../images/Emo150.gifחחחח תקשיבו יש פה יותר מדי אור!!! ><
אז אתן יכולות לקרוא לי רושי... כולם קוראים לי ככהDD: הכי הזוי: אור (אינטוקסיטקייט מיי מיינד....איי נואו דאט לאב איז בלינד אנד איימ נוט סייניג רייייייייטטטטט!!!! חעחע)
הכי בוגר: דניאל חחח הכי חמוד: מאיצ'
אבל אני אוהבת את כולן
הכי מצחיקה: אור נראלי DDDD: הכי משפיע: מיכל הכי עוזר: מיכל ובתאל
משתמש בהכי הרבה אייקונים: אור DDDD: ילדת השטויות: אור!!!! בהחלט אור!!!!!!! הכי מציפה: בת אל ומיכל זכו במציפות החודש לא?
חעע הכי מזניח: אלה שבאים "הייייוווושש אני חדשההההההה קוראים לי ףםדאיהםמדאם בת 2985984260 ואני חולתתתתתתת על דאגגגגגייייייייי השווווווההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ויום אחרי זה כבר לא רואים אותם.
הנעלם: ספיר (סימפסונית D

הכי פותחת שירשורים: מיכל ובת אל הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]: מיכל את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום? יאפ אם כן: את מי? מאיצ'
, טל (וואי אני מזה לא זוכרת שמות DD: ) גילי ?, קלי, וכל מי שהיה במפגש חחחח וואי שמות זה חלק ממש רע אצלי DD: אה ובת אל!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחח אתם בקשר טוב? עם מאיצ'
רואה אותו/ אותה הרבה? לא D: חברים? יאפ מתגעגע? אה-האאאאאא ראיתם מישהו מהפורום? אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? לקס, אור, מיכל חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? כהDD: מה הייתם אומרים לו/לה? היי >< מדברים הרבה מחוץ לפורום? לא DD:
נקעתי את הרגל, אנשים.