סכמ"ש

PnutButterNinja

New member
חחח .....

את לא היחידה שהלך לה חרא במבחן .
ד"א זה היה הפלאפון שלי הכבודו ובעצמו , שגורם לך עכשיו לטראומות XD חחחחח ראיתי אותך מסתובבת כמו סתומה ולא הבנתי זה היה כל כך מצחיק XDDD ווואי הציטוט עם השירותים כל כך מצחיק !!!!!!! אני מתה עליו XDD ובקשר לאחרון , חבל שלא ראיתי אותה XD חחחחח גם אותו ממממש מממממש אהבתי .. *שוב פעם אין תמונה סיוו !!! * חחח ד"א קיבלתי 96 XDD שבוע טוב סיווה D:

purpleminnie

New member
נכון!

המשימה עם המשולשים הייתה מה זה מעצבנת דף הציטוטים הקבועים
אני יודעת את זה כלבה ותתחברי לסקייפ, עדיין כלבה

dafnashz

New member
XDD ילד מטומטם -_-

הציטוטים...הרגת אותי במיוחד עם החלומות כל הכבוד על ה-92 D:

Adi641

New member
חח ממש הצחקת אותי!../images/Emo6.gif

עם הציטוטים, הפאדיחה והמשהו המצחיק
וגם ההתמכרות
ותהני בהופעה

purpleminnie

New member
עוד ציטוט שנזכרתי

במבחן באנגלית היה צריך להשלים פועל בצורה הנכונה אז אני בטעות כתבתי: MRs Edward dies 10 years ago ראיתי את התוצאות של המבחן והתחלתי לצחוק ומישהי אמרה "סיוו רוצחת את אדוארד כל 10 שנים" ואז מישהי אחרת ראתה וגם התחילה לצחוק ואמרה "בדיחת חנונים" ועוד מישהי אמרה "זה בטח אדוארד קאלן"

Katia112

New member
../images/Emo204.gif סיכוםםם ../images/Emo204.gif

השבוע במילה אחת: קצת מעאפן , אבל נחמד כזה
דבר טוב שקרה השבוע: מדאאא
דבר רע שקרה השבוע: רוב השבוע הייתי בבית והייתי חולה טיפה
דבר מצחיק שקרה השבוע: מד"א בעיקר , אנשים הזויים רצח D: פאדיחת השבוע: לא שזכור לי משהו
דבר מוזר שקרה השבוע: שסיימתי מבחן באנגלית לפני כולם והמורה עשתה לי פרצוף של "סיימת?
" שיר השבוע בכללי: Katy Perry - Firework
להקת השבוע: ATL
דיסק השבוע: אינלי ?
ציטוטיישן: המדריכה של מד"א הסבירה לנו על תלייה ואמרה שכשמישהו נתלה אז ישלו חצי זקפה כי הדם זורם למקומות הפנויים כי העורקים לראש חסומים אז אחת מהילדות שם "איך אני יודעת שיש לו זקפה?"
סרט השבוע: אמ משהו רוסי כזה של משה והדובי <: תגלית השבוע: אמ ....ראיתי משהו בנשיונל ג'אוגרפיק שיש צ'ופקברות שזה משהו כזה שילוב של זאב פרא וזאב אחר , וחקרו את זה ויש משהו כזה O_O התחדשות השבוע: מי פנים ומסיר איפור?XD התמכרות השבוע: ויטמינים טעימים כאלה בטעם שוקולד XD מאכל השבוע: אוכל של אמא
משקה השבוע: קולה?<: אדם השבוע: החבר
תמונת השבוע: אמממ אינלי תמונה מסויימת אבל אני אזרום XD הוא פשוט חמוד ♥

PnutButterNinja

New member
חחח צו'פקברה D:

חחחח , הויטמינים האלה בטעם שוקולד זה אלה עם הדובי לא ??? D: או אם הג'ירפה או משו כזה ?XDDDD חחחחחחחח התמונה !!!!!!!!! מקסימושי D: מי זאת להקת השבוע הזאת שלך ?!?! היא נשמעת גרועה ...
*NOTHING PERSONAL * חחח שיהיה שבוע נהדר

Katia112

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

זה יומי נראלי ככה רשום על זה XD כה נוראית פשוט זאתי <:

AdiA12

New member
פינגווין !! D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

חח אני פשוט מכורה לפינגווינים.. הם כל כך חמודים

Adi641

New member
חח הציטוט../images/Emo6.gif

כשהמדריכה שלנו הסבירה על תלייה קרה אותו דבר בדיוק! וגם כמה ילדות ששאלו מה זה זקפה אבל זה כבר משהו אחר... שיהיה שבוע טוב

Katia112

New member
חחחחחחחחחחחח

עלק מהזה זקפה XD טח זה כזה מעאפן , מה אמא שלכם עוד לא הסבירה לכם שאין חסידות?

ספירצ

New member
../images/Emo6.gif

השבוע במילה אחת: מעולה! D: דבר טוב שקרה השבוע: הייתי עם חברה בקניון וקניתי חולצה חדשה חחח דבר רע שקרה השבוע: נכשלתי בביולוגיה אבל לא נורא דבר מצחיק שקרה השבוע: הרבההה פאדיחת השבוע:אני בטוחה שבאלף אחוז שהייתה לי פאדיחה ואני לא זוכרת אותה... דבר מוזר שקרה השבוע: אמ.. לא יודעת... שיר השבוע בכללי: Falling - Mike Posner להקת השבוע: דה מיין *-* דיסק השבוע: ... ציטוטיישן: יש יותר מדי אין לי כוח חחחחח סרט השבוע: ... תגלית השבוע: לא יודעת חחחח התחדשות השבוע: חולצה חדשה D: התמכרות השבוע: בורקסים :S מאכל השבוע: שניצל [: משקה השבוע: לשם שינוי - נסטי אדם השבוע: אמוש תמונת השבוע: :S שבוע טוב בנותס 3>

PnutButterNinja

New member
תתחדשי על החולצה D:

שניצל *-* נסטי *-* דה מיין *-* בורקסים *-* חחחח הנה התגובה המקורית שלי נגמרה XDD שבוע טובה ילדתי P: *WEIRD * XDDDDDDDD לא נורא שנכשלת בביולוגיה D: העיקר שאת בפורום למי אכפת מלימודים ??? אנחנו יכולות להשאר ביחד עד הסוף החיים , לדבר בפורום ולגור עם ההורים D: *עוד חרוז ..........* יחי הלוזרים D: סלאמתק !

למעלה