"נשבע לכם שראיתי / שמעתי..."

מיטה שלא נפתחה

ראיתי אמבולנס שהגיע לחניון של שע"צ (הישן), המתנדב מוציא את האלונקה שלמזלו היתה ריקה, וכנראה לא סגרו את החגורה אזה היא תפסה את הגלגלים, איך שהוא שולף אותה היא נופלת בקול רעש גדול על הריצפה וכולם מסתכלים..

lilush3333

New member
דבר ראשון זה את***** ולא אתה

ודבר שני, אצלנו בקורס 60 השתמשנו בסקשיין חדש. ככה שזה לא היה כזה מובן מאליו סבבה?

חחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif :

יש לי אחד טוב...

פעם הייתי באיזו תאונה קשה עם נפגע חזה, עשו לו נידל, ואיזה מתנדב של ארגון שאני לא אזכיר את שמו, חיבר לו סט עם עירוי ישר לתוך החזה....

eranlevi1984

New member
משהו חזק!!!

הייתי בת.ד בכביש החוף-מחלף זכרון ופינינו להלל יפה,סבבה פצוע קל בדרך מתלונן על בחילות,מכינים כליה למקרה הצורך..... מגיעים לשער של הבי"ח כמובן האמבולנס חייב להתלכלך והפצוע מקיא את כל הקפה(מסריח פצצות!!!!!) אבל זה לא הקטע. מתנדב הנוער לא חשב לרגע והתחיל לסקשן את הבן אדם מה שבכלל לא עזר ואף הרע את המצב. עוד משהו למה לא לתת למתנדבי נוער להוריד מיטה: מתנדב נוער החליט שהוא ג'וני בריוני והתחיל להוריד מיטה עם פצוע מאוד כבד!!! הסטף כבר הפוך על הכביש כניסה למיון-מזל שהוא היה שיכור!!!! תכלס כמה פדיחות קורות במד"א.......מצחיק(מזל שזה נגמר בקטנות)

ימיתיי

New member
../images/Emo6.gifמה לא עושים לחדשים....

אוקיייייי יש גם את הקטעים האלה אבבבבבל יש את הקטעים הרעים שלנו הישנים שעושים לחדשים.... הגיעו לאוזני כמה שיטות "התעללות" חדשות שעושים לחדשים במשמרות הראשונות... מכירים את זה? ספרו לי על זה... אצלינו למשל יש את הקטע של הבדיקת תוקף למיטה לצמיגים מידת נפיחות צמיגים ועוד כל מיני דברים מצחיקים... גם לכם יש? אז ספרו חחחחח זה רע אבל תמיד עושים את זה וזה נחמד... ותמיד לוקחים את זה ב-פאןןן

עמיחי נ

New member
אממ..בערך התעללות..

חנכתי מישהו במשמרת הראשונה שלו.. היתה משמרת בוקר רגילה..יצאנו לנסיעה לאיזה בית אבות כדי לפנות מישהי עם "בעיות בדרכי העיכול" ..תוך כדי נסיעה איטית בכל מני רחובות צרים בדרום ת"א הסברתי לחניך על איך למלאות את הטפסים..פתאום איזה ילד מלא דם(חולצה ספוגה בדם) קופץ לנו מלפני האמבלונס ומסמן לנו לעצור.. הנהג יורד..מדבר שניה עם הילד ורגע אחרי זה צועק עלי להביא מהר את האמבו ולבוא.. השארתי את החניך באמבולנס שיסיים לקחת טפסים ואמרתי לו שעוד שניה אנחנו חוזרים. אנחנו הגענו לפצוע דקירה והתחלנו לטפל בו..החניך בינתיים ראה ניידות משטרה באות כדי למצוא את הדוקר, ראה את הנט"ן שמגיע למקום ואחרי זה ראה את כולנו יוצאים עם מישהו עם המון תחבושות ספוגות בדם.. אחרי זה..איזה 4 משמרות הוא שיגע אותי ואכל את הלב על זה שהוא לא יצא איתנו החוצה וראה את הדקירה..רק בגלל שאני השארתי אותו באמבולנס..

ימיתיי

New member
מהמצחיקים ששמעתי

חחחחחחח לי סיפרו על משהו שיצא לנסיעה עם חניך חדש מהשקית אז הם היו על דחוף והחונך אמר לחדש שהסירנה נהרסה ובגלל שהוא החדש אז הוא זה שצריך לצעוק ואיייייי אוווווווו ואאייייייי או ואייייי ואאאאאא והטמבל יצא מהחלון וצעק...... חחחחחחחחחחחח

חחח! יש לי אחד טוב...

כשהתנדבתי בחדרה, מתנדב חדש הודיע שחסר ח"ע ומלע"כ בתיק חובש, הנהגת אמרה לו שישבית את האמבולנס ויודיע למוקד! האדיוט התקשר, ובמזל יקי היה מוקדן, אז הוא אמר לו שירוץ למאחורי התחנה ליד חדר החמצן, ויעמוד על הסלע ושמיד יוצא המסוק להשלים את החסר... צעירות לשמה!

חברה טובה שלי

ישבה באמבולנס כשהם חזרו מנסיעה והשלימה טפסים עם חניך, ובנתיים הנהג נעל את האמבולנס ונכנס לתחנה.... החניך ירד והיא נשארה בפנים עם דלת סגורה, אחרי 2 דקות היא מתקשרת לאחד מהמתנדבים "תגיד לאיל שיבוא! הוא נעל אותי בפנים!!!" וכשסיפרנו למתנדבת אחרת, היא, בשיא הרצינות שאלה - "מה, הוא נעל אותה בכוונה?"

אירוע הקמת רעש.

