סקר

174M4R

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo70.gif

אז הנה סקר בשביל שנכיר אחד את השני קצת יותר. כללי: שם: שפ משפחה: גיל: איזור מגורים: מספר אחים\אחיות: דברים אהובים: צבע אהוב: מאכל אהוב: שתיה אהובה: בילוי אהוב: תוכנית אהובה בטלויזיה: דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: תחביב אהוב: ספורט אהוב: מקצוע אהוב בבית הספר: איי פעם: טסת לחו"ל? אם כן לאן: אם כן כמה פעמים: התנשקת? תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? חסכת יותר מ500 שקלים? אם כן, על מה הוצאת אותם? נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? אם זה פוטושופ, איזה גרסה? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? באיזה חדר אתה עכשיו? מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? מצטער עם הסקר ארוך מדיי. מצטער אם כבר פורסם סקר אחד מאז שהפורום נולד ופספסתי אותו. נכתב על ידיי: איתמר אמתי.

ME

כללי: שם: אביטל שם משפחה: ברי גיל: 15.5 איזור מגורים: צפון תל אביב מספר אחים\אחיות: אחות ואח דברים אהובים: צבע אהוב: שחור וירוק מאכל אהוב: לא יכולה לחשוב על אוכל כרגע שתיה אהובה: קולה! בילוי אהוב: אני לא יודעת תוכנית אהובה בטלויזיה: סאות' פארק דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: אמממ פורום צילום תחביב אהוב: לא יודעת יש הרבה ספורט אהוב: הוקי, אלא מה? מקצוע אהוב בבית הספר: מתמטיקה איי פעם: טסת לחו"ל? כן אם כן לאן: הרבה מקומות אם כן כמה פעמים: כבר לא סופרת התנשקת? כן תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? אני לא עובדת בפוטושופ הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? משהו כזה חסכת יותר מ500 שקלים? כן אם כן, על מה הוצאת אותם? D70S נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? לא איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? ULEAD משהו אם זה פוטושופ, איזה גרסה? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? לא עורכת סרטים איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? שמלה באיזה חדר אתה עכשיו? הספריה מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? בחילה

ran refael

New member
וואי וואי.. חתיכת שאלון

כללי: שם: רן שפ משפחה: רפאל גיל: 26 איזור מגורים: רחובות מספר אחים\אחיות: 2 יותר מדי דברים אהובים: צבע אהוב: ענבר ואנדיגו מאכל אהוב: מרק נודלס חריף שתיה אהובה: קרלסברג בילוי אהוב: ים בלילה עם בירה ושקט תוכנית אהובה בטלויזיה: אין דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: עיצוב תחביב אהוב: ספרים ומחשב ספורט אהוב: כדורסל מקצוע אהוב בבית הספר: תולדות הצילום איי פעם: טסת לחו"ל? הרבה פעמים אם כן לאן: להרבה מקומות :) אם כן כמה פעמים: בערך 16 התנשקת? בלחי זה נחשב? תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? כן, הרבה פעמים הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? בדר"כ זה היה הפוך חסכת יותר מ500 שקלים? אתה לא ממס הכנסה נכון? אם כן, על מה הוצאת אותם? חח.. זה כבר מתחיל להיות חשוד נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? כמעט תמיד, גם למדינות אחרות איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? לרוב פוטושופ אם זה פוטושופ, איזה גרסה? cs, 6, 7 תלוי על איזה מחשב אני עובד באותו רגע באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? לא עורך סרטים איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? טוקסידו שחור עם עניבת פאפיון באיזה חדר אתה עכשיו? במעבדה, שם נמצא המחשב מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו?

geostant

New member
זה ארוך...

