ניבחרי השנה

talosh1234

New member
אנייי :p

הכי הזוי: בת אל הכי בוגר: האמ... אלכס ודניאל :] הכי חמוד:כרמית (סמוואן) :]] הכי מצחיקה:בת אל !! הכי משפיע: מיכל הכי עוזר: מיכל ואור (Intoxicate My Mind) משתמש בהכי הרבה אייקונים: אור ;] ילדת השטויות: בת אל. . . . הכי מציפה:מיכל - אבל זה לטובה :] הכי מזניח: שיר ונסטסיה .. *סורי* הנעלם: ספיר הכי פותחת שירשורים: מיכל , בת אל... הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]:אור *Intoxicate My Mind* את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש.. ראיתם מישהו מהפורום? כןן D: אם כן: את מי? טל , אלמוג , גילי , אור , מאי , נוגה *לשניה וחצי* , קלי , סיון , אור , ליטל :p אתם בקשר טוב? לא אם כל מי שפגשתי ... אם מאי , גילי , כרמית , מורן , סיון *בערך* ... רואה אותו/ אותה הרבה? לא :[ רק את גילי כי היא בכיתה שלי :p חברים? נראלי - מקווה :} את מי הייתי רוצה לפגוש שעוד לא פגשתי ? אור (Intoxicate My Mind) .. הייתי רוצה לפגוש את נוגה כי ראיתי אותה לחצי שניה ולא הספקתי להכיר אותה :/ , מיכל , בת-אל , אלכס , כרמית , מורן , צ'ן , עדי .. אני רוצה לפגוש את כולן אבל אלו הכי פעילות או שאני מדברת איתן הרבה ;) מתגעגע? בטח !!!

סאמוואן

New member
טלוש יפה שלי!!

את גם הבן אדם הכי מתוק בעולם!!! ואני גם מתה לפגוש אותך כבר!!

talosh1234

New member
האמ מוסיפה !!

לחמודה : טל (המלאכית בלבן) ששחכתי אותה קודם :[ ןלמי שפגשתי את : צוף ועדי כי הן בנות דודות שלי P:

מאיושSP

New member
סבבהD:

הכי הזוי: הוממ לאדעת.
הכי בוגר: דניאל המנהלתD: הכי חמוד: אוווווורצ'ה שלי! (McSon of Busted) ומאייווו, וטל וגילי, ומיכל, וקיה, ומוור וכולןDD: הכי מצחיקה: האאמ.. יש הרבה.. הכי משפיע: מיכל ובת אל=] הכי עוזר: כנ"ל, דניאל המנהלת. משתמש בהכי הרבה אייקונים: ממ אין לי מושג.. P: ילדת השטויות: האמ, אני? XD סתאם, נראלי שמיכל עם התאורים שלה כשהיא שמה תמונות! הכי מציפה: מיכל, בת אל.. הכי מזניח: ממ.. אנשים חדשים שאחרי יומיים נעלמים=/ הנעלם: קיה! רק בזמן האחרון חזרת! חצףף! אבל את מותק אז סולחיםD: הכי פותחת שירשורים: מיכל, בת אל הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]: האאמ מיכל, בת אל, ויש הרבה.. גם אני משתדלת תמיד לשים שירים וסרטוניםאו לענות וכאלה למי שמבקשת. את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום? יאפD: אם כן: את מי? האמ כל הבנות שהיו במפגש.. ואז התפצלנו אז הייתי עם אווורצ' שלי, גילי, טל, עוד טל ועוד כמה, סלחו לי. אתם בקשר טוב? ממ עם אור כן, עם טל וגילי גם=] רואה אותו/ אותה הרבה? לא ממש..
בגלל המרחק. חברים? אהאD: מתגעגע? מאוווווווווווווד!!!!!!!

DoLi it is Me

New member
ינעל אחותו השמנה של תפוז

זה לא נישלח >< טוב אני יפול כקורבן ויכתוב מחדש: הכי הזוי: נמ.. אור וקלי הכי בוגר:נמ... דנה ארגמן משו כזה ^_^ הכי חמודה: אווורררר [קרדי
] הכי מצחיקה:קלי עם היציאות שלה XD הכי משפיע: מקפלי XDDD הכי עוזר:מיקי?!? משתמש בהכי הרבה אייקונים: נמ.. אור ילדת השטויות: כנ"ל [עם כל הכינוים שלהXD] הכי מציפה:בתאל מיקי הכי מזניח:רייצ'ל וירז הנעלם: ברוריה הידעוה בכינויה בתפוז :אללוש הכי פותחת שירשורים: נמ.. מיקי?!? הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]:מיקי
..
את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש
ראיתם מישהו מהפורום? יאפ אם כן: את מי?רוחסריחק [רחל] ושיז [שירז]
ואלה /ברוריה אתם בקשר טוב? אנחנו באותה כיתה
[חוץ מברוריהO.O] רואה אותו/ אותה הרבה? נמ.. את שירז ראיתי אתמול את רחל לפני שבועים.. רוחסריחחחקקק אני מתגעגעעעעתתתת
חברים? כה מתגעגע? א-אעהעה ראיתם מישהו מהפורום? אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? אור וקלי חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? נמ.. כן במיוחד אם אור הייתה עוברת לביצפר שלנו [האמהאמ] מה הייתם אומרים לו/לה?קלי:לא הייתי אומרת הייתי מביאה לה את הבמבות שהבטחתי לה XDD אור: "אורייייי D: " דיר באלק אם הוא לא שולח לי עכשיו
מדברים הרבה מחוץ לפורום?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה ^^;