במהלך סיור שגרתי ברחבי ראשל"צ קיבלנו אירוע ממרכז 100על הקמת רעש. מגיעים למקום מדוממים את הניידת בודקים וסורקים את הבניין- מה מסתבר אחת השכנות פתחה אירוע על קולות מוזרים.אותם קולות מוזרים היו הנחירות של השכן שלה.. אני וחבר שלי מסתכלים אחד על השני מתים לא לצחוק. עולים לקומה הראשנה- דופקים בדלת מעירים את הבנאדם מסבירים לו את המצב הוא לא הבין מה אנחנו רוצים מהחיים שלו.. הגענו לאירוע של בנאדם שוכב. צוות של תחנת ראשל"צ היו שם אותו בנאדם טען שכביכול מד"א גנבו לו תכסא גלגלים (רק לציין הבנאדם היה שיכור תיכו) עליתי מול רונית המשגרת סיפרתי לה על הכול דיברה עם המודק מסתבר שמדא פינה אותו כמה וכמה פעמים.הוא חלוה נפש.. ראש משמרת הזעיק אותנו לבנאדם שוכב. מגיעים למקום מדברים איתו הבנאדם טוען שהוא נדרס בחודש שהיה רק עכשיו נזכר להגיד שכואב לו. יד את הילדים הפלצפנים האלו עושים לנו לצאת מהניידת כיאילו מסחקים אותה גברים יל לי בבסיס אצלי מתנדב אחד גבוה כמו אנטנה לא פחות ולא יותר נפלו עליו הוא פותח את הניידת רק קלטו את הגובה שלו אתם רואים תילדים דופקים ספרינט של החיים שלהם

סליחה על השגיעות כתבתי במהירות

משהו שנזכרתי בזה. איבטחתי טיול כל שהוא לצפון- במסלול אני שומע דיעבורים והכל. איזה אחד מספרת לחברה שלי על הפעם הראשונה שהיא לבשה טמבון היא לא ידעה כל כך איך מודדים את זה קדימה או אחרו אז היא הכניסה את זה לחור של התחת. הם נזכרות שאני מאחורה שומע את זה. הייתי מת לצחוק שם מולם נהייתי כבר אדום מרוב שתפסתי את עצמי. חבר טוב שלי שהיה מפקד בסיס עצרנו אנשים לביקורת הוא החזיק מכשיר קשר מירס וטלפון- היה מאחוריו עץ הוא לא שם לב הסתובב וניתקע בעץ.. יום אחר הייתי אצלו בבית הזמין אותנו- אנחנו בבסיס שיכון המזרח כמו מחלקה סגורה המב"ס התחיל לקפוץ על החבל אחר"כ המתנדבת קפצה על החבל ואני בדיוק תופס פוזה של הצילום. מפה לשם איך שהיא קופצת על החבל היא משחררת נאד אבל מה זה נאד- אחד החבר'ה שתפס שינה בסלון התעורר מהנאד שלה. אני וחבר שלי הלכנו לסרט בקולנוע האולם שקט וחשוך אמצע הסרט אתם שומעים "פררררר" החבר שלי שחרר.האולם שם נקרע מצחוק. ועוד הבנזונה מאשים אותי

מטווח ראשון שלי בקרבין המשטרתי

אנחנו מגיעים למטווחי ברקת על יד ראש העין- הייתי בין הראשונים שהגענו עם הנשקים- הכנתי מטרות והכל איפה שהחומת פגיעה שלי. המדריך - נשק 60 מעלות למטרה שלפניכם מדריך מסנית הכנס " בזמנכם החופשי אש אני יורה כדור ראשון-איך שהקליע יוצא לי מהקנה הוא נפל לי על הריצפה הכדורים היו ישנים. יש לנו את הניידות הסמויות זה הניידות שאנחנו אוהבים להתעלל בציבור הנהגים בכביש- אנחנו לא שמים צקלקה רק מפעילים את הסירנה ונוסעים הנהגים לא מבינים מאיפה הסירנה. סיור שגרתי שלי במרחב יפת"ח היה פקק מפב עד הודעה חדשה- אנחנו מפעילים סירנה ובעזרת הכריזה אנחנו מכוונים את התנועה- היה רכב מסוג פג'ו הנגת היה חדשה. אני עושה לה בכריזה פ'גו תעמדי במדרכה. מה עשתה הפוסטמה יצאה מהרכב ועמדי על המדרכה. אנשים ברכבים נקעו מצחוק

עמיחי נ

New member
לי היה בדיוק אותו הדבר...

אותנו שלחו לת.ד...הגענו לפצוע ששכב על מעבר חצייה, מסריח מאיזשהו משקה אלכוהולי וצועק "לא שתיתי."..ושניה אחרי זה טוען שניידת משטרה של מתנדבים פגעה בו(הוא טען שהם אלו שכביכול דרסו אותו).. שמנו אותו על קרש גב..פתאום הוא תפס לי את הרגל ולא עזב..ניערתי אותו מהרגל שלי הוא תקע לי ביס במכנסיים(בחלק התחתון של השוק).. הוא בדיוק קם והתחיל לצעוק כל מני דברים והתחיל לרוץ לכיוון שלי..המתנדבים של המשטרה ניסו לתפוס אותו ואיימו עליו הנהג ניסה לתפוס אותו..ואז השיכור הזה התחיל להרביץ למתנדב של המשטרה שהחזיק מכשירי קשר והזמין סיוע.. חבר שלי הגאון שהיה אז מתנדב חדש צילם את הכל בפלאפון..ובמיוחד את הקטע שהשיכור הזה מנסה להרביץ לי והנהג מכניס לו בירכייה.. בקיצור..שיכורים אוהבים להאשים את כוחות ההצלה..

למעלה