סיכום שבועי

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

לא ראיתי שפתחו אז אני מקווה שזה בסדר שפתחתי.. דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: פאדיחת השבוע: דבר הזוי/מצחיק/מוזר שקרה השבוע: שיר השבוע: ספר השבוע: סדרה/סרט/תוכנית השבוע: תמונה: מסר לאומה: שבוע מעווווווווווווווולה לכן/ם

Orange Sky

New member
../images/Emo42.gif I had to fall to lose it all,

But in the end It doesn't even matter ~~~
דבר טוב שקרה השבוע:
ענברושקה [האחיינית שלי בת 3 חודשים
] ואחותי חח
היום תעודות (הציון הכי גרוע- ספרות מורחב 63, הכי טוב-תנ"ך 95. + הוסיפו לי ציון 85 במקצוע שאני לא לומדת, תקשורת, כיף לי
)
לא הכשילו אותי בחיבור=]
דבר רע שקרה השבוע:
רופאה אחת מגעילה זוועתית בעע
פאדיחת השבוע:
(אולי עכשיו אם המחשב יישלח את ההודעה הזו מיליון פעם)
דבר הזוי/מצחיק/מוזר שקרה השבוע: דין(על טבעי) שקורא לשדים/יצורים/רוחות BITCH!!! כל הזמן חחחחחחחח כפרעליו
הזוי- הריקוד של הביץ' בויזXD
שיר השבוע: Linkin Park - In The End
Steadman - Wave Goodbye Linkin Park - My December David Bowie - Suffragette city
ספר השבוע: אשתו של הנוסע בזמן
(בערך בפעם השישיתXD)
סדרה/סרט/תוכנית השבוע:
סרט- נשיא לאהוב-JFK
:/ יום בניו יורק, מחר מדגסקר 2, מלתעות 1.
תוכנית-על טבעי, בנות גילמור, איך פגשתי את אמא, אלן דג'נרס עם ניל פטריק האריס
, המלך היל,ד"ר פיל.
ציטוטים: "השמש בחמה הפציעה, הבוקר במרום הופיע, בוקר טוב ענבררררררר" [דיסק שירי ילדים רק עם השם שלה
שירים כמו "בוקר טוב ענבר" ו"יום הולדת שמח ענבר" ] מאשתו של הנוסע בזמן(בלי ספוילרים)... מישהו:" מה מפריע לך?" הנרי:"הקיום." ~בלהבלה~ הנרי:"יש לי קשיים להשאר בהווה." XDDDD Boby's Dad: To catch a fish, you have to think like a fish. Boby: Mmm I'm wet and I don't even know it מעל טבעי: Dean: No chick flick moments. Sam: Alright...jerk. Dean: Bitch. Sam (to Dean): You're my brother, and I'll die for you Sam: Dad let you go on a hunting trip by yourself? Dean: I'm twenty-six, dude.
תמונה: שעות חיפשתי בעע
מסר לאומה: קפה אגוזים זה ממש טעים
מצטערת מראש אם המחשב הדפוק יישלח את ההודעה שלי 600,000 פעמים

sweet shir

New member
חחחח תגידי תודה שאת לא צריכה לגור עם השירי

ילדים האלו באותו בית. אני פאקינג התחלתי לשיר את זה לחברות שלי חחחחחחחחח הזבל הזה נתקע בראש$#@% יאו אלן דג'נרס מלכה! חח
33>

Orange Sky

New member
חחחחח תודה? הייתי רוצהXD

אני אוהבת שירי ילדים
אני תמיד שרה שירים מדיג דיג דוג ופים פם פה ועודXDDD ואני גם שרה אותם לחברות שלי
אלן כיפית אבל לפעמים מעצבנת [בעיקר כשהיא רוקדת><] 333>

Orange Sky

New member
חחחחח תודה? הייתי רוצהXD

אני אוהבת שירי ילדים
אני תמיד שרה שירים מדיג דיג דוג ופים פם פה ועודXDDD ואני גם שרה אותם לחברות שלי
אלן כיפית אבל לפעמים מעצבנת [בעיקר כשהיא רוקדת><] 333>

sweet shir

New member
ב א מ ת שאת לא רוצה!! חח תאמיני לי אחשלי שומע

את השירים הכי מחרפנים שישששששש! "בוקר טוב בוקר טוב מי ישן עדיין בוקר טוב בוקר טוב מי פוקח עין בוקר טוב השמש בשמיים בוקר טוב והנה שתי עיניים." $%#@ השיר הכי חופר EVER חחחחחחחחחחחחח וזה עוד לא השיר שצריך לומר מזל טוב לארון ואיך זה שבבית לא אוהבים לאכול לא מלפפון ולא טחינה אבל האוכל של הגן הכי טעיםXDDDD דיג דיג דוג אני ממש אוהבת! זה ^ לא כ"כ. XD ואמא שלי מאוהבבבבת בשירים האלו ואני רק רוצה לחתוך ורידים.XD לאא אלן חמודה תמידD: 333> ישלי פרצי אהבה לאנשים בזמן האחרון.XDD

Orange Sky

New member
כן אני די כמו אח שלךXDDDD

לא אכפת לי איזה שיר חח אני אדבק להכל^^ ~כל הדיסק של ענבר זה שירים כאלו של "בוקר טוב ענבר" ו"מזל טוב ענבר" "הגיע הזמן לקום, הבוקר כבר הופיע, בוקר טוב ענבר, לפשוט את הפיג'מה" חחחחחחחחחחחחח דברים חוזרים על עצמםXDDD~ וואי דיג דיג דוג זה פשוט ענק. אני זוכרת את הוידאו של זה אבל לא את השירים כל כךXD היה שיר על כל העולם ועל אסקימואים כזה. ועל איש תפוז. 3333> מה רעXD

just orr

New member
יואוווווו יצור מושלם../images/Emo99.gif

עדיין יש לך קראש על ניל? XD

Orange Sky

New member
לגמרי../images/Emo99.gif

חשבתי שעבר אבל הוא התארח אצל אלן וזה חזרXDD [אווף המחשב הזה שולח כל הודעה שלי מיליון פעם.>< חח]

just orr

New member
חחחחחחחחחחח

כן אני רואה שזה מכפיל לך הודעות XDDDDDDD לא נורא.

shaharory

New member
אבל אתן יודעות שהוא הומו נכון?

כי לי היה קשה להאמין ששמעתי!

xXx Lilo xXx

New member
מה!?!?!? לא הוא לא ../images/Emo69.gif../images/Emo29.gif

את רוצה לגרום לי להתקף לב או משהו כזה? מספיק אמרו לי שראין סיקרטס הומו
כל היפים פתאום בא להם להיות כאלו ;;;;; זה לא פיר שרק בנים יהנו מהמם

למעלה