כללי שם: יניב שם משפחה: אליאש גיל: 23 (בעוד 14 יום) איזור מגורים: עמק חפר מספר אחים: 4 דברים אהובים: צבע אהוב: אדום מאכל אהוב: סושי שתיה אהובה: פינה קולדה בילוי אהוב: לצלם בע"חים תוכנית אהובה בטלויזיה: לא רואה טלוויזיה כמעט דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: לצפות בסרטים... כל מיני סרטים תחביב אהוב: לצלם ספורט אהוב: צלילה מקצוע אהוב בבית הספר: זה היה מזמן, כבר לא זוכר איי פעם: טסת לחו"ל? ברור, כאילו דההה... שיו ! אם כן לאן: אני חייב לפרט ? (חישבתי וכל הטיסות שלי מספיקות להקיף את כד"א יותר מ-4 פעמים
)
אם כן כמה פעמים: מעל 30 התנשקת? עם הילדה הכי יפה בגן תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? כי *זו* התוכנה הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? כל בוקר חסכת יותר מ500 שקלים? כן, אבל עכשיו מבזבזים הכל בשביל להתקיים אם כן, על מה הוצאת אותם? נו באמת, איזו שאלה ? - דלק לאוטו ! נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? לא, אני תמיד יודע מה אני רוצה מעצמי איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? PS CS II אם זה פוטושופ, איזה גרסה? CS II באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? PREMIER איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? אני לא לובש באיזה חדר אתה עכשיו? החדר האנטימי שלי מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? דעיכה

ernieball

New member
וואו...הרבה שאלות

שם: און שפ משפחה: הנר גיל: 17.98 איזור מגורים: תל מונד מספר אחים\אחיות: אחות אחת צבע אהוב: ירוק מאכל אהוב: הכל חוץ מפטריות שתיה אהובה: מאלט! (אני נראה לי מבין האנשים היחידים בעולם שאוהבים את זה) בילוי אהוב: לראות סרטים. תוכנית אהובה בטלויזיה: ספונג'בוב,סיינפלד. דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: ליצור מוסיקה. תחביב אהוב:צילום ונגינה ספורט אהוב: סקס נחשב? מקצוע אהוב בבית הספר: אין כזה דבר טסת לחו"ל?כמובן אם כן לאן:90% גרמניה\אוסטריה 10% מקומות אחרים אם כן כמה פעמים: הרבה. התנשקת? כמובן תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? לא. הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? ממממ...לא שזכור לי.. חסכת יותר מ500 שקלים? כמובן. אם כן, על מה הוצאת אותם? מצלמה,גיטרות,תופים,מחשב ומה לא.. נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם?לא! באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? פוטושופ אם זה פוטושופ, איזה גרסה? CS ME באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? PREMIERE,AVID וכל דבר אחר איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? חולצת פולו ומכנס 7\8 באיזה חדר אתה עכשיו? מרתף מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? שבע.

ernieball

New member
בררררוווור...אני מעריץ שרוף!

אבל בסרטים AUSTIN POWERS שולללללטט....טוב נו,גם טיסה נעימה וקטע מהסרטים.... אין כמו קומדיות פרודיות...פשוט תענוג של צחוק בריא!

Bassman

New member
כניסה חדה לפורום../images/Emo13.gif

כללי: שם: ארבל שם משפחה: גיל: 19.6 איזור מגורים: צפת מספר אחים\אחיות: אח גדול, שתי תאומות קטנות. דברים אהובים: צבע אהוב: כחול/תכלת/סגול כהה מאכל אהוב: חומוס שתיה אהובה: גולדסטאר בילוי אהוב: שינה תוכנית אהובה בטלויזיה: לא רואה יותר מדי... דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: לשחק ששבש
תחביב אהוב: שינה. אה, אני נהנה לנגן. ספורט אהוב: ששבש? מקצוע אהוב בבית הספר: מה זה בית ספר? איי פעם: טסת לחו"ל? כן אם כן לאן: יותר מדי... אם כן כמה פעמים: כנ"ל התנשקת? כן תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? לא הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? לא חסכת יותר מ500 שקלים?כן אם כן, על מה הוצאת אותם? רישיון על אופנוע נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? כן איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? פוטושופ אם זה פוטושופ, איזה גרסה? 7 באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? בלה. יש לי שני וידאוים. נחשב? איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? מכנסיים שחורים וזהו. באיזה חדר אתה עכשיו? חדר מחשב? מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? אני ממש עייף.

דפנה dafna

New member
ארבל...

אתה הולך לישון די מאוחר בשביל מישהו שאוהב לישון
אבל זה בסדר, גם אני לא קמתי בזמן היום

elka2

New member
אני אוהבת שאלונים כאלה!

