סטטיסטיקות!

TicketToRide

New member
אני אחפש אצלי ../images/Emo129.gif

במחברות שלי או משהו .. אני בטוח אמצא .

Hadar way

New member
מעל אלף הודעות ויייייי :)

החודש אני אגיב יותר, אני מקווה שם:הדר גיל:14 מיקום:מרכז שיר החודש:דייזד אנד קונפיוסד אמן החודש:זפלין
תוכנית החודש:סבנטיז שואו סרט החודש:אני מניחה שזוהי סדום, למרות שראיתי גם משהו בויאודי והוא היה אחלה סרט התחדשות החודש:ספר "Figure Drawing"
דבר טוב שקרה החודש:בצפר חדש דבר רע שקרה החודש:בצפר :( משהו להוסיף: בראש אחד (כןכן) של שבוע שעבר היה כתוב שג'רארד הודיע שהם סיימו את ההקלטות או משהו כזה, עכשיו לשאלה הנשאלת איך לא כתבנו על זה כלום בפורום?! ואם כן למה אני מטומטמת ופיספסתי את זה

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif מה?D::

הם סיימו את ההקלטות?O:: אבל מי מתופף?ולמה לעזאזל לא אמרת לנו?@!

Hadar way

New member
זה מה שהיה כתוב ../images/Emo6.gif

אין לי מושג מי מתופף ולא יצא לי O=

STEMINEM

New member
חח איזה חרטה.. אני בקושי מגיב פה

שם: KINKY גיל: 20 פחות 13 יום מיקום: תל אביב שיר החודש: LTWYL Closer To The Edge No Love אמן החודש: 30STM תוכנית החודש: לילה בכיף.. שתיים ! סרט החודש: צוות לעניין התחדשות החודש: חולצה.. לא יודע דבר טוב שקרה החודש: מיוחדת.. חופשה מהצבא דבר רע שקרה החודש: השביזות שאחרי.. אני רוצה להשתחרר ! משהו להוסיף: 13 בספטמבר VMA MTV 2010.. מעניין מי יופיע :) HAHA

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני עדיין כאן, למרות הכל.

שם: עטר גיל: 18 וחצי מיקום: אהה... בעיקרון, תל אביב. אבל בשבועיים האחרונים זה היה מפרשית, והחל מיום ראשון הבא [לא הקרוב] זה יהיה גלילות._." שיר החודש: הלוואי שהיה. אולי לוציפר או בונאמאנה, או טוק טוק טו. X_X אמן החודש: סופר ג'וניור? שייני? בקושי היה לי זמן לשמוע מוזיקה, נו. =/ תוכנית החודש: ......... סרט החודש: attack on the pin up boys ו-אליס בארץ הפלאות התחדשות החודש: אליס בארץ הפלאות. והרבה דברים שקשורים לצבא. >>; דבר טוב שקרה החודש: כל מה שהיה עד הגיוס?
דבר רע שקרה החודש: ... טירונות? ;; משהו להוסיף: כואבות לי הרגליים. >:

PUMPKIN juice

New member
אוווו אח שלי בגלילות :)

אני מקווה ששרדת בגבורה את הטירונות ושבסה"כ היה בסדר

../images/Emo216.gifכפרה על הפורום הזה-פה מ2006!!../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

סתם עובדה שבא לי לציין
שם:מיכל גיל:20 וחצי.. מיקום:ג'רוזלם סיטי. שיר החודש: Default – Hold Onto You
אמן החודש:דיפולט, אמינם, אוונג'ד, סקיד ראו, ריאן סטאר. תוכנית החודש:איך פגשתי את אמא בלופים שיש ב"יס", דם אמיתי והפמליה. סרט החודש:משחקי פיתוי
התחדשות החודש:שום דבר מיוחד.. דבר טוב שקרה החודש:סופסוף לא במינוס, משמע שהמענק נכנססססססס:) וסופסוף קראתי את כ-ל הארי פוטר השביעי בלי להישבר באמצע. גאונות
דבר רע שקרה החודש:still no job. מה שהרס לי לחלוטין כמה מהתוכניות היותר גדולות שהיו לי לחודשים הקרובים, בשיא הרצינות אני די בדכאון בגלל זה
משהו להוסיף:יאללה כוס אמק כל העולם הזה.:) הרקע שלי נכון להשבוע->

../images/Emo216.gif+דבר טוב שקרה החודש!!

ההופעה של 30 שניות. איך לעזאזל שכחתי את זה?!

למעלה