ניבחרי השנה

or karady

New member
תורי יאיי...

הכי הזוי: בת' חח אשכרה ילדה הזויה מי אוהב לאכו לקישואים להנאתו..? הכי בוגר: לקס ואהממ נוגה. הכי חמוד:נוש נוש (מורן) ודורית =] (גרר... גמילה המבינה תבין בעצם רק בת' תבין) הכי מצחיקה:בת' חח ברור קורעת אותי כל יום מחדש הכי משפיע:מיקי הכי עוזר:מיקי עזרה לי די הרבה =] משתמש בהכי הרבה אייקונים:אהמ.. אור ילדת השטויות: מה שבטוח לא אני. הכי מציפה: באמת חייבים לענות על השאלה הזאת (בת' ומיקי טוב נו זה די ברור) הכי מזניח: אהמ אני... סתם לא יודעת. הנעלם:אם הוא נעלם סביר להניח שאני לא אדע מי הוא.. הכי פותחת שירשורים: מיקי וגם בת' הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]: לא שאלו את זה כבר... את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום?כןןןן אם כן: את מי? בת' המהממת!!!! ונוש נוש חח במקריות בחדר מחשבים בבית ספר.. וכך הכרנו.. חח אתם בקשר טוב?אני מקווה.. רואה אותו/ אותה הרבה?לא לצערי הרב את נוש נוש אני עוד מעט אראה כמעט כל יום =] חברים?אני חושבת בעייני כן.. מתגעגע?מ-א-ו-ד ראיתם מישהו מהפורום? אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? את מי הייתי רוצה לראות אהמ את לקס מיקי דוריתוש אהה וגם סיון =] חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? אני לא יודעת אני מקווה מה הייתם אומרים לו/לה? אהמ צריכים לזה מחשבה אני אענה יותר מאוחר.. מדברים הרבה מחוץ לפורום? כן יחסית.

or karady

New member
אני לא נגמלת מהפאקינג סמיילי הזה..

וסתם אני בבאסה קצת=[

DoLi it is Me

New member
אבל בוש חולע עליך יותר ../images/Emo6.gif

הוא מסר לי שהוא מחכה לך בבית הלבן XDDD

or karady

New member
חח עכשיו כולן שואלים את עצמן..

כולן שואלים את עצמן.. (בת אל תראי למה הפכת אותי..) מה עובר על שתי הבנות המסכנות האלה.. אוקיי בשביל הפורוטקול אני לא אוהבת את בוש והוא לא מחכה לי בבית הלבן דורית...

DoLi it is Me

New member
נו הוא לא סתם ישקר לי

הוא רוצה שגם במדינה שלו תיהיה את א' המתלוננת XDDDDDDDDDDD סתםסתם הוא באמת אוהב אותם הוא מחכה לך עם ורד ורד עם יהלומים

or karady

New member
אני אבוא רק בשביל היהלומים

יהפוך אותם ליורו יטוס להופעה של מקפליי אני אקבל וי אי פי כי אני חמוטה.. ואז דני אראה אותי.. ואז.. טוב נו פנטזיות.. חח זה הזכיר לי את החלום שלי ואני לא מאוהבת בבוש.. אבל ת'אמת דוש דוש ובוש בוש זה נשמע יותר טוב.=]

