ניבחרי השנה

butbut

New member
נכוןן נכוןן אותך פגשתי ^^

די גם אני רוצה לראות אותך שוב |מסמיקהעדקצההעולם|

talosh1234

New member
איזה חמודה !!

את גם ממש ממש ממש ממש ממש חמודהה ושחכתי לכתוב אותך.. אז תוסיפי את עצמך !! :] |מסמיקה|

Sivan McFLY

New member
אני?אפלה וקשוחה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא ידעתי שאני כזאת! נחמד לדעתת... אה רק קלי רוצה לרצוח אותך? הרי רקמנו תוכנית איך לזרוק אותך מהגג של עזריאלי במפגש הקודם.. המ...

M C F L Y 1

New member
אני חמוודדה !?

יוואאוו אייזזוו מאאמיי
אני כ"כ מתרגשתת עככששיוו :) מתתה עללייך מותתתקק
אבלל ביניננו ?
אתת יותתר חמוודדה D:

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifחחחח תקשיבו יש פה יותר מדי אור!!! ><

אז אתן יכולות לקרוא לי רושי... כולם קוראים לי ככהDD: הכי הזוי: אור (אינטוקסיטקייט מיי מיינד....איי נואו דאט לאב איז בלינד אנד איימ נוט סייניג רייייייייטטטטט!!!! חעחע)
הכי בוגר: דניאל חחח הכי חמוד: מאיצ'
אבל אני אוהבת את כולן
הכי מצחיקה: אור נראלי DDDD: הכי משפיע: מיכל הכי עוזר: מיכל ובתאל
משתמש בהכי הרבה אייקונים: אור DDDD: ילדת השטויות: אור!!!! בהחלט אור!!!!!!! הכי מציפה: בת אל ומיכל זכו במציפות החודש לא?
חעע הכי מזניח: אלה שבאים "הייייוווושש אני חדשההההההה קוראים לי ףםדאיהםמדאם בת 2985984260 ואני חולתתתתתתת על דאגגגגגייייייייי השווווווההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ויום אחרי זה כבר לא רואים אותם.
הנעלם: ספיר (סימפסונית D:) הכי פותחת שירשורים: מיכל ובת אל הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]: מיכל את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום? יאפ אם כן: את מי? מאיצ'
, טל (וואי אני מזה לא זוכרת שמות DD: ) גילי ?, קלי, וכל מי שהיה במפגש חחחח וואי שמות זה חלק ממש רע אצלי DD: אה ובת אל!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחח אתם בקשר טוב? עם מאיצ'
רואה אותו/ אותה הרבה? לא D: חברים? יאפ מתגעגע? אה-האאאאאא ראיתם מישהו מהפורום? אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? לקס, אור, מיכל חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? כהDD: מה הייתם אומרים לו/לה? היי >< מדברים הרבה מחוץ לפורום? לא DD: נקעתי את הרגל, אנשים.

בכל המקומות שכתבת אור התכוונת אליי?

איך לא נפגשנו מקודם? אני מרגישה רגשות עזים מתרוצצים לכיוון המסך! קחי אותי אור! >< [זה לא מצחיק שאני מבקשת מעצמי לקחת את עצמי?
]

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gif כןן חח את הזויה ברמות על DDDD:

כפרעלייך D: גם אני אור. אור זה שם איכסה. חחח

מה איתך

אור זה שם של כוסית >< "איך קוראים לחברה שלך?" "אור" "פששש! סחתיין עליך אחי!" XDD

or karady

New member
חחח

אור תכלס' זה שם די מעצבן אם הופכים את זה לאנגליתת.. כמ ושקרה לי בלונדון אז פגשתי קבוצה של כמה "בני נוער" חח וואי אני נמשמעת כמו אמא שלי.. אז הם כזה:היי איך קוראים לך? ואני כזה:אור והם: מה?? ואני:אור הם:אור מה?? ואז התחלתי להסביר להם שאור בעברית זה אור (חח וואי אני לא מובנת..) והם הסתכלו עליי כאילו נפלתי מהירח.. טוב היו לי יותר מדי פאדיחות בלונדון לדוג' נכנס ילד אחד לרכבת התחתית (חתיך ברמות אבל זה לא קשור) והוא כזה יושב מולי ומול אמא שלי (הו מה אני יעשה כיתה ו' יתנו לי ללכת לבד) ואז הילד התחיל לאכול מסטיקים (ברבים איזה 1000000 מסטיקים) אבל הקטע שהוא לא שמר את המסטיק בפה הוא עשה מהמסטיק פודלים חרבות מהשאתן לא רוצות.. אז אני אומרת לאמא שלי בעברית "אמא הבחור לועס כמו פרה" והוא כזה מסתכל עליי ואומר לי "תודה" בקיצור פאדיחות הבן אדם ישראלי!! ויש לי רשימה ארוכה של פאדיחות וצריכים בשבילם שירשור שלם..=] טוב אני ממש נפלתי על השכל.. יאיייי מחר קייקים!!!

XXXDDDDDDD

מה אתכןן יש לנו שם כזה שווה, השם שלנו זה השם היחיד שהוא שתי אותיות באנגלית! אז יש לי עגילים מה זה מגניביםם, אחד עם O, ואחד עם R לאוזניים.. אני מיוחדת ><

or karady

New member
חח לי יש צמיד לרגל..

אני אוהבת את השם אור בגלל שהוא קצר פשוט חבל שיש כזאת מילה באנגלית ועוד מילת קישור..

simpsonit

New member
../images/Emo3.gif עונה ><"

אני לא מכירה כאן הרבה בנות כי רוב מי שהכרתי עזבו ת'פורום ורוב מי שכאן עכשיו הן חדשות..אז סורי. הכי הזוי: אני XDDD הכי בוגר:לא דעת><" הכי חמוד: יש את נועם שלא דיברתי איתה שנים אבל היא אחת החמודות!!ואור זאת שידוע באהבתה לבאסטד ודורק
הכי מצחיקה: מאי (D O U G I E ) הכי משפיע: מיקי
הכי עוזר:מיק משתמש בהכי הרבה אייקונים: לא דעת ילדת השטויות: הכי מציפה:כנ"ל למיקי XDD הכי מזניח: מיטל
הנעלם: הילה
עם ה-5 צבעים בשיער!!
הכי פותחת שירשורים: לא דעת=0 הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]: ראיתם מישהו מהפורום?כן את מי?את מיקי מאי נועה יובל עדי הילה וגם קרן...הרבה אנשים בעיקר במפגש ממש עתיק בחנוכה השנה נדמה לי ויצא לי לפגוש את קיה לא קשור למפגש D: אתם בקשר טוב? עם רובן רואה אותו/ אותה הרבה? מממ את מאי הרבה ואת נועה חברים? כל אלו שפגשתי
מתגעגע? מתגעגעת מאוד להילה (ואם אין לי כינוי) ובתמונה הפוסטיז שאני מתגעגעת לראות את כולןן
ותודה למקפליי ויותר נכון לפורום שבגללם הכרתי אותם ועוד הרבה
חיחי

simpsonit

New member
ושכחתי עוד אחת מיוחדת בחמודות!!!

שירזעעע
שאני מתהההה עליה!!!!

למעלה