סקר

באיחור כרגיל :p

כללי: שם: טורי שפ משפחה: י' גיל: 17 איזור מגורים: עכו מספר אחים\אחיות: בת יחידה דברים אהובים: המצלמה שלי :) צבע אהוב: שחור ואדום מאכל אהוב: איטלקי שתיה אהובה: קולה בילוי אהוב: לשכב על חוף הים עם חברים תוכנית אהובה בטלויזיה: לא רואה הרבה טיוי לאחרונה אז אין משו ספציפי. דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: לגלוש לאתר צילום :O תחביב אהוב: צילום :O ספורט אהוב: כדורשת... מקצוע אהוב בבית הספר: קולנוע איי פעם: טסת לחו"ל? לא אם כן לאן: אם כן כמה פעמים: התנשקת? כה תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? אמממ לא הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? אממ כה חסכת יותר מ500 שקלים? כה :) אם כן, על מה הוצאת אותם? המצלמה שלי :) נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? אממ לא ממש איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? פוטושופ CS בעברית אם זה פוטושופ, איזה גרסה? הנ"ל באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? אדובי פרימיום פרו אבל רק בביצפר סרטים שצילמנו.. איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? טי שרט קרועה באיזה חדר אתה עכשיו? שלי מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? עייפה...

TAZ!

New member
תשובות

כללי: שם: מעוז. שם משפחה: ויסטוך. גיל: 22 ושמונה חודשים. איזור מגורים: טירת הכרמל. מספר אחים\אחיות: 2 אחים ואחות . דברים אהובים: צבע אהוב: כחול. מאכל אהוב: בשר על האש (בעיקר סטייקים) ודגים (הכל חוץ מגפילטע פיש). שתיה אהובה: מיצים טבעיים. בילוי אהוב: טיולים בארץ ישראל היפה. תוכנית אהובה בטלויזיה: סיינפלד. דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: להעלות צילומים ולקבל ביקורת. תחביב אהוב: צילום, ציור. ספורט אהוב: אמממ... לא נראה לי שקיים... מקצוע אהוב בבית הספר: תקשורת. איי פעם: טסת לחו"ל? כן אם כן לאן:צרפת, אנגליה, איטליה ושווייץ. אם כן כמה פעמים: פעמיים (שתי מדינות בכל פעם). התנשקת? לא. תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? לא, אני לא ממש עובד בפוטושופ הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? לפעמים. מי לא? חסכת יותר מ500 שקלים? כן אם כן, על מה הוצאת אותם? כלום, אני עדיין חוסך... נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? למה לי לעשות דבר כזה? איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? פוטושופ, כרגע רק להקטנה וחידוד (איזה בזבוז...). אם זה פוטושופ, איזה גרסה? 7 באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? לא ערכתי סרט מאז השמינית, ואני לא זוכר באיזו תוכנה זה היה (הייתי בכלל הצלם...). איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? מכנס: ג'ינס של גולף. חולצה: פוקס. נעליים: saucony בלויות. חגורה: גולף. באיזה חדר אתה עכשיו? של אחי, שם נמצא המחשב. מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? מעוך(...) ועייף... מה זה כל השאלות האלה? חקירת שב"כ????

kadmony

New member
אני

כללי:שם:אבי שם משפחה:קדם גיל:41 איזור מגורים:יהוד מספר אחים\אחיות:1 דברים אהובים:המשפחה שלי צבע אהוב:סגול מאכל אהוב:סושי (רק בגלל אילן) שתיה אהובה:מים בילוי אהוב:ים תוכנית אהובה בטלויזיה:לא רואה טלויזיה ביזבוז זמן דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב:קריאת מיילים תחביב אהוב:טיולי ג'יפים ספורט אהוב:ספורט מוטורי מקצוע אהוב בבית הספר:אמנות הצילום טסת לחו"ל?: כןאם כן לאן:ארה"ב אירופה אפריקה אם כן כמה פעמים:לא זוכרהת נשקת?: מממ... כה הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים?:לא חסכת יותר מ500 שקלים?: בקושי אם כן, על מה הוצאת אותם?:טיפול נפשי נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם?:מיליון איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו?: תחתונים ושימלה (אופס...) באיזה חדר אתה עכשיו?:חדר המשחקים שלי מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו?:בוקרררר בגלל המזגן שהיה כל הלילה על 10 מעלות|

DeathWing

New member
"רק בגלל אילן" נשמע כמו האשמה..

