נעיצה

twotea

New member
שאלה לגבי אורך הפרקים

שלום חגי, הסדרה מרתקת, מכל הבחינות - טלוויזיונית, קונספטואלית ועבורי גם ככותבת. ומצד שני מטריד אותי משהו עד מאוד: אורך כל פרק הוא כ-25 דקות, ואילו שעת טיפול אמורה להיות בדיוק כפולה באורכה. למרות זאת, חלק גדול מהפרקים מורכב מסצינה אחת רציפה, מהרגע שהמטופל/ת מגיע/ה ועד לסיום הטיפול. מדוע החלטתם להימנע מפאוזות בסצינות, כדי שנאמין יותר שאכן "הזמן עבר"? לי אישית זה צורם בכל פעם מחדש... תמשיכו בעבודה הטובה, גלי פ.

twotea

New member
שאלה לגבי אורך הפרקים

שלום חגי, הסדרה מרתקת, מכל הבחינות - טלוויזיונית, קונספטואלית ועבורי גם ככותבת. ומצד שני מטריד אותי משהו עד מאוד: אורך כל פרק הוא כ-25 דקות, ואילו שעת טיפול אמורה להיות בדיוק כפולה באורכה. למרות זאת, חלק גדול מהפרקים מורכב מסצינה אחת רציפה, מהרגע שהמטופל/ת מגיע/ה ועד לסיום הטיפול. מדוע החלטתם להימנע מפאוזות בסצינות, כדי שנאמין יותר שאכן "הזמן עבר"? לי אישית זה צורם בכל פעם מחדש... תמשיכו בעבודה הטובה, גלי פ.

ANGEL N

New member
שאלה הרגע האחרון...

אני מקווה שיספיקו להעביר את השאלה אל חגי. ערוץ 3 הודיע שהוא מוציא את "בטיפול" להפסקה, איך חגי מרגיש כלפי זה? האם חגי ידע כי התוכנית תצא להפסקת חגים ותכנן את הסדרה לפי זה? האם היציאה לחופשה כ"כ ארוכה לא תפגום בסדרה? אני אישית מרגיש שהקטיעה הזו של הסדרה מאוד תפגע בסדרה משום שבסדרה כזו חשוב שהכל יהיה טרי כמה שיותר. וכמובן שאני לא יכול שלא להחמיא לסדרה המדהימה הזו. איכות זו לא מילה גסה

האחתdush

New member
לא שואלת, רק רוצה

לברך את חגי על יצירת מופת, עם ליהוק גאוני של הגב' זורר שבכל פעם מחדש מצליחה להשכיח ממני את העובדה שנעמה היא דמות משוחקת. תענוג!!!

למעלה