סיכום שבועי

Orange Sky

New member
אה וגם בבחירות של אמריקה הוא השתתף ב

תשדיר כזה של מלאמלא מפורסמים הכי נחשבים בהוליווד שקוראים לאמריקאים להצביע, אז הקיצר הוא אומר שם "אני מצביע, כי התאהבתי ואני רוצה שזה ישנה משהו" (ז"א זכויות גייז חח) כפרעליוו

orw93

New member
../images/Emo12.gif הוא לא השתתף ברנט../images/Emo205.gif

לא במקורי בכולופן

Orange Sky

New member
אני לא מדברת על הסרט חח

הסרט מבוסס על המחזמר ובמהלך כמה שנים (בשנות ה90) ניל שיחק שם בברודווי לא פחות<: ונראה לי הוא שיחק את מארק..בסרט הפכו את הזוגות ויש זוג לסביות אבל במחזמר המקורי זה זוג הומואים

orw93

New member
אני יודעת שלא מדובר על הסרטXD../images/Emo205.gif

והוא לא שיחק את מארק במקורי 100 אחוז, משחק אותו אנתוני ראפ נראלי קוראים לו. את מדברת פה עם מישהי שהיתה אובססיבית לרנט במשך חודשים
הסרט והמחזמר הם בדיוק אותו דבר. גם במחזמר יש זוג לסביות, ולמארק בכלל לא היה בנזוג, אבל הוא היה הומו, והיה זוג של הומו ודראג. אנג'ל
אני מזה רואה את עצמי מחר רואה את זה עוד פעם בגללךXD

Orange Sky

New member
חחחחחחחח תראי,

גם אני הייתי אובססיבית לזה ואח"כ כשגיליתי שניל משחק שם אז עוד יותר..
זה מחזמר שמציג הרבה שנים (אם אני לא טועה מאמצע שנות ה80) והוחלפו שם הרבה שחקנים<: אז בתקופה מסוימת ניל שיחק אבל חוץ ממנו היו גם אחרים..את יכולה להכנס לIMDB לראות שהוא שיחק שם, לראות קטעים שלו ביוטוב חח אני יכולה להביא לך אם בא לך אפילו (יש לו קול מהמם^^) יש לך את הסרט? חחחח תמיד שיש בטלויזיה אני שמה פול ווליוםXD

orw93

New member
טוב אז בדקתי../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

בברודווי הוא מציג מתחילת שנות ה90 בדוק חח הוא נכתב ב89. וניל שיחק בהפקה של לוס אנג'לס לא של ברודווי. (זה לפי יוטיוב חח) אינלי את הסרט, יש לי את המופע עם כל השחקנים המקוריים מ2004 באיכות ממש טובה שעוד לא יצא לי לראות חח היה לי גם את המופע בכורה באיכות ממש גרועה שראיתיXD אני כל כך שונאת מיוזקלס

Orange Sky

New member
מה?? חוצפן!

איך הוא מעז לא להופיע בברודווי? >< חחח אבל הוא כן הופיע במחזמר^^ אני אוהבת מחזות זמרXD אם את שונאת אותם, איך את אוהבת את רנט?^^ היה לי קשה לאהוב אותו בהתחלה כי לא היה כמעט סצינות שהן לא שירה, גם סתם בדיאלוגים
אבל התאהבתי

orw93

New member
אני אוהבת רק רנט../images/Emo205.gif

אני מאוהבת ברנט. רנט זה אלוהי. רוג'ר זה אלוהי. אבל אני שונאת מיוזיקל

Orange Sky

New member
רוג'ר../images/Emo47.gif ומארק!3>

לרוג'ר יש קול מדהים חח וגם לקולינס.:) ומארק כזה מתוקי

orw93

New member
ואנג'ל../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

כל הזמן אני בוכה בקטע שהוא מת
ובמחזמר זה כזה עצוב

Orange Sky

New member
../images/Emo58.gif לרנט מעלייXDDDD

ובהודעה שליXD כןן איזה עצוב זה היה...והשיר שלהם*____* I'll cover you כ"כ יפה...

Orange Sky

New member
אוי איפה נתקעה ההודעה../images/Emo6.gif זה לshaharory

שאמרת "אבל אתן יודעות שהוא הומו כן?" <:

Orange Sky

New member
חח זה ג'נסן אקלס=דין מעל טבעי../images/Emo99.gif

עייף? לא שמתי לב חח

Orange Sky

New member
זה ג'נסן אקלס=דין מעל טבעי../images/Emo99.gif

עייף? לא שמתי לב חחח..