ניבחרי השנה

m i c k e y 15

New member
ואוו..חח קראתי את של כולן..אני חולה עליכן../images/Emo23.gif

הכי הזוי: בת אל ואורצ'יייי וסיוון הכי בוגר: דניאל ונוגה[אמנדה האחת] הכי חמוד: אורצ'י וסאפוש, וסיווןן ומאי הכי מצחיקה: בת אל ואורצ' וסאפוש הכי משפיע: אורצ'! הכי עוזר: אממממ אני לעצמי? XDD סתם אם אני צריכה אני תמיד יכולה לסמוך על אורצ' וסיוון וסאפוש וכמובן בת אל משתמש בהכי הרבה אייקונים: לא שמתי לב ממש חח ילדת השטויות: בת אל ואורצ' הכי מציפה: בת אל חחח ואני נו הכי מזניח: שיר? סוויט שיר! איפה את חח הנעלם: יובל [לושה] אני מתגעגעת אליהה הכי פותחת שירשורים: בת אל ואני.. הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]: בת אלוש חחחח את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום? אהא אם כן: את מי? את סאפוש,מאי נועה עדי יובל קרן,הילה..הרבה שכבר לא ממש פה אתם בקשר טוב? אממ כהה
רואה אותו/ אותה הרבה? לא ממש חברים? כה מתגעגע? ברורררר ראיתם מישהו מהפורום? אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? את אורצ'! מקווה שבקרובבב, ואת קיה
ואת סיוון וגם את..את כולן! חח חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? כן בטח מה הייתם אומרים לו/לה? שאני אוהבת אותן חחחח מדברים הרבה מחוץ לפורום? אהא בשביל זה יש מסן בשעות הלילה חהחה

simpsonit

New member
לא כתבתי אותך בחמודה ../images/Emo3.gif

כי .. א) את יודעת את זה ב)את יותר מחמודה אני מתה עלייך

רא רא ראספוטיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

תפרי אותי, בבקשה. D: [ולא, לא בחוט ומחט ><]

Sivan McFLY

New member
הוו אני הזויה?? טוב זה נכון באיזשהיא נקודה...

יואווווו לא כתבתי אותך בחמודות, וגם בהזויות.. פאק.. חפיף.. את יודעת שאני חולה על הטושון שלך =]

Sivan McFLY

New member
מיי צ'ויס =]

הכי הזוי: אמ.. אור? כל האורות XD
הכי בוגר: טל,לקס,ונוגה
הכי חמוד: צ'נצ'י =]
הכי מצחיקה: אור-אורצ'ה הפרה *דונט קיל מי*
הכי משפיע: אמ.. מיקי?
הכי עוזר: כולן..
משתמש בהכי הרבה אייקונים: אפעם לא שמתי
י
לדת השטויות: קלי.. כן קלי
הכי מציפה: מיקי ובת אל
הכי מזניח: ...?
הנעלם: שיר ונסטיה
הכי פותחת שירשורים: מיקי ובת אל
הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]: כולןן את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש
ראיתם מישהו מהפורום? אם כן:
את מי? טל,טל,גילי,מאי,ליטל,קלי,נוגה,אלמוג וכל מי שהיתה במפגש
אתם בקשר טוב? עם ליטל,קלי,נוגה וטל (המלאכית בלבן), וגם טל השניה קצת
רואה אותו/ אותה הרבה? אמ... לא ראיתי עוד מישי כאילו אחרי המפגש
חברים? כןכן
מתגעגע? מאודדדדדדדדדדדד
ראיתם מישהו מהפורום? אם לא:
את מי הייתם רוצים לראות? צ'נצ'י,עדי,מיקי,אור וקיה!
חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? בארוררר
מה הייתם אומרים לו/לה? אוקי אז זה ככה: לחן- צ'נצ'ניתיייייייייייייייייייייייייייי למיקי- מיק מיקקקקקקקקקקקקקקקקק לעדי- דידעעעעעעעעעעעעעעע אור- אמ... הייתי קוראת לה פרה.. אבל אז היא היתה שוחטת אותי אז אולי קיסם או חוט XP קיה- למה לא הבאת לי את דני?? *סאד*
מדברים הרבה מחוץ לפורום? אה הא!! עם ליטל כל יום מ9 עד 1 בלילה בטלפון, מיקי במשך הלילה בדר"כ באייסי (תוכניות איך לסרס את וויל.. אהמ המבין יבין..) צ'ן- דהההההה הלאא, למרות שאני נורא מתגעגעת אליה THATS IT! תחליטו כבר על המפגש הבא!

נוט קילינג יו >

לאבינג יו
את רשמית מורשית לקרוא לי פרה, אבל בנסיבות הללו שבהן קשה להבדיל ביני לבין אחרות, ואז צריך ליחד אותי בתור אוראנגוטן כבד משקל בגיל העמידה D:

Sivan McFLY

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איי לאב יו 2.. יאיי אז אני יכולה לקרוא לך פרה בלי לחשוש לחיי? איזה כיףף

m i c k e y 15

New member
אה כן../images/Emo11.gif

פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה פרה
פרהההה XDDDDDDDD
סורי התחרפנתי קצת מהרעב שהתשתלט עליי.. [אני לא הולכת יותר לחתונות במרכז!!!] את יודעת שאני אוהבת אותך

T h a t G i r l

New member
חחחחח עם ליטל כל יום מ9 עד 1 בלילה בטלפוןן"XD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה עליך!

simpsonit

New member
למה כולם אמרו שאני נעלמת??

הנה באתי
לרדוף אתכם בחלומות וזה ><"

kelly7i

New member
אני אני!

ולפני זה אני רוצה להגיד שאני מתהה על האנשים פה!!!XD אוהבת את כולם פה אחד אחד, אין עליכם
הכי הזוי:בת! ואניP: הכי בוגר: אמנדה נוגה נראלי
הכי חמוד: נו בטח שאני! אמ אמ..אורצ'ה הפרה! עם הפיק החמוד שלה, טל תלמדי ממנה היא מביאה לי המשכים לא כמוך! הכי מצחיקה: בת- אל
הכי משפיע: אמ..? הכי עוזר:מי שעונה על שאלות, חח מי שיוצאP: משתמש בהכי הרבה אייקונים: לא שמה לב
ילדת השטויות: אוקי.. אני הכי מציפה: מיקי ובת- אל! הכי מזניח: טל!!!!!! שכחה שיש לה פיק להמשיך לי!! הנעלם: כמו למעלה+קיה הכי פותחת שירשורים: תפוז,מיקי,בת' הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]: הרבה עוזרים^^
את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש ראיתם מישהו מהפורום? אם כן: את מי? כן כן ראיתי!@!#$ אתת סיוניניניני, טל,נוגה,מאי,אור אחת שאני לא יודעת מה הכינוי שלה פה, אלמוג, נו מי שהיה במפגש אתם בקשר טוב? עם סיון וטל^^ רואה אותו/ אותה הרבה? חח פעם בודדת חברים? בטח! מתגעגע? כה, בקרוב נראה אנשים
ראיתם מישהו מהפורום? אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? אתתת כולם, בת-אלללל אני צריכה לראותך!XP ואני צריכה מסן שלך, ואת דורית! וכולי וכו'P: חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? בטח, צריך לחזק ולחזק אותם
מה הייתם אומרים לו/לה? היייי! מדברים הרבה מחוץ לפורום? כן יש כמה שאני מדברת איתם, סיון,אור,טל,דורית

למעלה