"נשבע לכם שראיתי / שמעתי..."

afiksambol

New member
../images/Emo41.gif "נשבע לכם שראיתי / שמעתי..."

לבקשת הקהל, אני שמח לפתוח את שרשור המור"קים והאגדות האורבניות הגדול (אופטימי, הא ?) מכירים את המתנדב שפירק חמצן גדול והעלה אותו 4 קומות (בלי מעלית...)
עברתם קורס עם המתנדבת שהביאה ספסל מלווים במקום מיטה
(אותה ספציפית אני מכיר...) הנשמתם את אנני יחד עם המתנדב ששטף עירוי בכיור במקלחת (והשקית יצאה ממש נקיה...)
זה המקום לספר לכולנו, עד כמה אנחנו באמת מוצלחים....

בכירה

New member
אני לא רוצה לדעת - מפחיד

בכלל איזה שילוב מזעזע אפיק ועמית

אני מכיר

נהג שביקש מאישה שהיתה מעורבת בתאונת דרכים את המפתח לרכב שלה והמתנדבת הוציאה את המפתחות של האמבולנס והביאה לו... אני מכיר מתנדבת שביקשו ממנה את האמבו למדוד לחץ דם והיא הביאה את המכשיר אמבו ולא את התיק... גם אני שמעתי מנהג על מתנדב שהיה איתו שביקשו ממנו להביא חמצן והוא פירק את הגדול.. אני מכיר מקרה שקרה שהיינו בנסיעה והגענו לדירה, עלינו 3 קומות ברגל...והנהג ביקש מהמתנדבת בצחוק להזמין את המעלית..והיא חזרה אחרי 2 דק' בטענה שהיא לא מוצאת אותה....מעניין למה!?!? לא חסר מיקרים...

לי היו כמה מקרים נחמדים במשטרה

1-עוד שהייתי חדש- אני הייתי אמור לענות למרד"מ אצלנו- במקום לענות להם "רות עבור" בקשר עניתי להם בכריזה- כל העולם ואישתו שמעו את זה. 2- היה לנו מבצע לחיפוש שב"חים מי שמכיר אותי אני לא אלים אבל הייתי צריך להוציא מידע כל שהוא מבן מעוטים (ערבי) נתתי לו כאפה אבל כזאת שמתלבת ממש ממש טוב מרוב העוצה של הכאפה שמעו את ההד שלה. 3- פעם ראיתם זקנה רצה במעבר חציה? תנסו להעיל לה סירה (היה אירוע חריג)אתם קולטים את הזקנה רצה כזה . 4- יום אחד היינו בנחלת יהודה בסיור היה בחור שהרים ש גלונים של מי עדן בדיוק קיבלנו אירוע על תקיפת שוטרים בלי היסןס הפעלנו סירנה אתם קולטים את הבנאדם דופק קפיצה מעיף את הגלונים.. 5 במהלך סיור שגרתי מאיזור שכונות הוילות מערב העיר בראשל"צ היינו עם ג'פ טרופר הלכנו לחפש שב"חים יש את הבניין לא היה מדרגות היה לוח של עץ איך שהשב"חים רואים אותנו אחד אחרי שני רצים הם החליקו נפלו לתהום. 6 יש בראשל"צ חולה נפש שמן אבל מה שמן שחבל על הזמן קיצר הבנאדם כולו עירום אתם רואים את השומן שלו יוצא החוצה קיבלנו בדיוק רכב ג'פ חדש דנדש הבנאדם חירבן לנו בתוך הניידת היה לנו שק גופות בדיוק בניידת עשינו לו תחתון ולקחנו אותו לאברבנל - מה שזכור לי שאני והשוטר הוצאנו את הראש מהחלון ונהגנו עד הבית חולים . לא חסר מקרים נחמדים שכאלו

חחחחח

הנסיעה עם הקילומטרז'!!!!!!!!!! הייתה איתי פעם חניכה שבקשתי ממנה לפתוח חמצן גדול והיא פתחה את הדלת של הארון שלו

קטע טוב... ../images/Emo151.gif

כשהייתי חדש במד"א אמרו לי שצריך להעביר גופה לאבו-כביר. נכנסתי לאמבולנס ושכבה שם גופה בתוך ש' גופות לבן. התחלנו ליסוע... פתאום קפצה מתוך השק בצרחות אחת המתנדב.