McFly rullz

New member
חח אני הכי חמודה פה לכולם!טחחח

כן כן אני אראהאותך בבצפרר=]]] איזה כיף לי!!!
תודהה חיחיחי

butbut

New member
../images/Emo26.gifאני עונה חיחי ../images/Emo36.gif

הכי הזוי: קלי!!!!!!!!!!
או אני ..אבל בעיקרון קליי היא הכי הזויה!
הכי בוגר:אממ..זה קשה!!..אממ...אף אחת לא בוגרת כולן מתנהגות כמו תינוקות בושה!!גועל נפש!!..
חיחי סתם! הכי בוגרת זאת המנהלת ת'אמת חח^^[דניאלל...XF..התיסלחי לי?XDDD].
הכי חמוד:אממ..שתי האורצ'יות!...^^
הכי מצחיקה:אניייי חיחי ..סתם סתם ת'אמת קלי!!!!
הכי משפיע: מיכע.<<נקודה.
הכי עוזר:מיכע גם..ובקטע של הטיסה המאיות...אבל בד"כ..גם אני עוזרת ^^...כפרעלכולכןקיצ'יקיצ'י!
משתמש בהכי הרבה אייקונים: לא ידוע.זה עדיין בעילום שם.
ילדת השטויות: חיחי...אי איפשר להתחיל בכלל...!!!..נראה לי שקלי,ואני..אבל קלי..קלי זאת לא אני ואני היא זאת שכותבת את הדבר היפה הזה...אז קלי=]
הכי מציפה:מיכע!..אבל בזמן האחרון אני חחח XDD[זאת לא אשמתי שאני דמברת מלא..עכשיו תבינו למה החשבון אמסים שלי גבוה?].
הכי מזניח: הבנות ששולחות"שלום אני חדשה"..ואחרי שבוע!!!... איזה שבוע?!!?@#?$#@ אחרי יומיים נעלמות!!.
הנעלם: קיההההההה
הכי פותחת שירשורים: אממ..מיכע..ואני..אבל בגלל שזאת אני שאמורה לכתוב על אנשים אחרים. אז מיכע.[זה מעליב שאני אל יכולה הלגיד על עצמי..מה איתי?..גם אני חיה כאן! אני יצור נושם בעל רגשות!וחזיה בצבע תכלת]
הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]:מיכע=]חח מה לא?..היא זאת שישר עונה על הכול.
את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש
ראיתם מישהו מהפורום?
אם כן:כן..3 בנות..שכחתי את השם שלהן..אני כזאת ס-נ-י-ל-י-ת!!אהאה ואור!!!
את מי?לא זוכרת..למה להקשות על השכל שלי?...חוץ מאור^^
אתם בקשר טוב?כעע כול היום אני חופרת לה במסןן חיחי XD
רואה אותו/ אותה הרבה? ><XOOלע..
חברים?[רק בטלויזיה] ><
מתגעגע? >< בא לי לבכות מהשאלון הזה.כן כן כן !!
ראיתם מישהו מהפורום?
אם לא:נגיד שלא=]
את מי הייתם רוצים לראות? אממ...את מיכע,ניבע,אורצע' השניה,מורנצ',לקס,דניאל,קליייייייי,ואת כולן!!ממש ממש את כולן!
חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? כן!חיחיXD
מה הייתם אומרים לו/לה? אממ.. שלום-שלום. מה נשמע?-הכול טוב. אך החיים?-חרא. שטפתם פעם כלים?-כן,ברור. אבל שברתם את הכוס הנדירה של אמא שלכם בעת השטיפה?-אממ..לא נראה לי.
האם אתם מכחישות??-לאא לאא נשבעת שלא!!
מדברים הרבה מחוץ לפורום?לפעמים,במסן,טוחנים ת'שכל^^ אבל בתכלס-את כולן אני מהת לפגוש..כולן חמודות,נחמדות,יפות..וכדו'..

butbut

New member
אה כן.

שכחתי להוסיף שאני רוצה לפגוש את אמנדה[לא אכפת לי שקוראים לך נוגה!...חח סתםXD]וכן,אותך גם בעיקרים!

../images/Emo54.gif באמת? |מוחהדמעתאושר|

יאי! ^^ [וזה בסדר, את יכולה לקרוא לי אמנדה. או מנדי. או מה-שזה-לא-יהיה.
אני אוהבת את השם הזה. ^^]

kelly7i

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifאיהז חעמודעעע!!

XDD חח הרבה עשו שאני הזויה
חכי לכי נפגוש אותך!P:

למעלה