סכמ"ש

../images/Emo41.gif סכמ"ש ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

כי החלטתי שהישן יותר חמדמד
השבוע במילה אחת: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: דבר מצחיק שקרה השבוע: פאדיחת השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: שיר השבוע בכללי: להקת השבוע: דיסק השבוע: ציטוטיישן: סרט השבוע: תגלית השבוע: התחדשות השבוע: התמכרות השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: אדם השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב לכולן!!!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif להלהלהלה... ../images/Emo192.gif

השבוע במילה אחת: אחלה
דבר טוב שקרה השבוע: השתחררנו כמעט כל יום מוקדם יותר ממה שאנחנו אמורים להשתחרר
ראיתי את כל הדודים והדודות שלא ראיתי המון זמן
דבר רע שקרה השבוע: עומס במבחנים ובשיעורים - למרות שזאת רק ההתחלה
עייפות
דבר מצחיק שקרה השבוע: בלע, דווקא כשאני מגיעה ליום שישי כדי לכתוב את כל מה שקרה השבוע אני שוחכת
שיר השבוע בכללי: Linkin Park - Wretches And King Linkin Park - When They Come For Me Linkin Park - Waiting For The End
All Time Low - Damned If I Do Ya All Time Low - Sick Little Games
להקת השבוע: לינקין פארק ואטל
דיסק השבוע: Linkin Park - A Thousand Suns
ציטוטיישן: ~ אחותי לבן דוד שלי ~ אחותי: "מה אתה עושה בצבא ?" בן דוד שלי: "מה אכפת לך ?" אחותי: "בטח נתנו לך להיות המחלק שקיות שוקו" ~ אחרי שנייה ~ אחותי: "אה, אופס - העלו אותך דרגה למחלק שקיות קטשופ"
סרט השבוע: ארמגדון :)
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע: בגדים
התמכרות השבוע: מוזיקה
מאכל השבוע: שוקולד לבן
משקה השבוע: מים :)
אדם השבוע: דודים ודודות שלי
חברה שלי :)
תמונת השבוע:
- - - סופ"ש מעולה.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כן, אני הולכת להופעה. את גם ? ../images/Emo9.gif

תודה, שבוע טוב גם לך

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני מבינה אותך, זה בסדר - גם אני מתרגשת מאוד XD

AdiA12

New member
חחחחח הציטוט ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

תתחדשי על הבגדים
תמונה יפה, חח צילמתי כמה תמונות דומות לזאת ^~^

PnutButterNinja

New member
בהאהאהא הציטוט XDDD

על השירים והדיסק
ליניקין תזהרו IM COMING FOR YOU ! P: משום מה כל היום אני בחרוזים XDD אני וסיון גם התחלנו לרשום סיפורים כי התחלתי לדבר בחרוזים (בהאהא אם הבנתן את החוש הומור המפותח שלי , הרגע רשמתי עוד חרוז XDD ) *אהמ מניאקית שכמותי חייבת לקחת קרדיט XD אהמ * בהצלחה במבחנים .. אני מבינה אותך כל כך !!! שבוע נהדר תתתתתתתתוהיללי D: אם את מרשה לי לקרוא לך ככה
אני פשוט יותר מדי באטרררררררף אחרי שעה שמונה אני מתחילה להשתגע XDD כמו איש זאב כזה של שיגועים ... *ווווווואפ D: * (הקול שזאב אמור לעשות , לא ?? ) XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

קודם כל, אהבתי את כל עניין החרוזים - הלך לך מעולה דרך אגב
XD חחחחחחח... ואת מוזמנת לקרוא לי איך שאת רוצה :) ותודה רבה

