סכמ"ש

גמאני ../images/Emo8.gif

השבוע במילה אחת: בערך... דבר טוב שקרה השבוע: מסתבר שאני יכולה לקבל שיעורים פרטיים במימון הבצפר
קיבלתי אישור יצאיה קבוע, 97 באנסין באנגלית... דבר רע שקרה השבוע: היה כזה?
אה כה... אנשים מעצבנים
דבר מצחיק שקרה השבוע: משהו באנגלית.... ראו ציטוט
פאדיחת השבוע: כשה"רכזת ליקויי למידה" AKA אחת המורות לאנגלית/אשתו של הבן של המורה שלי לאנגלית (
) באה להגיד לי שאני צריכה לבחור מקצוע בשביל שיעורי עזר אני בכלל שמעתי משהו אחר וזה היה כזה... מורה: "אם היה משהו שהיית יכולה לקבל עזרה בו בשעות לאחר הלימודים מה זה היה?" (אני בכלל שמעתי במה הייתי רוצה לעזור בשעות אחרי לימודים) אני: "לא יודעת... ילדים, בעלי חיים..." מורה: "מה!? במה היית רוצה לקבל עזרה!" דבר מוזר שקרה השבוע: ראה למעלה
שיר השבוע בכללי: אפוקליפטיקה + אדם מ3DG - I Don't Care להקת השבוע:בהחלט 3DG דיסק השבוע: כנראה A Promise To Burn של פריימינג ציטוטיישן: #1 אני: "יש לילד הזה דאון סינדרום" חברה שלי: "יש לי חזייה חדשה..." #2 בשיעור אנגלית.... אני: "ריטה, תהרגי אותי" המורה(שבכלל דיברה לכיתה שלי): "אוקיי" #3 חברה שלי: "אני גם רוצה לשכב!" #4 ציטוט ישיר משאלה בספר האנגלית שלי: "Jack looks drunk" "I'm not surprised" #5 (מבטא רוסי בערך) "פארטי! פארטי אין דה ADD" סרט השבוע:פעילות על טבעית תגלית השבוע: אני עד-כדי-כך ADD שלפי חוק אני יכולה לקבל שיעורים פרטיים בתשלום הבצפר... התחדשות השבוע: כלום
התמכרות השבוע: :-| מאכל השבוע:
משקה השבוע: קולה!!!! אדם השבוע: כנראה חברה שלי נסטיה
תמונת השבוע:

purpleminnie

New member
ציטוט 4 ענק!!!

שאר הציטוטים והפדיחה גם ענקים
TDG קולה 97 באנגלית
טוב, אני קיבלתי 86 במבחן האחרון

dafnashz

New member
הציטוטים והפאדיחה XDD

Apocalyptica :D הם פשוט גאונים ושילוב עם אדם זה פשוט שלמות כל הכבוד על ה97

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כל הכבוד על ה97 באנגלית ! חחחחח הפאדיחה והציטוטים
טרי דייז, פריימינ'

Katia112

New member
הציטוטים שלך הרגו אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

AdiA12

New member
צחוקים, סמים ורוקנרול ../images/Emo9.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

(שתדעו שדווקא היו "סמים". בצילומים לone shot של חברה שלי השתמשנו באבקת סוכר שנראתה כמו סמים
)
השבוע במילה אחת: סבבה
דבר טוב שקרה השבוע: שיעור גיטרה ראשון
צילמתי את הone shot שלי בקולנוע..
דבר רע שקרה השבוע: חברה שלי נתנה לי מכה ממש חזקה בהליקס, אפילו ירד קצת דם |:
דבר מצחיק שקרה השבוע: היו כמה שאני לא זוכרת חוץ ממה שקרה לפני איזה שעתיים: ישבתי במסעדה עם אח שלי והארוסה שלו, אח שלי דפק אפצ'י ממש חזק וזה התיז על מישהי שישבה בשולחן לידנו ואני פשוט בכיתי מצחוק
אה ונזכרתי בעוד משהו, שמעתי מישהו שאני מכירה אומר שבספר לשון יש סופר שקוראים לו "ירושלמי סוטה"
פאדיחת השבוע: אחרי שחטפתי את המכה בהליקס ישבתי כמה דקות בחוץ עם כוס קרח על האוזן ואז נכנסתי לכיתה עם כוס קרח על האוזן וזה היה נראה ממש מפגר
כולם צחקו עליי ><"
דבר מוזר שקרה השבוע: מוכר בחנות אחת דיבר איתי והעביר מדי פעם את עיניו למחשוף שלי O________o
שיר השבוע בכללי: FH - fool with dreams GC - broken hearts parade תירס סקסואל - מי זה הבחור
להקת השבוע: Framing Hanley
דיסק השבוע: A promise to burn של פריימינ'
ציטוטיישן: ~ סטטוס של ידיד שלי: "אני ____(השם שלו) ואני אידיוט!" אני: "מה זה קבוצת תמיכה לאידיוטים אנונימיים?" ~ התכתבות שלי בצ'אט עם חברה (מינוס הXDDD ודברים לא נחוצים): היא: אגב קלטי:http://www.facebook.com/profile.php?id=100001485321789 איכס הוא פאקינג בן 12 ומגרבץ בציבור :S פשוט עשו לכל חלק בגוף שלו משתמש בפייס פאקקק מה אוהבים בו?! אני: כנראה שיש בנות שאוהבות בת עם קסדה על הראש במקום על ה..זה.. טוב למה שיהיה לו שם קסדה? אין לו על מה לשים חוץ מעל הראש אבל חתיכת קסדה, לא שיער אימו יפה גם כן.. קסדה על הראש, חסר זין, קול של בת, גוף של בת, חוסר שרירים, מגרבץ כל היום - הומו. מה יש לאהוב לעזאזל? היא: יואו בתסכלס הוא מסכן XD אני: חחחחחח למה מסכן ? היא: כי כולם יורדים עליו אני: בעיה שלו שישיג שיער לא בצורת קסדה דבוקה לראש, שישיג ביצים(הרי יש סיבה שיש לו קול של בת, בטוח סרסו אותו) ויגדיל את הכלום שיש לו למטה, שילך קצת לחדר כושר ויתחיל לאהוב בנות ככה יפסיקו לרדת עליו היא: צריך לשלוח לו את הרשימת מטלות XDDD אני: נשלח לכל חלק בגוף שלו! היא: וואי הבנות שאוהבות אותו פשוט סתומות רצחחחח אני: הם יגדלו ויבינו איזה טעות עשו שאהבו אותו. בדיוק כמו הילדים הקטנים שאוהבים את דורה ויובל המבולבל היא: יובל המבולבל גורם לי לחשוב שנית על זה שקול צרוד זה סקסי אני: יובל המבולבל זאת הדוגמה שקול צרוד זה לא סקסי
סרט השבוע: The Black Balloon Faithful
תגלית השבוע: כשרושמים בתפריט "גולש כפרי" הכוונה למאכל גולאש ולא לכינוי למאכל שמזכיר איכשהוא גולש (על המים) כפרי ><
התחדשות השבוע: גיטרה
, 2 עגילים להליקס, כמה סטיקרים לגיטרה, עגילים ללובים שיהיו לי בקרוב שידיד שלי קנה לי כשהיה בסינגפור בקיץ
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע: מג'דרה וגולאש *~*
משקה השבוע: תה..
אדם השבוע: ידיד שלי, ס'מקסים הוא
תמונת השבוע: חברה שלי ציירה לי על היד
(זה היה נראה יותר טוב במציאות
)

