גם אני גם אני
כללי: שם: יבגני אבל אתם תקראו לי ג'ניה, הבנתם!!!! שפ משפחה: לכטמן גיל: 17 וחצי איזור מגורים: קרית ביאליק מספר אחים\אחיות: אחות אחת קטנה דברים אהובים: צבע אהוב: הכל מאכל אהוב: אני אוכל הכל שתיה אהובה: corona בילוי אהוב: עם חברים תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים, פליסיטי, סופנג'בוב, ודברים בסגנון דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: לגלוש באתרי סקס ולהתווכח באתרי צילום תחביב אהוב: צילום, אייקידו, וספורט אקסטרים ספורט אהוב: כל מה שקשור לאקסטרים (צניחה, טיפוס, רכיבה, גלישה וכו) מקצוע אהוב בבית הספר: היסטוריה ואנגלית איי פעם: טסת לחו"ל? כן אם כן לאן: לארץ, כשעשיתי עליה 1991 אם כן כמה פעמים: 2 התנשקת? כן תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? לא הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? כן חסכת יותר מ500 שקלים? כה אם כן, על מה הוצאת אותם? ציוד צילום כאילו דההה נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? זה הכי כיף איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? photoshop אם זה פוטושופ, איזה גרסה? cs באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? לא משתמש איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? תחתונים וזהו באיזה חדר אתה עכשיו? חדר שינה שלי מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? עייף