סטטיסטיקות!

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif לא אמרתי שלא.

הוא סקסי ויש לו קול מדהים, אבל זה לא אומר שהוא יכול להיות סנוב. *זה גם לא עוצר אותו.

NoAmItA ChAn

New member
נכון. אני לא סותרת את זה <:

אבל אל תדאגי - אחרי סדנאת "פתיחות" איתי, הוא יהיה כמו חדש, if you know what I mean D;

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif חחח הוא סנוב.

לדוגמא, הוא לא יוצא אחרי הופעות החוצה, לעומת שאנון ותומו שתמיד יוצאים. וטים.D:

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif לא מבכימה איתך.

כמה דקות לתת למעריצים שלך, שבאו עד להופעה ושילמו עליה בשביל לראות אותם.. לאמשנהXD אף אחד לא מכריח אותך.

NoAmItA ChAn

New member
זה שזה מחובתם לעשות את זה

אבל לא יודעת, אם שניים מהם מצאו את הזמן לצאת החוצה למעריצים אח"כ, זה היה יכול להיות נחמד אם גם הסולן היה עושה את זה XP

STEMINEM

New member
בואנה ראית איך הן מתנהגות ?

יותר גרוע מאוהדי כדורגל

Because Of May

New member
איזו נפילה../images/Emo122.gif. ../images/Emo109.gif

שם: מאי
.
שיר החודש: Eminem – Love The Way You Lie Eminem- Not Afraid Eminem- Stan Eminem- Without Me יוני בלוך- הלב שלי עומד להתפוצץ אפרת גוש- ממחר דף חדש אפרת גוש- מצעד הגאווה 30 Seconds to Mars- This Is War 30 Seconds to Mars- Night of the Haunter 30 Seconds to Mars- The Fantasy 30 Seconds to Mars- Hurricane 30 Seconds to Mars- Capricorn 30 Seconds to Mars- Closer to the Edge והפסקול של ריפו! D:.
אמן החודש: אפרת גוש, יוני בלול, 30 שניות, אמינם,...
תוכנית החודש: דם אמיתי, האו סי 2, הפמלייה, חברים, יומני הערפד.
סרט החודש: זוהי סדום! ענקקקקקק. ומגודלים D:.
התחדשות החודש:יומן חמוד כזה עם פרחים חח. סתם נו- חדר חדש; טלוויזיה חדשה, כוננית, כוורת, מיטה, דיוידי...
.
דבר טוב שקרה החודש:
עבדתי, רבידוש חזר, אני והוא מתקרבים... יציאות מצחיקות למיניהן, הופעה של 30... חודש נחמד, בכללי :).
דבר רע שקרה החודש:
עבדתי, רבידוש נסע, הוא התגייס... ואני מותשת פיזית ונפשית מהעבודה. ממש אבל.
משהו להוסיף: Love isn't perfect, even diamonds start out as coal. אני בדיוק שומעת את זה...
.

PUMPKIN juice

New member
מסכמת :)

שם: שמי בישראל הוא נוי :) גיל: 16 עוד שבועים מיקום: קיבוץ בצפון :) שיר החודש: אין צפסיפי, אולי מליון כוכבים ושירים עצובים אחרים. אהאה, Where Did You Sleep Last Night-Nirvana אמן החודש: MUSE
תוכנית החודש: ממממ, אקסטרים מייקאובר, מגרש בייתי, אוורווד סרט החודש: לא זוכרת דברים כאלה
התחדשות החודש: דיסק של אטליז ומיוז!
דבר טוב שקרה החודש: כל הפגישות עם החברים, משפחה, בריכה בלילות וכ'ו.. דבר רע שקרה החודש: ממ.. משהו להוסיף: נעההה גרמת לי להתמכר לבריד אלייב! חחח

TicketToRide

New member
אווו עשיתי משהו חיובי ! ../images/Emo129.gif

שיר מהממוש . וכשאני רואה אותך פעם הבאה אנחנו שומעות יחד את דיינג'ר ליין ..

לאאאאאאא ../images/Emo223.gif

אל תעשי לה את זה! מה את מכניסה אותה אליהם?! את יודעת שקשה לצאת מזה! נוי, אל תשמעי אבנג'ד יותר בחיים שלך! תצילי את עצמך! [אני לא בסדר
]

PUMPKIN juice

New member
חחחחח עדי, אין דברים כמוך ../images/Emo6.gif

אל תדאגי, אני יודעת לשמור על עצמי.. מה שגם אוונג'ד לא הסטייל שלי
ונעה, יום ראשון בכייף תשמיעי לי מה שבא לראשך

TicketToRide

New member
דיד !../images/Emo129.gif

אי גאט טו דו וואט אי גאט טו דו ! היא במילא לא אוהבת כ"כ את אוונג'ד ( אונלי גאד נואווז וואי ! ) אז היא לא תשאב לתוך זה כמו .. מממ כמוך יא עטלף כפרי אחתת !! דיד , אני חייבת לראות אותך שוב
היה כזה חפרני וכיף !!

כפרעלייך, היה לי ממש כיף!! ../images/Emo223.gif

דרך אגב, אני לא מוצאת את השיר על הקליק
חיפשתי בכינוי בורן איט דאון וזה מצא לי רק 2 דברים אבל אף אחד מהם זה לא השיר. יכול להיות שהיית בכינוי אחר?

למעלה