Adi641

New member
חח הציטוט!../images/Emo6.gif

התמונה מדהימה!! השירים
שבוע טוב

purpleminnie

New member
סיכומיש

השבוע במילה אחת: מצחיק
דבר טוב שקרה השבוע: יום תלבושת חופשית
דבר רע שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה, נראה לי שהלך לי גרוע
דבר מצחיק שקרה השבוע: היום באוטובוס ילד אחד פספס את התחנה אז הוא רץ לתחנה השנייה (יש הרבה פקקים) והוא כמעט הספיק, הנהג לא הסכים לפתוח לו את הדלת כי זה היה כמה מטרים אחרי התחנה, אז הרבה ילדים באוטובוס אמרו לו לפתוח לילד שדפק על הדלת לנסות לשכנע את הנהג לפתוח, הילד בסוף ויתר והחליט לעלות את כל העלייה הענקית וגם בדרך הוא התחנן לנהג שיפתח, לבסוף הוא דפק ספרינט רציני והגיע בזמן לתחנה השלישית, הוא הוציא כרטיסייה ניקב וירד בתחנה אחרי ואני וחברות שלי מתפקעות מצחוק. הוא לא יכל ללכת את כל זה???
פאדיחת השבוע: זה קרה לי מלפני שבועיים אבל זאת חתיכת פדיחה אז אני אספר, יש סיכוי שסיפרתי את זה, אני לא בטוחה. בשיעור אנגלית לקחתי את הפלאפון של חברה שלי והתחלתי לשחק איתו בשיעור, שלחתי לה שירים בבלוטות' אז נכנסי לנגן מוזיקה לבדוק אם השירים הועלו לשם ואני רואה שלו והפלאפון קצת נתקע, אז אני לוחצת הרבה על המסך ובטעות הפעלתי את השיר The Beijing Cocktail של The Blackout וזה ניגן אותו באמצע השיעור ואני נבהלתי ברמות, לא הצלחתי לכבות את זה או את הנייד אז המורה אמרה לי לצאת אבל בסוף הצלחתי לכבות אותו, כל השיעור ישבתי בטראומה מבוהלת, מאז כל פעם לפני שיעור אנגלית אני מכבה את הפלאפון.
דבר מוזר שקרה השבוע: ילדה שאני לא מכירה מכיתה ז' כל הזמן אומרת לי שלום. זה לא רק היא, יש הרבה אנשים שאני לא מכירה שאומרים לי היי וכאלה דברים
שיר השבוע בכללי: Iridescent - Linkin Park Remembering Sunday - All Time Low When They Come For Me - Linkin Park
להקת השבוע: לינקין פארק, ושבוע הבא המופע
דיסק השבוע: A Thousend Suns (הבנו ששמעתי הרבה לינקין פארק)
ציטוטיישן: בשיעור ערבית קרה קטע מצחיק אז אני והוד שיושבת לידי הרגשנו ספרותיות וכתבנו את זה. אז הנה התוצאה: "ופתאום בתיכונו של שיעור הערבית המרנין, נכנס משה בסערה וקרא בקול זועם "יותם, אותך אני צריך, הרם את רגליך וצא מהכיתה איתי" יותם יצא נמהר ומודאג מהכיתה והשיעור המשיך להתנהל כרגיל, עד שתלמיד אחד זעק "מה יעלה בגורלו של יותם?" ואף לא פה אחד השיב. הסוף חברה שלי הולכת לשירותים ואני ללוקר ואז כשהיא חוזרת היא אומרת לי "את לא מאמינה את זה כישורים מיוחדים גיליתי בשירותים" *אני מתפקעת מצחוק וגם היא* היא ממשיכה לדבר ואומרת "הצלחתי לדחוף..." ואני פשוט נקרעת מצחוק, היא טוענת שאמרה לסחוב אבל אני שמעתי לדחוף, בסוף היא אמרה שהיא הצליחה לסחוב 2 ספרים על הראש בהפסקה חברה שלי מספרת לי על חלומות, מצב שבו אתה שולט מה קורה בחלום שלך. אחרי הרצאה ארוכה היא אומרת "אם את מרגישה שאת עומדת להתעורר את צריכה להסתובב במעגלים" ואני שואלת "במעגלים" והיא עונה לי "כן". אני מתחילה להסתובב במעגלים סביב שולחן והיא אחרי כמה סיבובים מנסה לעצור אותי אז ברחתי והתחלתי להסתובב סביב כמה שולחנות ועוד חברה אחרת באה ומנסה לעצור (היא לא שמעה את כל הסיפור) אז אני עוצרת שנייה ומסבירה לה ותוך כדי שאני מסתובבת היא אומרת "סיוו תתעוררי, את לא בחלום!" והיא צובטת אותי כדי להוכיח לי. החברה הראשונה שספרה לי אומרת "את צריכה להסתובב במקום לא ככה" ואני עונה "יופי שאת אומרת לי. תזכירי לי למה אני עושה את זה?" היא הסבירה "כדי לא להתעורר" אז היה צלצול לסיום ההפסקה והתחיל שיעור לשון ואני לוחשת לחברה השנייה שיושבת קרוב אלי "זה שיעור לשון עם חגית, אני בסיוט לא חלום" ואחרי שיעור לשון היא אומרת לי "סיוו, אל תסתובבי לשיעור מתמטיקה את תיפלי במדרגות" חילקו בסוף שיעור לשון אחרי הצלצול מבחנים אז היו בכיתה ילדים מהקבצות אחרות נמוכות יותר (אני בהקבצה הכי גבוהה) אז המורה הקריאה את הציונים תוך כדי שהיא חילקה וילדה אחת (מהקבצה נמוכה) עמדה מאחוריה, אז זה הלך ככה: מורה: יונתן 96 ילדה:וואו מורה:דנה 94 ילדה:וואו מורה:עפרי97 ילדה:וואו מורה:איתי 100 ילדה:וואו מורה:דנה 95 ילדה:וואו מורה:לי 91 ילדה:וואו מורה: הוד 96 ילדה: טוב, מה נסגר איתכם? דרך אגב אני קיבלתי 92
אלה כל הציטוטים, מצטערת שחפרתי
סרט השבוע: Taking 5 ראיתי את זה בגלל הפורום
תגלית השבוע: יש לי רגשות
התחדשות השבוע: מצאתי את העכבר של המחשב שלי והוא חדש, אני לא יודעת אם זה נחשב, אין לי משהו אחר
התמכרות השבוע: להגיד צ'סטר בנינגטון במבטא בריטי
מאכל השבוע: פתיתים ששורפים את הלשון
משקה השבוע: שוקו לא חם במרשמלו
אדם השבוע: החברות המהממות שלי
תמונת השבוע: אם כבר אז כבר
שבוע טוב לכולן!!!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הדבר המצחיק, הפאדיחה והציטוטים ../images/Emo6.gif