כאשר, אני מאמין, זו צריכה להיות "תודה"

D2T2S

New member
I

כללי:
שם: דנה שם משפחה: בשביץ גיל: 21 איזור מגורים: ראשל"צ מספר אחים\אחיות: אני + 2 דברים אהובים:
צבע אהוב: סגול לגווניו... מאכל אהוב:
קשה... אין משהו ספציפי... שתיה אהובה: דיאט קולה בילוי אהוב: לשבת בפאב
תוכנית אהובה בטלויזיה: CSI דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: פוטושופ/ICQ תחביב אהוב: ספורט אהוב: אין!!!! מקצוע אהוב בבית הספר: לא למדתי כבר.... איי פעם:
טסת לחו"ל? יאפ... אם כן לאן: צרפת-הולנד-גרמניה... סיני נחש? אם כן כמה פעמים: התנשקת? אהה?
תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? בבסיס היתה תקופה שישבתי הרבה עם מישהו שהיה עובד על התוכנה הרבה אז נכנסתי קצת לעניינים. הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? אהה אהה (כן). חסכת יותר מ500 שקלים? אממ... בערך אם כן, על מה הוצאת אותם? עוד לא הוצאתי נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? אפשר לומר איזה.. נכון לעכשיו?
באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? פוטושופ אם זה פוטושופ, איזה גרסה? 9 ולפעמים עוד 7 me באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? Premiere. אבל לא ממש עורכת סרטים. איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? חולצה קצרה גזורה ומכנס קצר! באיזה חדר אתה עכשיו? חדר שיש בו רק את המחשב. אז אולי אפשר לקרוא לו חדר מחשב... חחח... מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? חוסר אונים אבל עם מצב רוח (הזוי קצת, אהה?)

שאלון מגניייב! גם אני רוצה ../images/Emo9.gif

כללי: שם: שי (
ואם מישו יעיז לקרוא לי "שיי'קה" ....(
) ) גיל:17 איזור מגורים: משגב מספר אחים\אחיות:אחות קטנה ואח גדול דברים אהובים: צבע אהוב: אדום דם (הממ..נמשע קצת פריקי
) מאכל אהוב: עוגת תותים וקצפת של סבתא שתיה אהובה: irish cream (אבל אל תספרו לאמא...
) בילוי אהוב: ללכת לים עם חברות, ללכת לצלם עם דופנה תוכנית אהובה בטלויזיה: בנות גילמור וסמולוויל דבר שהכי אוהבת לעשות במחשב: לגלוש בפורום צילום
תחביב אהוב:לצלם! לקורא וגם תנועת נוער נחשב תחביב? ספורט אהוב: סנובורד
מקצוע אהוב בבית הספר: צילום!!! וכימיה...
איי פעם: טסת לחו"ל? יאפ..
אם כן לאן:המון מקומות (וגם גרתי בארה"ב 4 שנים) המקום שהכי נהנתי בו הייה איטליה אם כן כמה פעמים: הרבה... התנשקת?
זה כבר קצת יותר מידי לשתף...חח..סתם....כן
תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? אני לא מרבה לעבוד בפוטושופ אלא אם כן אני ממש חייבת הרגשת בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? קרה כמה פעמים... חסכת יותר מ500 שקלים? כן... אם כן, על מה הוצאת אותם? טיסה לארה"ב, רישיון נהיגה
ועוד כל מיני שטויות כאלו... נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולכת לעשות שם? הייו כמה פעמים... איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה את משתמשת בשביל לערוך תמונות? אני משתדלת לא לערוך אבל אם חייב אז פוטושופ אם זה פוטושופ, איזה גרסה? 2.0 elements זה מה שהגיע עם המצלמה... באיזה תוכנה את משתמשת בשביל לערוך סרטים? לא עורכת סרטים... איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים את לובשת עכשיו? ג'ינס וגופייה לבנה (ואת הסיכה מפולין-שלי יותר יפה דופנה
) באיזה חדר את עכשיו? אמממ איפה שהמחשב אבל זה לא בדיוק חדר מה בדיוק את מרגישה עכשיו? מבואסת כי ביטלו לי את השיעור הראשון של צילום...ואני חיכיתי לו כל הסוף שבוע...

שוב666

New member
סקר וכזב

שם: בדוי גיל: הפסקתי לספור איזור מגורים: בין רחובות לת"א, עם פזילה קטנה לעצמונה מספר אחים\אחיות: 1 מקסימה דברים אהובים: המצלמה שלי צבע אהוב: a2d5e6# מאכל אהוב: סלט עם המון צבעים, פסטה, 2 פרוסות של צפתית שתיה אהובה: מים, נס קפה נטול בילוי אהוב: מילוי שאלונים תוכנית אהובה בטלויזיה: כמה טלנובלות שנראות לי אחת דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: לסגור אותו בסוף היום תחביב אהוב: צילום, ולפעמים גם עיבוד תמונה ספורט אהוב: הליכה למאפיית סמבוסקים מקצוע אהוב בבית הספר: מה זה? טסת לחו"ל? כן, כמה פעמים אם כן לאן: אירופה - מערב ומזרח התנשקת? כן. לאחרונה זה היה עם הכותל תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? מעולם לא חסכת יותר מ500 שקלים? כן אם כן, על מה הוצאת אותם? הוספתי עוד 1,000 וקניתי מצלמה וכרטיס זכרון נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? כל הזמן באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? פוטושופ, בעיקר אם זה פוטושופ, איזה גרסה? לא בדקתי איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? גיבוב פריטים באיזה חדר אתה עכשיו? עבודה מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? רצון עז לפלאפל בלאפה

