סכמ"ש

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

תתחדשי על החולצה D: The Maine ונסטי

dafnashz

New member
סכמ"ש

השבוע במילה אחת: חרא דבר טוב שקרה השבוע: הלך לי טוב במבחן באזרחות דבר רע שקרה השבוע: קיבלתי 64 באנגלית מה שלא אמרו לקרות זה היה בוחן כל כך קל :( דבר מצחיק שקרה השבוע: לי ולאחותי היה ממש משעמם אז התחלנו שלחק מונופול ובאמצע זה נהפך ללעשות עמידות ראש פאדיחת השבוע: יצאתי מהכיתה של פיזיקה ולא שמתי לב לאיפה אני הולכת ונתקעתי במישהו שאיתי בפיזיקה שיש לי סוג של קראש עליו
ואז כולי נהייתי אדומה וזה היה כל כך מביך ויצאתי מהכיתה משיעור אחד ופתחתי את הדלת על מישהו. רציתי לצחוק אבל כל כך לא היה לי נעים....מסכן דבר מוזר שקרה השבוע: היו לי אנרגיות מטורפות בשיעור ספורט מה שלא קורה אני שונאת שיעורי ספורט בבית ספר שיר השבוע בכללי: lost in you -three days grace להקת השבוע: three days grace דיסק השבוע: life starts now- three days grace ציטוטיישן: המורה המטומטם שלי לאזרחות אמר שמותגים זהעבודת אלילים וזה אסור -_- סרט השבוע: לא ראיתי תגלית השבוע: למה חברה טובה שלי נפרדה מחבר שלה בכיתה ו'. התחדשות השבוע: עט שחור התמכרות השבוע: מיץ תפוזים. לא יכולתי להפסיק לשתות את זה מאכל השבוע: מיץ תפוזים אה ואוכל של סבתא משקה השבוע: מיץ תפוזים אדם השבוע: אין תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם ^-^

AdiA12

New member
טרי דייז ../images/Emo99.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

לא נורא לגבי אנגלית, לפחות זה לא נכשל. ותמיד אפשר לשפר, אנחנו רק בתחילת השנה.. חח דמאט קרה לי פעם אחת השנה שפתחו עליי דלת ופעם אחת שנה שעברה..
חחח המורה שלך ממש מפגר

purpleminnie

New member
חחח, הציטוט

מיץ תפוזים וTDG תתחדשי על העט השחור גמאני שונאת שיעור ספורט
מונופול ,המשחק שמשחקים כשמשעמם

Adi641

New member
Three Days Grace!../images/Emo99.gif

קורה שמקבלים ציון לא משהו במבחנים קלים... אבל אל תדאגי בסוף זה מסתדר
שיהיה שבוע טוב

Adi641

New member
סכמ"ש

השבוע במילה אחת: נגמר.. אממ סתם, היה בסדר
דבר טוב שקרה השבוע: היה שיעור מתמטיקה+משמרת הכי מצחיקים בעולם!
דבר רע שקרה השבוע: צוואר תפוס סתחילת השבוע
דבר מצחיק שקרה השבוע: שיעור מתמטיקה+משמרת
פאדיחת השבוע: אין...
דבר מוזר שקרה השבוע: שיעור מתמטיקה
שיר השבוע בכללי: יש המון: I'd Come For You- Nickelback If Everyone Cared- Nickelback I'ts Alright- Useless ID Gotten- Slash Feat Adam Levin ושכחתי מה היו האחרים
להקת השבוע: Nickelback
דיסק השבוע:אין אחד ספציפי
סרט השבוע: האמת המכוערת רק לא את
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע: 4 זוגות עגילים
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע: רביולי
משקה השבוע: קולה.. למרות שאני דיי שונאת את זה... מוזר...
אדם השבוע:....
תמונת השבוע:
ציטוט: ~~בשיעור מתמטיקה~~ המורה: :לסימן הזה קוראים Y טג. ילד מהכיתה: איך אמרת שקוראים לזה?" ילדה מהכיתה: "מה זה משנה?" ילד מהכיתה: "זו קללה בסינית" ילדה מהכיתה: "באמת????" ילד מהכיתה: "לא!!" ~~בהפסקה~~ *חברה שלי מתעטשת* חברה אחרת: "את מתעטשת בלי אפצ'י" שבוע טוב לכולן!

dafnashz

New member
הציטוטים XDD

nickelback
בקשר לצוואר פשוט תזיזי אותי מצד לצד מהר וזה יעבור. זה כואב אבל זה עובד

למעלה