כל הכבוד על ה- 92
השירים, הלהקה והדיסק
שבוע טוב

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

חחחחחחחחחחחחחח את רצינית?! הוא רץ רץ רץ אבל איזה כמה מטרים, תחנה אחת מסכנה, את זה הוא לא מסוגל ללכת?
חחחח הפאדיחה
אחח The Blackout
הציטוטים
חחחח הרגת אותי סופית XD Taking 5
חח בגלל הפורום כלומר בגללי
כיף להגיד צ'סטר בנינגטון במבטא בריטי! D:

PnutButterNinja

New member
חחחח D:

ד"א הוא כאילו פספס את התחנה הראשונה והנהג לא הסכים להעלות אותו אז הוא רץ עד לתחנה הבאה וכל האוטובוס כאילו מעודד אותו ומבקש מהנהג לפתוח , ואז כזה הוא עולה אני אישית מחאתי כפיים עם עוד כמה אנשים XDDD ואז כמו שסיוו כבר אמרה : הוא ירד בתחנה הבאה ... *ד"א עוד חרוז XDDD * נשאר פחות מחצי דקה על האוטובוס
ואני אצטט בן אדם שישב מאחורי : "מה הוא ירד עכשיו ?? כל כך מהר ? איזה ילד כאפות ...." שבוע טוב עדי D: (או אדי עם א' ?? סליחה אני מלובלבת ..... XD )

AdiA12

New member
חחחחחחחח בהחלט ילד כאפות >< ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

עדי, עם ע'.. חח
שבוע טוב גם לך הוד

purpleminnie

New member
תודה

תאמת זאת עלייה ענקית בין התחנות אז זה קשה אבל עדיין סרט ממש חמוד אמרתי לך שכיף להגיד את זה במבטא בריטי

AdiA12

New member
אה.. טוב עדיין, אחרי כל המירוץ ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

הוא לא מסוגל לעלות עוד עלייה מסכנה אחת? חח

למעלה