"נשבע לכם שראיתי / שמעתי..."

23ayalon

New member
=] ענבלי....

זה יכול לקראת לכול אחד....ניראה לי...מה לא ננעלת באמבולנס אף פעם?!?!

Seidman

New member
גם לי יש סיפור חביב

מתנדב חדש, (במקרה, אח של ההוא שהעלה את החמצן הגדול 4 קומות). חנכתי את הבחור. בכל מקרה היינו במקרה של אדם עם קוצר נשימה חריף. פינינו בלבן ובדחוף ובנתיים הנשמתי באמבו. כשהגענו לבית החולים ביקשתי מהמתנדב לשים לו מסיכת חמצן. המתנדב בהתלהבות של מקרה חריג, שם את מסיכת החמצן הפוך. היו לו עוד כל מיני פאשלות קטנות אבל מבחינת המקרה, זה היה החמור שבהן

ימיתיי

New member
חיחיח

חחחחחחחח מה אאין אצליכם את הקטע שלעבוד על חדשים? אצלינו זה מסורת חייבין לעשות את זה אין חודש לפני שקורס חדש נכנס יושבים ושוברים תאש איך לעבוד עליהם... אבל המקרה הכי חזק זה עם הסירנה המקולקלת... היה לי גם מקרה של הבאת גופה לחדר קירור קיצר היתי עם אחת חדשה ואנחנו מדברים שנה על גופה וזה קיצר מבטלים אותנו ובדיוק הנהג צוחק על זה שאיזה באסה הוא לא יוכל להשאיר אותנו מאחורה עם גופה ואז אתם קולטים אותה "מה??????????? גופה כאילו חחיה אה מתההההה כאילו לא נשמת" ואנחנו על הריצפההההההה.. מתחת לבלטות חחחחחחח

nir1821

New member
ולענייני ביטוח

כאשר נכנס קורס חדש להתנדבות סיפרתי למתנדבים החדשים במשמרת שמכיוון שאין להם עדיין ביטוח הם אינם יכולים לעלות לאמבולנס ולצאת למיקרים אלא אם יחבשו קסדה וילבשו שחפ"צ קרמי. כמובן שבבדיקת האמבולנס הם עשו מדידות...עד שהנהג הרס את הכיף.

nikonit

New member
מדריך קורס מע"רים (44)

שחצי קורס, התעקש על זה שלפני שמתחילים החייאה, צריך להתקשר 100...

ימיתיי

New member
בובת החייאה

מי יודע אולי יש מצב לגופה גנובה?? אני שמעתי על מקרה שבמבחני סיום קורס 60 במבחן המעשי לקחו חלקים של בבות החייאה והלבישו את זה על בנאדם אמיתי... והכניסו לבחנים קיצר הראשונה עלתה על זה שזה זה השני מצא דופק ובסוף הבין שזה בנאדם ואז נכנסה אחת ששמה לב שיש דופק ונשימות לא מצאה אז היא נבלה "מה איך זה יכול להיות" קיצר הבוחן עושה לה אה זה עם השלט אפשר לעשות וזה קיצר היא באה להנשים תבנאדם שבא וקם לא פתאום והיא כמעט חטפה התקף לב...

afiksambol

New member
שזה לא ממש רחוק

מלקחת את החניכה הכי קומפקטית (וכן, במקרה שלה היא היתה ממש קומפקטית), להכניס אותה לתוך המזוודה של אנני ולהמתין בסבלנות עד שהמדריך שלך בקורס נהגים יתחיל שיעור החייאה וירצה להוציא בובה להדגמות... (אני יודע שהייתי רע, מתנצל - בוריס, אבל ממש שיעמם לי בקורס...)

יש המון דברים!

אחד מהם לראות איך קושרים עם מקירופור מתנדבת לעמור של אמבולנס תוך כדיי נסיעה... ולראות מה קורה איתה אם עושים סיבובים חדים... יש דברים שלא שוכחים...=]

18 G

New member
או למשל איך נוסעים מהר

בפסי רכבת וגורמים למתנדבת לעוף על הידית של המיטה :)

ליאורי

את יודעת שיש לי שם שט"ד הגענו למסקנה הזו אתמול במשמרת ביחד עם אחד הפאראמדיקים!!! אבל זה בסדר זה מסביר את הכאבים החדים בכל רגל שמאל ובגב תחתון... הולכים לעשות צילום...

Queen nuli

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

אחותי היתה עם מתנדב בנסיעה הראשונה שלו--> החייאה. כשביקשה שינשים הוא הביא מסכת חמצן ושם לחולה על הפנים. אחר כך הם נסעו להעברה... הוא החזיר את המיטה, וכשהם נכנסו לאמבולנס.. לחרדתם הרבה הם גילו שהוןא הכניס את המיטה שלמה לאמבולנס
בלי לקפל אותה אלוהים יודע איך הוא הצליח

ימיתיי

New member
חחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחח ומה עם אלה ששוחכים תמיטה במיון???????.. ראבקקקקק לא חסר לכם משהו מאחורה? אין קצת חלל ריק שמה...?

עמיחי נ

New member
כמה דברים מקורס 60

אצלנו בקורסי 60 תמיד מלמדים את החניכים איך מבצעים החייאה על פרה,כלב, חתול צפרדע(תמונות של זה אפשר למצוא אצלנו בקומונה..http://www.tapuz.co.il/communa/DisplayPicture.asp?url=http://CommunaBuilder.tapuz.co.il/UsersFolders/mdatlv/images/1410200547297.jpg&link=http:// ) והחנכים מעתיקים את זה ואני יודע אישית על אחד שיום שלם המשיך לדבר על זה והיה בטוח שזה יהיה בבחינה (אותו אחד שהשארתי בזמן הדקירה באמבולנס). ועוד משהו.בקורס 60 שאני הייתי בו..היה איזה ילד אחד בכיתה שכל הזמן עשה רעש ושיגע את המדריכה..פעם אחת כשהגענו לטביעות(וכמעט תביעות אחרי האירוע הזה) אז גם למדנו על קיבוע ללוח גב עם צווארון.. אז המדריכה לקחה את הילד הזה והדגימה עליו קיבוע מלא עם כל הקשירות.. אחרי שהיא סיימה היא לקחה מיקרופור..הדביקה לו על הפה והשאירה אותו ככה איזה שעה...

למעלה