כללי: שם: אלה שפ משפחה: מאירוביץ' גיל: 17 איזור מגורים: קרית גת מספר אחים\אחיות: אחות אחת גדולה דברים אהובים: המצלמה שלי צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: כרוב ממולא שתיה אהובה: קפה ארומה בילוי אהוב: לשבת עם החבר שלי על שפת הים תוכנית אהובה בטלויזיה: תוכניות אקסטרים דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: לשחק תחביב אהוב: צילום ונהיגה חחח ספורט אהוב: טניס ובדמינגטון מקצוע אהוב בבית הספר: ביולוגיה איי פעם: טסת לחו"ל? כן אם כן לאן: הונגריה ופולין אם כן כמה פעמים: פעמיים... התנשקת? כן תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? לא ממש הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? לא ממש חסכת יותר מ500 שקלים? כן אם כן, על מה הוצאת אותם? שיעורי נהיגה נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? כן איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? פוטושופ אם זה פוטושופ, איזה גרסה? 7 באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? פעם למדתי פרימייר, עכשיו לא מתעסקת בזה איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? בוקסקר וחולצה עם כתפיות דקות באיזה חדר אתה עכשיו? בחדר שלי מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? כאב ראש

ejikipod

New member
גם אני רוצה ../images/Emo9.gif

כללי: שם: איציק שם משפחה: אזולאי גיל: 22.75 איזור מגורים: אשדוד\חיפה\בת-ים מספר אחים\אחיות: 2 (אחת מיותרת) דברים אהובים: צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: סלט יווני שתיה אהובה: תפוזים סחוט בילוי אהוב: טיולים תוכנית אהובה בטלויזיה: רן וסטימפי (הגרסה המקורית) דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: גרפיקה תחביב אהוב: ציור ספורט אהוב: ריצה מקצוע אהוב בבית הספר: מכחיש
איי פעם: טסת לחו"ל? אם כן לאן: פראג אם כן כמה פעמים: לא מספיק התנשקת?
תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? לא, אבל תהיתי למה לא התחלתי עם זה מוקדם יותר הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? כל שני וחמישי חסכת יותר מ500 שקלים? כשלא תיקנתי את המצלמה הישנה... אם כן, על מה הוצאת אותם? על הS7000 נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? כל שבוע, ועדיין לא מבין למה אני ממשיך לחזור לשם איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? פוטושופ אם זה פוטושופ, איזה גרסה? CS II באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? studio 9 איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? עגיל בגבה וזהו באיזה חדר אתה עכשיו? בחדרי הנעול מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? עייף

OrdinaryDay

New member
גם אני../images/Emo11.gif

כללי: שם: שרה שפ משפחה: הלפרין גיל: 17 איזור מגורים: צפון מספר אחים\אחיות: 2 אחים. אחד קטן ואחד גדול. דברים אהובים: צבע אהוב: שחור וסגול מאכל אהוב: אהמ, חזה עוף. שתיה אהובה: קולה. בילוי אהוב: לישון תוכנית אהובה בטלויזיה: יש יותר מדי :| דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: לערוך תמונות ולגלוש באינטרנט. תחביב אהוב: לישון. ספורט אהוב: ללכת מהמיטה למקרר. מקצוע אהוב בבית הספר: אנגלית. איי פעם: טסת לחו"ל? כן. אם כן לאן: מה זה משנה? אם כן כמה פעמים: ח... התנשקת?
תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? כן ואז הפסקתי לחשוב. הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים?
חסכת יותר מ500 שקלים? כן. אם כן, על מה הוצאת אותם? עדיין על כלום. נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? לא. איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? פוטושופ אם זה פוטושופ, איזה גרסה? 8 באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? לא עורכת סרטים. איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? הכל שחור. חוץ מהלבשה תחתונה בצבע אדום. באיזה חדר אתה עכשיו? שלי. מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? שאין לי כוח.

