טוב שהוא מתארח! קצת פידבק לסדרה
קודם כל - תודה על הסדרה האיכותית הזאת. שנית (ולא בקיצור יותר): חבל שהעמסתם במלודרמטיות. הסדרה בשבוע הראשון הייתה יפה ואיטית איך שהיא. בכל זאת, גם הדרמות כתובות היטב, אבל אתה לא חושב שזה מוביל לרף מסויים? דווקא הפרקים של מאיה מרון הם הכי נוגעים ללב, הכי יפים, הכי כנים, איך שהיא. תהיה עונה שניה? חבל, כי דרמות כאלה מתאימות לעונה שניה, בדיוק כשמתחילים להתרגל לקונספט..
אבל הדגש הוא שזו הסדרה הכי איכותית שנעשתה בטלויזיה. בתור אחת שאוהבת פסיכולוגיה מאוד.. זה התענוג היומי. תעשו הרבה כאלה! זה גורם לי לשמוח שנולדתי תבקופה כזאת, שהטלויזיה יכולה להביא גם דברים מרתקים ולא רק זבל.. (וחבל שהרוב זבל
). רציתי גם לומר, שממש טוב שיש תסריטאים שונים לסדרה, ככה שהטיפולים שונים ביניהם באופי שלהם. אני מתרגזת מאוד על גילה אלמגור והמטפלת חסרת הרגישות והאימפולסיבית שהיא מגלמת - אני חושבת שיש מטפלות כאלה, אבל שיטת הטיפול הספיציפית הזאת היא לא פופולרית ונחשבת מיוחדת.. אפילו שפה מדבור בהדרכה. אז יש אי נוחות כשצופים בה נכנסת בראובן, וראובן נכנס בה, והם ממשיכים להיפגש, כנראה בגלל שבכל זאת היא באמת הבנאדם היחיד שהוא יכול לדבר איתה, עם כל החסרונות שלה, הוא זקוק לה. אולי מצד שני זה מרענן לראות אותם כך בסוף השבוע של הטיפולים המעמיקים. זה ממש טוב שאתם שמים שידורים חוזרים קצת אחרי, למי שפיספס, וגם בסופשבוע. תודה על זה. ותמשיכו ליצור עוד סדרות כאלה (ותבטחו קצת בנו שאנחנו לא רוצים כל כך הרבה דרמות..)