afiksambol

New member
אתה לא היחיד,

הוא עשה את זה לעוד הרבה מתנדבים אחרים. אגב, אותו מתנדב היה הראשון שבקורס 44 הגיע להנשים את אנני וגילה כמה זה כיף לעשות הנשמה מפה לפה לשיכור שרוע ברחוב... * ולמתקשים להבין : לפני דור הספונג'טות היינו לוקחים בקבוק אלכוהול 70% ופדי גזה ומחטאים את הבובה אחרי כל חניך. מה, אני אשם שנשפך לי חצי בקבוק לתוך הפה של אנני ?? אני אשם שהוא לא ניקה את הפה וסילק אספרציות ??? אני אשם שמיד אחרי ההנשמה הראשונה הוא קיבל כזה Feedback של אלכוהול לתוך הפה ????? OK, כנראה שלפחות בחלק אני אשם, So What ? כבר קיים על זה חוק ההתיישנות.

maorLMH

New member
היה איתי בקורס...

אחד ששבר את הצוואר של אנני !

עמיחי נ

New member
אני בקורס 20 פעם פוצצתי את ה"ריאה".

כשעשיתי בכיתה ח' קורס 20 אז הנשמתי את הבובה אנני..אז המדריכה אמרה לאיזה ילד שכל הזמן עישן: "ככה מנשים ספורטאי שלא מעשן"..אז התלהבתי והמשכתי להנשים..והמשכתי..ואז פתאום זה עשה מן קול מוזר כזה..וגילינו שזה עשה חור קטן(לדעתי זה היה פגום מקודם..אבל אני מעדיף לקחת קרדיט על הפיוצץ)

maorLMH

New member
חח זה מזכיר לי שבאותו קורס

עשינו ניתוח לאנני בייבי לאנני בייבי אפשר להוציא את הריאה, אז לקחנו ריאה אחת, והשתלנו אותה בגב של אנני אחרת וגם ניסיתי לפתוח וריד לאנני בייבי, אבל זה לא הלך :p

דן54

New member
פדיחות עם קשר

היינו באבטחה של משחק כדורגל ממש גדול, יצאו כמעט כל הנהגים. עכשיו קיבלנו קשר קצת דפוק...התחלנו לדבר(לרכל) בינינו קצת על נהגים בתחנה...והמוקד אומר לנו אחרי כמה זמן שלא ידענו שמישהו שומע אותנו בכלל: "חולייה 3 תפסיקו פטפטת בקשר, כבר רבע שעה אנחנו שומעים אתכם" זה היה רק כשהתחלתי להתנדב לא רצינו אחרי זה לחזור לאמבולנס...

lilush3333

New member
חחחחחחחח יש לי שניים:)

חחחח מתנדב שלקח את המטף כיבוי במקום בלון חמצן קטן=) כשאמרו למתנדב "קח חמצן ואמבו ובוא" הוא לקח את החמצן, ורק את האמבו (לא את התיק! פשוט רק את האמבו!)

עמיחי נ

New member
הקטע עם האמבו זה באמת מבלבל...

לא בקטע של יציאה מהאמבולנס כי צריכים להבין שצריכים להביא את כל התיק.. אבל נגיד בהחייאה..כשהתיק אמבו קצת יותר רחוק ממך..אז אם מבקשים ממך את האמבו לא תמיד בטוח אם רוצים את התיק עצמו(יש נהגים שדוחפים שם כל מני דברים שימושיים) או את האמבו עצמו..

ambu

New member
מתנדב שבדיוק הורידו לו חונך

נשאל ע"י נהג:"מה הסימנים להקאות?" והוא ענה:"בחילות,כאבי בטן,חולשה..." ואחד המתנדבים שישב מאחוריו ניסה לעזור לו ואמר בשיא הרצינות "תגיד לו גם כאבי ראש..."

eranlevi1984

New member
מורק מגעיל

בקורס 60 מדריך מסויים הדגים לחניכיו איך מסקשנים....שאב מים מבקבוק לסקשן ואח"כ החזיר אותם חזרה לבקבוק. מה שהוא שכח לעשות זה לזרוק את הבקבוק. אחרי ההפסקה של הצהרים הוא היה צמא ופשוט התחיל לשתות את המים מהבקבוק....איכס!!!

למעלה