purpleminnie

New member
תתחדשי על הכל

גולש כפרי חחח ענק
ציטוטים קורעים
FH GC
קרתה לי פאדיחה דומה רק לא עם הליקס שבוע טוב

AdiA12

New member
תודה :) ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

חחחחחח חייתי בסרטים איזה חודש עם הגולש כפרי הזה
לא נורא לא כזה פאדיחה
שבוע טוב גם לך

Adi641

New member
חחח הציטוט והדבר המצחיק../images/Emo6.gif

הציור ממש ממש יפה! תתחדשי על הגיטרה, על העגילים, על הסטיקרים והעגילים האחרים
שיהיה המשך שבוע טוב

AdiA12

New member
תודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כן ס'מוכשרת חברה שלי D: שבוע טוב

Tutix

New member
../images/Emo267.gif סכמ"ש ראשון בפורום הזה ^^

השבוע במילה אחת: אמ.. נראלי משעמם, לא סגורה על זה. כי אני לא זוכרת הרבה ממנו דמיט למה אני סניליתXD?! דבר טוב שקרה השבוע: אני לא זוכרת >: אה כן, לא באתי ביום ראשון! מה שאומר-לא הייתי בשיעור ספורט הידד דבר רע שקרה השבוע: חלק מהפלאפון הסקסי שלי נשבר ואני לא חושבת שאפשר לתקן את זה.. כאילו צריך להחליף את כל החלק וזה נראלי די מסובך XD דבר מצחיק שקרה השבוע: שיעור אזרחות.. יש לנו את המורה הכי מסטול EVER פאדיחת השבוע: אני לא זוכרת O: דבר מוזר שקרה השבוע: לא זוכרת ;; שיר השבוע בכללי: וואי יש מלא *-* להקת השבוע: The Used *~~* דיסק השבוע: החדשדיש של אבנג'ד *.* ציטוטיישן: גם את זה אני לא זוכרת! מה עובר עליי? O: טוב שבוע הבא אני רושמת הכל! חח סרט השבוע: לא נראלי שראיתי סרט השבוע O: תגלית השבוע: דה יוזד נסגדים, למרות שידעתי את זה עוד קודם P: התחדשות השבוע: סוודר כזה, חולצה ושרירים תפוסים למרות שזה מאתמול אז זה לא ממש נחשב XD התמכרות השבוע: נקניק שוקולד *-* [נו שמכינים כדורי שוקולד אבל אין כוח לעשות כדורים אז פשוט מועכים הכל ביחד וקוראים לזה נקניק D: ] הכנתי ביום שבת.. ואיכשהו.. הפלא ופלא ביום ראשון הכל נגמר O: מאכל השבוע: נקניק שוקולד *.* משקה השבוע: מים P: אדם השבוע: אממ.. חברים מהבצפר.. לאדעת XD תמונת השבוע: עצלנית מידי לשים $: אחלה שבוע שיהיה לכם
D:

Adi641

New member
אבנג'ד!!../images/Emo99.gif

נקניק שוקולד זה טעים
שיהיה שבוע טוב

AdiA12

New member
אבנג'ד ../images/Emo99.gif תתחדשי D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

למעלה