הכינויים שלך חחחחח ריגשת אותי

../images/Emo54.gif מואה.

הכי הזוי: קלי. וגם בת'.
הכי בוגר: אממ.. לוידעת. דניאל. וטל [המלאכית בלבן]. ולקס.
הכי חמוד: מורן [mcfly rullz] וקלי.
הכי מצחיקה: מה, בת'.
הכי משפיע: מיקי. [מאוס?
}
הכי עוזר: אממ... בת' ומיקי.
משתמש בהכי הרבה אייקונים: לוידעת. אף פעם לא שמתי לזה לב במיוחד.
ילדת השטויות: קלי.
הכי מציפה: מיקי ובת', כמובן. אבל הכל ברוח טובה - ת'נקס!
הכי מזניח: לוידעת. אנשים שנעלמים לדורות, כמו נסטיה [ראיתי אותך לפני כמה דקות, מופיעה בהודעה אחת! לאן נעלמו ימי ההצפות?
]
הנעלם: ספיר.
הכי פותחת שירשורים: אממ.. תנו לי לחשוב רגע. אה, כמובן: מיקי ובת'.
הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]: כולן עוזרות בכיף. זה הכי טוב בפורום, לא?
ראיתם מישהו מהפורום?
אם כן: כן, ראיתי. במפגש הזכור לשמצ--- לטוב.
את מי? קלי. אלמוג. טל. סיון. ליטל. מאי וטל [לרגע וחצי]. אממ.. מי עוד הגיעה? [סורי על השכחה הזמנית - סניליות, כבר אמרתי?]
אתם בקשר טוב? אפשר לומר.
מי שיש לה ת'איסי שלי - כן. מי שלא - לא.
רואה אותו/ אותה הרבה? בכלל לא.
חברים? אני חושבת שכן.
מתגעגע? מאד.
אם לא: -----
את מי הייתם רוצים לראות? לקס. וגם Intoxicate My Mind [אור?] ובת'. ומיקי. אממ.. ומורן.
חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? יש מצב.
מה הייתם אומרים לו/לה? הרבה דברים. יותר מדי. מתחילים בהכרות רשמית ויבשה, ואחר כך ממשיכים לפרטים קטנים.
מדברים הרבה מחוץ לפורום? עם לקס - כן. עם כל השאר - נו, בשביל מה יש איסי? >< זהו? כן, זהו. סיימתי.
[אוה, כן. החלטתי לאמץ אייקון! הוא
. נראה אם אני אחזיק מעמד.. XD להתחדש לי! ^_~]

McFly rullz

New member
חחח אני הכי חמודה??!!?אני מסמיקה פה...../images/Emo9.gif

איזה כיף לי!:)

1AnastaciA1

New member
כמו שאמרתי, הייתי אצל אמא שלי...

אני לא מזניחה
אתן מעליבות אותי :(:(::((.... חחחח סתם P:

למעלה