borntojump

New member
אוקיי

כללי: שם: גיא שפ משפחה: עיני גיל: 35 איזור מגורים: ת"א מספר אחים\אחיות: 2 דברים אהובים: צבע אהוב: חום מאכל אהוב: קשה... שתיה אהובה: פטל בילוי אהוב: צילום תוכנית אהובה בטלויזיה: רגליים קרות דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: פוטושופ תחביב אהוב: צילום ספורט אהוב: צניחה חופשית מקצוע אהוב בבית הספר: תנ"ך איי פעם: טסת לחו"ל? כן אם כן לאן: לכל מקום כמעט אם כן כמה פעמים: עשרות התנשקת? כן תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? לא הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? לא חסכת יותר מ500 שקלים? כן אם כן, על מה הוצאת אותם? עדשות
נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? כן איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? פוטושופ אם זה פוטושופ, איזה גרסה? CS2 באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? Premiere איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? מכנסי דייגים וגופיה באיזה חדר אתה עכשיו? עבודה מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? חם (המזגן התקלקל
)

limooor

New member
../images/Emo13.gifעונה גם

כללי: שם:לימור שפ משפחה: גיל:30 איזור מגורים:תל מונד מספר אחים\אחיות:5 דברים אהובים: צבע אהוב:סגול/תכלת מאכל אהוב:שוקולד שתיה אהובה:קולה בילוי אהוב:סרט בבית תוכנית אהובה בטלויזיה:תשוקות וכל תוכניות הראלטי דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב:פורומים תחביב אהוב:פוטושופ ספורט אהוב: מקצוע אהוב בבית הספר: איי פעם: טסת לחו"ל?כן אם כן לאן:ניו יורק (חודשיים) לונדון(שנה) יוון, טורקיה ,קפריסין ,צרפת לוס אנג'לס ,אמסטרדם,ורנה,שוויץ,ואירלנד אם כן כמה פעמים:טורקיה 6 פעמים, יוון 3 קפריסין 3 התנשקת? תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? האבתי מהרגע הראשון הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים?כן חסכת יותר מ500 שקלים?כן אם כן, על מה הוצאת אותם? טיולים בחו"ל היום על טיטולים נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? כן נסעתי לניו יורק איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות?פוטושופ/פיינטשופ אם זה פוטושופ, איזה גרסה?0.8 באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו?מכנס שחור וחולצה שחורה באיזה חדר אתה עכשיו?סלון עם הלפטופ מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו?עייפה

Immortality

New member
לא היה אחד דומה כבר?

כללי שם: מיכלי שם משפחה: לא יותר מדי רלוונטי גיל: 16.5 איזור מגורים: הרצליה מספר אחים\אחיות: 2 אחיות גדולות ונשואות, ו-2 אחייניות מאחת מהן דברים אהובים צבע אהוב: פסטלים וצומי למיניהם מאכל אהוב: סוכריות על מקל [תות או תפוח אם אפשר, תודה] שתיה אהובה: תותבננה? בילוי אהוב: לעשות כלום תוכנית אהובה בטלויזיה: הממ. קשה לי. יש הרבה :< דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: מסנג'ר, אני מניחה. תחביב אהוב: לצלם? Oo ספורט אהוב: להקליד, לזפזפ, וחדר כושר זה גם אחלה מקצוע אהוב בבית הספר: חחח! סתםלא, קולנוע איי פעם טסת לחו"ל? יאפ
אם כן לאן: טורקיה ופריז אם כן כמה פעמים: פעמיים? התנשקת?
תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ?
. למה לא לעבוד בפוטושופ? הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? תמיד חסכת יותר מ500 שקלים? נכון לעכשיו, 4500
אם כן, על מה הוצאת אותם? בקרוב "יתבזבזו" נהדר על 350די נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? לרוב זה קורה בת"א איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? פוטושופ 7 אם זה פוטושופ, איזה גרסה? 7. מה נסגר עם השאלות! באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? אדובי פרימייר פרו איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? כרגע גופיה חדשהבצע תכלת, עם כיווצים בציצימ, מחשוף גדול מדי וחרוזים בגוונים חומים על החוטים של הקשירה. עוד כמה דקות מכנס חום כהה. חזייה ותחתונים שחורים. [זו רק אני או שזה היה מידע מיותר?] באיזה חדר אתה עכשיו? של המחשב :< מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? חם לי
מיותר בעליל, בחיי.

למעלה