הכי הזוי: קלי XD הכי בוגר:טל ודניאל הכי חמוד:כולן D: הכי מצחיקה:בתאל XDDDDDDDDDDDDDD הכי משפיע: מיקי D: הכי עוזר:מיק ובתאל משתמש בהכי הרבה אייקונים: ממ לאיודעת ילדת השטויות: קלי ואור XD הכי מציפה:מיק ובתאל
הכי מזניח: שיר ונסטיה ;; איפה אתן?! הנעלם: לאיודעת הכי פותחת שירשורים: תפוז אנשים
XDDD הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]:מיק, ומאי את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום? אם כן: את מי? אתם בקשר טוב? רואה אותו/ אותה הרבה? חברים? מתגעגע? ראיתם מישהו מהפורום? אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? את כולם אאאאאאאאאאאא חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? כן מה הייתם אומרים לו/לה? היי אני בריל בלה בלה בלה מדברים הרבה מחוץ לפורום?מממ כן :]

1AnastaciA1

New member
עונה..

הכי הזוי: אמ...לא יודעת...^^ הכי בוגר: דניאל - המנהלת P: הכי חמוד: עדייייי
(Just My Luck) הכי מצחיקה: --- הכי משפיע: --- הכי עוזר: מיקי מאוס@^$%*$%@ [מיכל]. משתמש בהכי הרבה אייקונים: אין לי שמץ XD. ילדת השטויות: כנל. הכי מציפה: בת-אל P: אם כל התמונות D: הכי מזניח: --- הנעלם: --- הכי פותחת שירשורים: --- הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]: מיכל. את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום? לא. אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? את כולם אבל בעיקר את עדי ומיכל. חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? עדי. מה הייתם אומרים לו/לה? לא יודעת... XD מדברים הרבה מחוץ לפורום? עדי. יש הרבה עדי XDDDDDDDDD

Lex 1

New member
למה אין הל אנשים רוצים לפגוש אותי..? טחחח XD

הכי הזוי: אממ.. בת-אל, קלי, אור האנורקסית.. בנות נוספות שפשוט קורעות אותי מצחוק לפעמים ואהה.. אני XD הכי בוגר: נוגה/טאלי. טל [המלאכית בלבן]. דניאל. הכי חמוד: אממ כל מי שיצא לי לדבר איתה. כולם חמודים בתוך תוכם!
הכי מצחיקה: כולם מבדרות אותי בשלב כזה או אחר של קריאה בפורום. לאורצ' היו הרבה יותר הזדמנויות לקרוע אותי והיא ניצלה אותם בכבוד. הכי משפיע: האמת שלאנשים קשה להשפיע על חיי ואף פעם לא נואשתי לעצה
אבל אני בטוחה שברגע שאצטרך הפורום יהיה נחמד ותומך [יצא לי חרוזון
]. אנשים מסויימים יכולים להשפיע עליי. לפעמים.. אולי.. נראה לי מורן
הכי עוזר: אממ כולם משתדלות לעזור אם הם יכולות. משתמש בהכי הרבה אייקונים: אני! חחח זה מוסיף עניין לחיי. וגם אור
. ומיכל. ילדת השטויות: מממ אני..? הכי מציפה: זאת שאלה בכלל? נו ברור שמיכל ובת-אל
הכי מזניח: אפחד לא זנח אותי. הנעלם: חחחח זה הצחיק אותי XD. רבים נעלמים בפורום הזה באופן מסתורי
. הכי פותחת שירשורים: אגיין.. מיכל ובת-אל הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]: לא שאלו את זה כבר?
את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום? אם כן:
את מי? אתם בקשר טוב? רואה אותו/ אותה הרבה? חברים? מתגעגע?
ראיתם מישהו מהפורום? אם לא:
את מי הייתם רוצים לראות?
אמממ... את כולםםם!
אורצ', אור קראדי [כתבתי טוב!
], מיכל, בת-אל, צ'ן, קלי, נוגה, מורן, הטליות מממ אשמח להכיר בנות נוספות? חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? ייתכן.. מה הייתם אומרים לו/לה? הייתי נסגרת ולא מדברת אבל מביאה אותה ביציאה ועושה את הפדיחה היומית. אבל בעיקרון אני אקפוץ מולם בהתלהבות ואציע חיבוק >< **אני כמעט בטוחה שהם יסרבו בתוקף** מדברים הרבה מחוץ לפורום? אמממ.. אפשר לומר... =]]

butbut

New member
אה?! אני אל הייתי מסרבת לחיבוק!!

בחיים לא! אני אוהבת לחבק אנשים,אם מישהי תרצה חיבוק אני יביא לה בחינם! אני מתה על חיבוקים=]]

Lex 1

New member
חיבוק זאת דרך הפגנת החיבה החביבה עליי

לאנשים שבא לי לספק להם חיבוק ושאני רוצה שיחבקו אותי.
.

למעלה