נעיצה

j e t l a g

New member
מפורטת ומשעשעת ...

באירוח של אסי דיין יהיה יותר מוצלח, אני בטוחה.

טוב נו בסדר..

אבל אם עד אז המחשב שלי לא יחליט לשמוע בקולי אני אני... הוא יסבול בקיצוררררררר טוב נו כנראה עברתי את השעה שלי להיום

תיקתקית

New member
כמה שאלות במטרה לפתור את התקלה

באיזה דפדפן את משתמשת? הצלחת בעבר להכנס לאירוחים? לצ'ט רגיל בתפוז? לצ'ט בבלוג טי וי בתפוז? את מצליחה לראות פרסומות פלאש שמתפרסמות בתפוז ? אם יש לך את הגרסה החדשה של אקספלורר (אם יש לך XP אז יש לך את הגרסה החדשה) מה שקרה זה שנחסם לך החלון הקופץ שצריך להתקין את הצ'ט. זה קורה רק בכניסה הראשונה לצ'ט בלוג טיוי כלשהו בתפוז (כל חדר). בד"כ יש שורה צהבהבה מתחת לחלון הראשי (שממנו פתחת את חלון הצ'ט) או בחלון הצ'ט עצמו (ושם היא גם נעלמת במהרה) שאומרת לך שהאקספלורר חסם את הניסיון להתקנה של ACTIVE X. את צריכה ללחוץ עליה ולאשר את ההתקנה הזאת. בכל מקרה, נסי לדבר עם תפוז אם זה לא עוזר.

סלינוש

New member
שאלה לחגי

כיצד נבחרו צוות השחקנים? האם זו הייתה בחירה שלכם? האם היו אודישנים? סידרה פנטסטית. באמת.

karnyyy

New member
le hhagai

we think you are veru good looking we are three girls from london and one good looking man tell us when you come to london.. are you available?

../images/Emo41.gif סיכום האירוח של חגי לוי ../images/Emo41.gif

אז שמתי לתומי את האוזניות, ואז... גיליתי שאין לי מושג איפה זה
, נכנסתי לבלוג TV בתפוז, ושם זה הופיע. לחיצה קלה, ועלה המסך. בדקות הראשונות ראו תקרה, היה מאוד מעניין המון תקרה, וגם הראו כמה פלואורסנטים אם אני לא טועה. בכל אופן ריגש מאוד. ואז התחיל האירוח וגיליתי שהצאט לא עובד
אההה...
ואז זה התחיל, ישב הבחור מתפוז עם השאלות על דף לבן וחלק מצידו האחד, בעוד הוא מתקיף את חגי לוי בשאלות, ומתבלבל בשמות המשתמשים ובזהותם המינית עקב העשן שנבע מסיגריתו של חגי לוי בעוד הוא מדבר על הסדרה ועונה על שאלות הגולשים שנהנים מהצ'אט ומהאירוח בעוד הם בכלל לא מודעים ולא אכפת להם שלמנהלתינו היקרה בכלל לא התאפשר לצפות באירוח
ממש גסות רוח
טיפה כבוד לא יזיק. את רעיון הסרה העלה חגי לפני כשלוש - ארבע שנים, ומאז הכל התפחתח
. הוא מספר שהוא ביים סדרה שבה על ההתחלה התעופף לו אמבולנס שעשה כמה סיבובים באוויר, ואז הוא גילה שבעצם זה לא עושה לו כלום, וההתעניינות הגדולה שלו היא בעצם אנשים מדברים. (טוב נו מה אני אסכם את כל מה שקשקשו
) עוד דיברו על גילה, שזה היה ברור שהיא תהיה בתפקיד מראש, זה היה מובן מאליו מבחינתם. חגי לוי מביים את הפרקים של יום ראשון ושלישי, ובעקרון לכל דמות יש במאי משלה. באמצע הגולשים התפרעו
ושאלו שאלות על חגי לוי, ואז זה מתפוז סיפר קצת עליו ושהוא למד גם פסיכולוגיה (לא
) ואז המשיכו השאלות, עד שהגיע הרגע
אוהד אסטון - הדהד השם ברחבי החדר, והזמן נעצר לכמעט דקותיים(
), ואז הוא פסח על בקשתי התמימה וכל הסידורים לחתונה הלכו כפות
. אם יש לכם עוד שאלות על האירוח, אתם מוזמנים לשרשר. אוהד.

הוא ענה לשאלות בסוף?

או על חלק מהן? לא הבנתי. אפשר לקרוא את זה איכשהו או שרק ב"לייב". חבל שהיה מאכזב. כ"כ השקענו בשאלות

talitakumi

New member
והכי חשוב- ענה על שאלת סערת נפש ../images/Emo35.gif

או אם בכלל שאלו אותה?

הוא ענה, הוא ענה שגם הוא קרא את זה

אבל שהסידרה לא מבוססת על הספר למרות הדמיון הרב

סו

New member
סינדרלה ננעצת

בחצות האגדה טוענת שלדלעת היא חוזרת אז אולי אפשר להפרד כבר משרשר חגי לוי ?

One Echoe

New member
שלום, חגי לוי.

קודם כל, אני רוצה להגיד שלך שהסדרה " בטיפול ", אחת הסדרות הכי טובות שראיתי בשנים האחרונות. אשמח לדעת איזה עוד סדרות יצרת, או איזה עוד סדרות מתוכננות לעתיד, שכן אוכל לצפות גם בהן.(יש לי ציפיות גבוהות ממך...
) אשמח לשמוע על רפרטואר היצירות שלך, אלא אם כן זו סדרתך הראשונה. יש לי כמה שאלות: 1)עד כמה נעזרתם בפסיכולוג בשביל ליצור את התסריט ואת הסצינות? 2)האם זה נקרא לקחת סיכון להעלות כזאת סדרת איכות בלי גימיקים, ובלי עופר שכטרים למיניהם, שכן אנשים לא יצפו בה? הרבה שנים לא הייתה לנו בארץ סדרה כזאת איכותית מפאת התמסחרות הטלווזיה, ואני תוהה-האם לקחת סיכון בסדרה זו? 3)כמה אסי דיין היה צריך להתאמן בשביל להגיע לדמות שהוא נמצא בה? כמובן, רק אם אתה יודע את התשובה
... 4)האם היה קשה לבחור את השחקנים? ע"פ מה בחרתם אותם? תודה ושיהיה לך שבוע נפלא
.

Lcr

New member
שאלה לחגי לוי

אי אפשר להתעלם מהפורמט הויזואלי של הסדרה: אין יותר מדי סוגים של שוטים ומקומות, הכל מתרחש בחדר אחד, בסוגי שוטים קבועים יחסית. זה סגנון חדשני יחסית לתעשיית הטלוויזיה בישראל, וזה אומר שצריך להסתמך על התסריט ועל השחקנים שירתקו מבלי גירויים ויזואליים אחרים. איך העלו את הרעיון לביים זאת כך? האם הרעיון מאחורי זה הוא להדגיש את האינטימיות והקרבה? ואולי בעצם לקחתם סיכון עם סוג צילום/עריכה שכזה? ליאור

למעלה