masterboy

New member
אנא

כללי: שם:טל שפ משפחה: דלברי גיל: 16 וחמישה חודשים איזור מגורים: רעננה מספר אחים\אחיות: 1 אח וזה גם יותר מידי דברים אהובים: צבע אהוב: לא יודע אבל זאת הזדמנות נחמדה להזכיר שוב שיש לי עיוורון צבעים חלקי מאכל אהוב: לא יודע אבל זאת עוד הזדמנות נחמדה להזכיר שוב שיש לי עיוורון צבעים חלקי(?!) שתיה אהובה: שייק פרי של תות אננס ומנגו ואני שונא שהמוכר או המלצרית אומרים לי שזאת לא העונה. בילוי אהוב: שינה תוכנית אהובה בטלויזיה: למי יש זמן לראות טלוויזיה? דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: להעלות את התמונות החדשות שצילמתי לאינטרנט תחביב אהוב: צילום ספורט אהוב: שחיה, צילום אקסטרים, פיצוח פיסטוקים עם הגבות וכו' מקצוע אהוב בבית הספר: פיזיקה גרעינית איי פעם: טסת לחו"ל? כן אם כן לאן: לשם!... וגם לקנדה אם כן כמה פעמים: 1 התנשקת?
תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? 4-5 שנים... לא זוכר בדיוק הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? עכשיו חסכת יותר מ500 שקלים? השאלה הזאת מאוד מצחיקה אותי... ז"א זה פורום שיש בו לפעמים גם אנשים בני 50+... כנ"ל לשאלה "התנשקת?" אם כן, על מה הוצאת אותם? פיסטוקים(אמרתי כבר שזה תחביב שלי לפצח אותם עם הגבות?) נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? עמדתי לכתוב שלא אבל דיוק נזכרתי שבגיל שנה ושלושה חודשים(או חודשיים אני לא בדיוק זוכר) נסעתי עם ההורים שלי להרצליה וממש לא היה לי מושג מה אנחנו עומדים לעשות. איזה.. נכון לעכשיו? מה איזה? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? פוטושופ אם זה פוטושופ, איזה גרסה? 0.5B באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? מי עורך סרטים? איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? לא לובש כלום באיזה חדר אתה עכשיו? של חברה שלי מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? את הנשימות של חברה שלי
השלוש תשובות האחרונות היו סתם קישקושים שפשוט הצחיקו אותי
כן כן אני עדיין פנוי... אבל בנות לא להתנפל, כן?

OrdinaryDay

New member
טוב, לא אפצח בהצעות מגונות.

תלמד אותי לפצח פיסטוקים עם הגבות?

masterboy

New member
דווקא אני מעודד הצעות מגונות ../images/Emo3.gif

ולפצח פיסטוקים עם הגבות זה קטע סודי שלמדתי מחכם הודי זקן זקן... אני לא יודע אם מותר לי לספר את זה לכולם...

eholits

New member
ממממ....

כללי: שם:אלעד שפ משפחה:הוליץ גיל:22 איזור מגורים:פ"ת מספר אחים\אחיות:0 דברים אהובים:צילום,קולנוע וכד' צבע אהוב:כחול מאכל אהוב: פאלאפל שתיה אהובה:מים בילוי אהוב: יום צילום תוכנית אהובה בטלויזיה: ארץ נהדרת דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב:לערוך וידאו תחביב אהוב: צילום (שוב) ספורט אהוב: כדורסל מקצוע אהוב בבית הספר: תקשורת\קולנוע איי פעם: טסת לחו"ל? כן אם כן לאן: לונדון, הולנד, תאילנד, ספרד, בלגיה. אם כן כמה פעמים:1 כל 1 התנשקת? למה זה קשור?? תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? כי אי אפשר בלי זה. הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? מתישהו... חסכת יותר מ500 שקלים? כן אם כן, על מה הוצאת אותם?לא הוצאתי, חסכתי. נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? ודאי. איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות?photoshop אם זה פוטושופ, איזה גרסה?8 באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים?avid איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו?קצר, טי שירט, ביתי באיזה חדר אתה עכשיו? החדר שלי מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? משעמם

למעלה