סיכומיש
השבוע במילה אחת: מצחיק
דבר טוב שקרה השבוע: יום תלבושת חופשית
דבר רע שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה, נראה לי שהלך לי גרוע
דבר מצחיק שקרה השבוע: היום באוטובוס ילד אחד פספס את התחנה אז הוא רץ לתחנה השנייה (יש הרבה פקקים) והוא כמעט הספיק, הנהג לא הסכים לפתוח לו את הדלת כי זה היה כמה מטרים אחרי התחנה, אז הרבה ילדים באוטובוס אמרו לו לפתוח לילד שדפק על הדלת לנסות לשכנע את הנהג לפתוח, הילד בסוף ויתר והחליט לעלות את כל העלייה הענקית וגם בדרך הוא התחנן לנהג שיפתח, לבסוף הוא דפק ספרינט רציני והגיע בזמן לתחנה השלישית, הוא הוציא כרטיסייה ניקב וירד בתחנה אחרי ואני וחברות שלי מתפקעות מצחוק. הוא לא יכל ללכת את כל זה???
פאדיחת השבוע: זה קרה לי מלפני שבועיים אבל זאת חתיכת פדיחה אז אני אספר, יש סיכוי שסיפרתי את זה, אני לא בטוחה. בשיעור אנגלית לקחתי את הפלאפון של חברה שלי והתחלתי לשחק איתו בשיעור, שלחתי לה שירים בבלוטות' אז נכנסי לנגן מוזיקה לבדוק אם השירים הועלו לשם ואני רואה שלו והפלאפון קצת נתקע, אז אני לוחצת הרבה על המסך ובטעות הפעלתי את השיר The Beijing Cocktail של The Blackout וזה ניגן אותו באמצע השיעור ואני נבהלתי ברמות, לא הצלחתי לכבות את זה או את הנייד אז המורה אמרה לי לצאת אבל בסוף הצלחתי לכבות אותו, כל השיעור ישבתי בטראומה מבוהלת, מאז כל פעם לפני שיעור אנגלית אני מכבה את הפלאפון.
דבר מוזר שקרה השבוע: ילדה שאני לא מכירה מכיתה ז' כל הזמן אומרת לי שלום. זה לא רק היא, יש הרבה אנשים שאני לא מכירה שאומרים לי היי וכאלה דברים
שיר השבוע בכללי: Iridescent - Linkin Park Remembering Sunday - All Time Low When They Come For Me - Linkin Park
להקת השבוע: לינקין פארק, ושבוע הבא המופע
דיסק השבוע: A Thousend Suns (הבנו ששמעתי הרבה לינקין פארק)
ציטוטיישן: בשיעור ערבית קרה קטע מצחיק אז אני והוד שיושבת לידי הרגשנו ספרותיות וכתבנו את זה. אז הנה התוצאה: "ופתאום בתיכונו של שיעור הערבית המרנין, נכנס משה בסערה וקרא בקול זועם "יותם, אותך אני צריך, הרם את רגליך וצא מהכיתה איתי" יותם יצא נמהר ומודאג מהכיתה והשיעור המשיך להתנהל כרגיל, עד שתלמיד אחד זעק "מה יעלה בגורלו של יותם?" ואף לא פה אחד השיב. הסוף חברה שלי הולכת לשירותים ואני ללוקר ואז כשהיא חוזרת היא אומרת לי "את לא מאמינה את זה כישורים מיוחדים גיליתי בשירותים" *אני מתפקעת מצחוק וגם היא* היא ממשיכה לדבר ואומרת "הצלחתי לדחוף..." ואני פשוט נקרעת מצחוק, היא טוענת שאמרה לסחוב אבל אני שמעתי לדחוף, בסוף היא אמרה שהיא הצליחה לסחוב 2 ספרים על הראש בהפסקה חברה שלי מספרת לי על חלומות, מצב שבו אתה שולט מה קורה בחלום שלך. אחרי הרצאה ארוכה היא אומרת "אם את מרגישה שאת עומדת להתעורר את צריכה להסתובב במעגלים" ואני שואלת "במעגלים" והיא עונה לי "כן". אני מתחילה להסתובב במעגלים סביב שולחן והיא אחרי כמה סיבובים מנסה לעצור אותי אז ברחתי והתחלתי להסתובב סביב כמה שולחנות ועוד חברה אחרת באה ומנסה לעצור (היא לא שמעה את כל הסיפור) אז אני עוצרת שנייה ומסבירה לה ותוך כדי שאני מסתובבת היא אומרת "סיוו תתעוררי, את לא בחלום!" והיא צובטת אותי כדי להוכיח לי. החברה הראשונה שספרה לי אומרת "את צריכה להסתובב במקום לא ככה" ואני עונה "יופי שאת אומרת לי. תזכירי לי למה אני עושה את זה?" היא הסבירה "כדי לא להתעורר" אז היה צלצול לסיום ההפסקה והתחיל שיעור לשון ואני לוחשת לחברה השנייה שיושבת קרוב אלי "זה שיעור לשון עם חגית, אני בסיוט לא חלום" ואחרי שיעור לשון היא אומרת לי "סיוו, אל תסתובבי לשיעור מתמטיקה את תיפלי במדרגות" חילקו בסוף שיעור לשון אחרי הצלצול מבחנים אז היו בכיתה ילדים מהקבצות אחרות נמוכות יותר (אני בהקבצה הכי גבוהה) אז המורה הקריאה את הציונים תוך כדי שהיא חילקה וילדה אחת (מהקבצה נמוכה) עמדה מאחוריה, אז זה הלך ככה: מורה: יונתן 96 ילדה:וואו מורה:דנה 94 ילדה:וואו מורה:עפרי97 ילדה:וואו מורה:איתי 100 ילדה:וואו מורה:דנה 95 ילדה:וואו מורה:לי 91 ילדה:וואו מורה: הוד 96 ילדה: טוב, מה נסגר איתכם? דרך אגב אני קיבלתי 92
אלה כל הציטוטים, מצטערת שחפרתי
סרט השבוע: Taking 5 ראיתי את זה בגלל הפורום
תגלית השבוע: יש לי רגשות
התחדשות השבוע: מצאתי את העכבר של המחשב שלי והוא חדש, אני לא יודעת אם זה נחשב, אין לי משהו אחר
התמכרות השבוע: להגיד צ'סטר בנינגטון במבטא בריטי
מאכל השבוע: פתיתים ששורפים את הלשון
משקה השבוע: שוקו לא חם במרשמלו
אדם השבוע: החברות המהממות שלי
תמונת השבוע: אם כבר אז כבר
שבוע טוב לכולן!!!