ניבחרי השנה

קלייייייייייי

ס'מותק >< אם אי פעם מסיבה לא ברורה אני אגיע למודיעין אני אדאג לחנוק אותך מאהבה ><

kelly7i

New member
../images/Emo6.gif

ס'חמודה! אם אני יום אחד יגיע מסיבה לא ברורה לחיפה אני ידאג לאכול איתך בורקס!XD

וואי, חיפה! שכחתי לגמרי:O

היום הראשון ללימודים- 2 בספטמבר של השנה- אני בחיפה...........................
(יש איזה כנס באוניברסיטה ^^" )

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo41.gif

הכי הזוי: אור [Intoxicate My Mind]
הכי בוגר: אממ..אממ...לוידעת. המנהלת.
הכי חמוד: סיון ואממ..וואי כולכן ממש חמודותת
הכי מצחיקה: אני חושבת ששוב אור. עם ההודעות הארוכות שלה...חחחחח
הכי משפיע: מיקי
הכי עוזר: כולן.
משתמש בהכי הרבה אייקונים: -
ילדת השטויות: -
הכי מציפה: מיקי
הכי מזניח: אני.
הנעלם: קיה.
הכי פותחת שירשורים: נראה לי ש...but but סורי שאני לא זוכרת שם. את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום? אם לא:
את מי הייתם רוצים לראות? סססייווווןןןןןןן,מיקי,אור,אלכס,טל
חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? לגמרי.
מה הייתם אומרים לו/לה? את סיון הייתי מוחצת,מיקי הייתי אומרת לה כבר מה שאני מנסה לבקש ממנה שנים [זה נשמע כמו הצעת נישואים]\ואמממ...לגבי השאר הייתי אומרת שלום יפה,מחבקת ובטח מתחילה לחפור וכאלה.
מדברים הרבה מחוץ לפורום? עם סיון כן,ועם עוד כמה בנות [סורי שאני לא זוכרת שמות הזיכרון שלי קצת עקום]

יואוווו ><

סדריק גרמת לי לבכות עכשיוו >< אי לאב יו DD:
ולי הייתי אומרת רק שלום יפה ><? אני הייתי פותחת לך את האמאמא.
תני לי כבר תמסן שלך

butbut

New member
חח קוראים לי בת-אל או בוט,או בת'..או כול דבר

שעולה על רוחך ויש בו את האות "ב" או "ת". XD

אני ני ני ני

כמה זמן לא הייתי פה! [4 ימים חעחע] תקשיבו אני לא מכירה פה אנשים.. כאילו אני מדברת עם בנות במסנ ואני לאדעת מה הכינויים שלהם פה.. אז אני לא עונה על החלק הראשון :( את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום? לא אם כן: את מי? אתם בקשר טוב? רואה אותו/ אותה הרבה? חברים? מתגעגע? ראיתם מישהו מהפורום? לא אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? מורניייייי D: חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? אהא מה הייתם אומרים לו/לה? שאני אוהבתותה מדברים הרבה מחוץ לפורום? כן.. כמה שאפשר XD

McFly rullz

New member
דניייייייייייייייייייי../images/Emo99.gif

כבר אמרתי שאני אוהבת אותך? אם לא.... אני אוהבת אותך!!!!!!
מתה כבר לראות אותך!!

just Kaya

New member
נאמ. אני. D:

אני עונה רק על החצי השני.
|כוכב|את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש|כוכב| ראיתם מישהו מהפורום? אם כן: את מי? פאי + סאפ. אתם בקשר טוב? אינדייד. D: רואה אותו/ אותה הרבה? נאמ. לא ממש - בקרוב. D:: חברים? יאפ! D:: מתגעגע? כן. :'( את מי הייתם רוצים לראות? יובל; מאי; טלי; שיר; מיקי; נועה; איילה; אור; ובטח עוד שכחתי מלא. XD חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? אנחנו בקשר טוב! D: מה הייתם אומרים לו/לה? נמ? הא? מדברים הרבה מחוץ לפורום? ה מ ו ן. [:

just Kaya

New member
אור שאני מכירה. >.<

או בשם הידוע שמקס. D: נמ. תמיד אפשר להכיר עוד אור-ות! D: שלום לך! D:: אני קיה; את אור. -עשינו הכרות- עכשיו אני רוצה לפגוש'תך גם! D: חעחעחעחעחעחע!

למעלה