סטטיסטיקות!

Wrath Within

New member
מה את מתפלאת?../images/Emo11.gif

היא לא היחידה שמפנה לך את הגב לטובתי. ולהלן רשימה מקוצרת של אנשים שפעלו בצורה דומה: וילה ואלו ג'וני דפ ג'נסן אקלס וג'ראד פאגיטו הוא הבא! אבל אל תדאגי, אותו אני אדחה

NoAmItA ChAn

New member
את יודעת, את מצחיקה

לא, את באמת מצחיקה!!!!!!!!! איפה את חיה, חמודההההההה, הם אוהבים אותיייייי, לא אותך, אותייייייייייייי! ואם את חושבת שלא, את חיה בסרטטטטטט!!!!111111 יאללה ביי 3> אה, וג'ארד לעולם לא ינטוש אותי

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif רק להבהיר משהו,

לא הסכמתי איתה
סתם אהבתי את המשפט שהיא כתבה

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo31.gif

בסרט הזה הוא סוג-של חמוד, אבל כשמסתכלים טוב (יותר) רואים שהוא בכלל לא נראה כזה טוב .__.

אה, וראיתי אותו גם בסרט 'אקסית במצור' ../images/Emo223.gif

בעיקרון זה סתם סרט, אם לא הייתי מחבבת אותו ומשמ אוהבת את ג'ניפר אניסטון[
] אז לא הייתי רואה בכלל.

Wrath Within

New member
בהחלט כובש../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif

יש לכן מושג כמה זה קשה לשחק דמות שוביניסטית ואסהולית (asshole) ועדיין להישאר מושך בעיניי כל בנות העולם?! קשה. קשה. והוא עשה את זה! אז כל הכבוד לו!

NoAmItA ChAn

New member
מתפקדת!

שם: נעם לטו. גיל: כמעט 18 :) מיקום: ת"א 3> שיר החודש: Night Of The Hunter - 30 Seconds to Mars - כל כךךך! אמן החודש: לגמרי 30 סקנדס טו מארס. חרשתי להם את הצורה, ובאופן מפתיע, לא נמאס לי! תוכנית החודש: המורדים, האוס :) סרט החודש: "מונטי פייטון והגביע הקדוש", "ספיידרמן" 1+2, "זוהי סדום" המעפן.. התחדשות החודש: המממממממ... כאב ראש D: סתם המממ... לא יודעת האמת. אה, בעצם ספר-מנגה ענקי שידיד שלי קנה לי ליום ההולדת ושכח להביא לי XD זה ארבעה כרכים של מנגות באחד D: וזה ענקי ויפה 3> דבר טוב שקרה החודש: מלא! ההופעה המושלמת של 30סטמ ומפגש המרגש עם טומו
, נפגשתי מלא עם אליס, הלכתי ללונה פארק, מפגש פורום!!! למי שלא זוכר שהיה, ובעיקר נחתי :) דבר רע שקרה החודש: נפל היהלום מהטבעת שסבתא שלי קנתה לי X__X אבל למזלי זה נפל בבית, ולמזלי היה לי את השכל להסתכל מה נפל, אז מצאתי את היהלום ואנחנו ניקח אותו מחר לצורף :) וגם עוד חודש שג'ארד ואני לא יחד. אחח, מה הוא מפספס. משהו להוסיף: ג'ארד לטו מושלם והוא בעלי ושתקו

../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

בעלך כנראה ממש נאמן לך אם הוא לא יצא להצטלם קצת עם בחורות אחרי ההופעה
נבלה. והאמת שאני מאוד אוהבת את הקול שלו, בכל זאת, אחר הסולנים האהובים מתוך להקות אהובות, אבל הוא ממש בסוף הרשימה.XD ולמה זוהי סדום מעפן? אחלה סרט! דע אותייייייייייי דע אותייייייי!!

NoAmItA ChAn

New member
נו, אז הוא טיפה דיווה, אז מה!

זו תכונה שיש בכל אחד ואחת מאיתנו, רק שבחלקנו זה יותר מוחצן. ומי ברשימה שלך? OO:

חח את לא זוכרת את המפגש שמניתי ../images/Emo223.gif

את 17 הסולנים האהובים עליי?
אבל טכנית, יש לי 10 סולנים [וכדורגלן
אוי זה כזה ישןXD] לא לפי סדר: -ג'רארד -מאט שאדוז - וילה -ברט -צ'סטר -ניית'ן [מדינה לייק] - איאן [לוסטפרופטס] - מאט טאק [בולט] -ג'ארד - רוני ראדק - קרייג מאביט והיו עוד מלא אבל, כאילו, צמצמתיXD

נו, הכוונה שהוא הכי פחות מלהיב אותי ../images/Emo223.gif

הן מבחינת אישיות והן מבחינת קול... כאילו, אני אוהבת אותו, הוא פשוט לא כזה מעניין אותי
לעומת השאר, שכן. <: ופשוט אין לי כוח לדרג את זה. יודעת מה, אני אחלק את זה:
מחוברת מבחינה ווקאלית: מאט שאדוז מאט טאק צ'סטר קרייג איאן וילה
מחוברת מבחינת אישיות[סולן,אדם]: ג'רארד ברט ניית'ן ג'ארד איאן רוני ראדק הבנת?XD שורה תחתונה: סולן אהוב מבחינת קול- מאט שאדוז סולן אהוב מבחינת אישיות- ג'רארד וואי

NoAmItA ChAn

New member
הווו OOO:

אז את לא ממש מתחברת לג'ארד מבחינה ווקאלית? אני חושבת שיש לו קול פשוט מדהים, וש.. לא יודעת, שאין כל כך איך להשוות אותו למאט מאוונג'ד למשל. כלומר, הקול של מאט מחוספס כזה, והקול של ג'ארד יותר חלק, ואני חושבת שאם הייתי צריכה לבחור מבין שניהם, הייתי הולכת על ג'ארד XP

למעלה