O_O" באלי למות
X xXx Lilo xXx New member 1/2/09 #82 אבל ב"איך פגשתי את אמא" הוא כזה לא ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif אנלא מאמינה...
S shaharory New member 1/2/09 #83 לא נורא!!! בגלל זה את לא תאהבי אותו יותר?? זה רק הופך אותו להרבה יותר מגניב ומוכשר כי את רואה איזה שחקן טוב הוא ב HIMYM !
לא נורא!!! בגלל זה את לא תאהבי אותו יותר?? זה רק הופך אותו להרבה יותר מגניב ומוכשר כי את רואה איזה שחקן טוב הוא ב HIMYM !
X xXx Lilo xXx New member 1/2/09 #93 זה גורם לי לרצות אותו יותר...../images/Emo29.gif תמיד אני נופלת על כאלו נתנחם שאמט לא הומו. ליפני שתגלו לי אחרת ואני אמות XD
זה גורם לי לרצות אותו יותר...../images/Emo29.gif תמיד אני נופלת על כאלו נתנחם שאמט לא הומו. ליפני שתגלו לי אחרת ואני אמות XD
S shaharory New member 2/2/09 #189 2 רבים ה-3 לוקח... ../images/Emo3.gif חח סתם אני לא כל כך מעוניינת בו אבל.. האם ידעתם ש..-> הוא השתתף בקליפ של הילארי דאף+ הפרסומת לבושם שלה- With Love הוא מופיע בכמה פרקים בהתחלה של 90210 החדש שמתחיל ב-17 בפברואר בארץ (יסטארס בייס \ הוט פאמילי) וזה חדש גם לי: הוא היה ב"תקפצו לי" ! ראיתי את זה איזה 3 פעמים חחח. הנה תמונה (נראה לי שזה הוא... כאילו הוא בטוח שם אבל זה נראה לי מי שהוא משחק) - http://www.imdb.com/media/rm2228394240/tt0430634
2 רבים ה-3 לוקח... ../images/Emo3.gif חח סתם אני לא כל כך מעוניינת בו אבל.. האם ידעתם ש..-> הוא השתתף בקליפ של הילארי דאף+ הפרסומת לבושם שלה- With Love הוא מופיע בכמה פרקים בהתחלה של 90210 החדש שמתחיל ב-17 בפברואר בארץ (יסטארס בייס \ הוט פאמילי) וזה חדש גם לי: הוא היה ב"תקפצו לי" ! ראיתי את זה איזה 3 פעמים חחח. הנה תמונה (נראה לי שזה הוא... כאילו הוא בטוח שם אבל זה נראה לי מי שהוא משחק) - http://www.imdb.com/media/rm2228394240/tt0430634
O orw93 New member 1/2/09 #111 יואו חשבתי אתם מדברים על ג'נסן../images/Emo11.gif../images/Emo205.gif נבהלתי
B Black Inside New member 1/2/09 #149 אומייגוד!! ברני גיי?! אין מצבבבבבבב זה כ"כ מוזר לדמיין את ברני בסדרה בתור גיי, פאק זה מוזר! חח
F Fake Reflection New member 1/2/09 #130 ../images/Emo79.gif הכנסתן אותי לסרטים! חשבתי אתן מדברות על ג'נסן חחח זה ידוע שניל הומו O: וזה כזה מגניב שהוא כלכך ההפך בסדרה
../images/Emo79.gif הכנסתן אותי לסרטים! חשבתי אתן מדברות על ג'נסן חחח זה ידוע שניל הומו O: וזה כזה מגניב שהוא כלכך ההפך בסדרה
O Orange Sky New member 1/2/09 #152 חחחח ברור שהוא הומו כפרעליו3> וחבר שלו כזה חמודי, דיויד משהו. משחק איתו בברודיי במחזמר רנט ( שכבר ירד ב2005 אבל הם הציגו איזה 8 שנים) והם משחקים במחזמר זוג<: יש לו קול מדהייםם
חחחח ברור שהוא הומו כפרעליו3> וחבר שלו כזה חמודי, דיויד משהו. משחק איתו בברודיי במחזמר רנט ( שכבר ירד ב2005 אבל הם הציגו איזה 8 שנים) והם משחקים במחזמר זוג<: יש לו קול מדהייםם