סיכום שבועי

../images/Emo191.gif קבלו ת'ציטוט D:

איך עבר השבוע? אמממ מוזר. משהו טוב שקרה השבוע: הרבה דברים D: משהו רע שקרה השבוע: הזונה הראשית |: שיר השבוע של טוקיו הוטל: scwarz הוא כזה מדהים
שיר השבוע בכללי: אממ... Shine On You Crazy Diamond - פינק פלויד משהו מצחיק שקרה השבוע: אממ... בילוי השבוע: יומולדת וזה D: ציטוט השבוע: ראם שר על המנגינה של מונסון: ראן ט'רו דה מונסון, איי אייט ישראל, איי אייט תל אביב, איי אייט שדה בוקר XDD תמונת השבוע: התחדשות השבוע: מלא עגילים ומתנות ו- תוכניות לשבוע הבא : אין D:

florgirl20

New member
קראתי את של כולן! ../images/Emo168.gif

איך עבר השבוע? אממ נחמד. כל השבוע הייתי בבועה,חשבתי אך ורק על ההופעה.... משהו טוב שקרה השבוע: -התלהבות של כל העולם בקשר להופעה בארץ. -כל התמונות,הסירטונים מההופעה. -הכתבה בראש 1 . השקיעו (; -שביתהההההההההההההההההה משהו רע שקרה השבוע: גיליתי שהיד שלי נמצאת ביותר מדי תמונות מההופעה.
שהשביתה התחילה רק ביום רביעי \: רציתי מיום שני.. למי יש כח ללכת לבצ'פר אחרי שכל הגוף כואב מההופעה?! שיר השבוע של טוקיו הוטל: ich bin da
שיר השבוע בכללי: בואי נעזוב. משהו מצחיק שקרה השבוע: יותר מדי דברים שאני לא זוכרת
בילוי השבוע: לא זכור לי.
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע:
ו- תוכניות לשבוע הבא : ה' גדול ..

LiHiLuSh

New member
../images/Emo11.gif

איך עבר השבוע?נהדר חצי מימנו הייתי חולה האמת שאני שבועים כבר חולה חח הלכתי רק איזה 3 ימים לבית ספר השבוע
משהו טוב שקרה השבוע:בחחים לא יכול ליקרוא לי עוד דבר טוב כמו ההופעה
אבל אמ אתמול הייתיבאשדוד אצל חברה והייתי עוד עם כמה חברות שם מהוד השרון ואני מראש העין וכולנו נסעונו לחבר באשדוד חח XD
משהו רע שקרה השבוע:אמ כלום לא קרה XD וזה טוב!!!
שיר השבוע של טוקיו הוטל:בוא נגיד ככה איזה לא?!?!?! אבל עם כבר בלי את רידןןןן אהא
הההאהא
שיר השבוע בכללי:טוקיו הוטל
שעמתי עוד אבל לא זוכרת את השמות חחף-D
משהו מצחיק שקרה השבוע:אמ אמ אתמול ואמאמ לא זוכרת אה כן כן אתמול גם בבית ספר אבל חח לא הפסקתי לרדת על ידיד לי חח
רשמתי לו כול הזמן ככה "ליוי אוהב פילפלים" כן כן זה נכון יש לו ציצי מקרטון
והוא באה ומחק לי את זה ואז רמשתילו שוב
חעחע ואזהוא מחק שוב
אבל לא נורא המשכתי לרדת עליו ועל עוד כמה ילדים בכיתה ואל המורההחברתי חעחע היה כיף ככה יום ירידות אלב לא ירידות רעות סתם קטנות כאלה ותם סכלל שעתיים אחרונות היו מסטוליות חח לא עשינו כלום והמורה חברתי סתם היה איתנו
בילוי השבוע:אמ אמ היום להוד השרון אואו
ציטוט השבוע:חח לכמו לי את הניס ניס ניס ניס של ביל
ואת ליוי אוהב פילפלים כבר רשמתי אז אמממ "ניסניסניסניס"מחובר חח נישאר עדין מקוןם ראשוןאואו ביל
תמונת השבוע:
תמונה שצילמתי מההופעההההההההה
כתר|
התחדשות השבוע:
כלום עדין חעחע אולי עוזניות בקרוב
ו- תוכניות לשבוע הבא
:אמממממממממממממממממממממממממממ אין לי ממש אולי חברות לישון וזהו

אגנסקעXD

New member
תשובה

אמ אמ אתמול ואמאמ לא זוכרת אה כן כן אתמול גם בבית ספר אבל חח לא הפסקתי לרדת על ידיד לי חח רשמתי לו כול הזמן ככה "ליוי אוהב פילפלים" כן כן זה נכון יש לו ציצי מקרטון והוא באה ומחק לי את זה ואז רמשתילו שוב חעחע ואזהוא מחק שוב אבל לא נורא המשכתי לרדת עליו ועל עוד כמה ילדים בכיתה ואל המורההחברתי חעחע היה כיף ככה יום ירידות אלב לא ירידות רעות סתם קטנות כאלה ותם סכלל שעתיים אחרונות היו מסטוליות חח לא עשינו כלום והמורה חברתי סתם

TaaaaaaaaaaL

New member
עונה :]

איך עבר השבוע? כיייף !! משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי אל מייה :] והיה פשוט כיף !! משהו רע שקרה השבוע: אני חולה =\ שיר השבוע של טוקיו הוטל:In die nacht שיר השבוע בכללי:In die nacht משהו מצחיק שקרה השבוע:אמא שטפה תבית ורצתי והחלקתתתתי בילוי השבוע:ממ..נסעתי לת"א :p ציטוט השבוע:איין. תמונת השבוע: => התחדשות השבוע:אין .. ו- תוכניות לשבוע הבא:להשלים מלא חומר בלימודיים !

16yaeli

New member
../images/Emo207.gifלביל יש קטע שהוא מעלה בנות לשיר איתו

על הבמה ראיתי כבר שלוש סירטונים עלב נות שונות רציתי לדעת אם יש הופעות/מקומות שהוא עושה את זה בהם או שפשוט סתם בא לו
להעלות מישהי? אוףף ממש צריתי שזה יקרה בישראל חח למה רק 3 פעמים ואיזהז ברות מזל הבנות האלה הוא אשכרה בוחר אותם מכל הקהל

TaaaaaaaaaaL

New member
בישראל אין מצב שזה היה קורה=\

כי אנחנו כאילו ברברים .. זה ממש מבאס. ועוד עם מה שהיה בהתחלה אין מצב שהיו מעלים ..=[

16yaeli

New member
כע אבל בכללי למה הוא עושה את זה בהופעות

מסויימות כי זה לא דבר שיגרתי... נראה לי הוא פשוט נדלק על מישהי ומעלה אותה חח? והיא תמיד זייפנית

למעלה