סקר

dark spy

New member
מחמיא לי שאת זוכרת אותי ../images/Emo9.gif

אממממממממ... כן... המוזה קצת ברחה בזמן האחרון... אז אחרי כמה חודשים של שבתון אני מקווה שהיא תחזור בקרוב

IReI

New member
../images/Emo11.gif My turn

כללי: שם: אסף שפ משפחה: גיל: 32 איזור מגורים: הרצליה מספר אחים\אחיות: 1 x אח דברים אהובים: צבע אהוב: המממ... תלוי... מאכל אהוב: פסטה ברוטב שרימפס שתיה אהובה: מים בילוי אהוב: ים תוכנית אהובה בטלויזיה: לא יוצא לי הרבה לראות טלויזיה... דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: להקליק עם העכבר
תחביב אהוב: גרפיקה ספורט אהוב: פעם היה גלישת גלים, היום אין משהו מיוחד.. מקצוע אהוב בבית הספר: איי פעם: טסת לחו"ל? חיובי אם כן לאן: קצת קשה להזכר אם כן כמה פעמים: קצת קשה לספור התנשקת? מה זה? תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? לא תהיתי... הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? חיובי חסכת יותר מ500 שקלים? יותר מפעם אחת אם כן, על מה הוצאת אותם? שאלה קשה... נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? כן איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? פוטושופ אם זה פוטושופ, איזה גרסה? 7 באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? לא עורך סרטים איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? ג'ינס, טי שירט לבנה, נעלי ספורט באיזה חדר אתה עכשיו? חדר מחשב מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? רעב גדול

dark spy

New member
גם אני!

שם: שיאל גיל: 16.95342465753424657534246575342466 (אני רציני לגמרי) איזור מגורים: חיפה מספר אחים\אחיות: 3 צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: עוגת שוקולד חמה
שתיה אהובה: ספרייט בילוי אהוב: רכבות הרים... למרות שלא יצא לי יותר מדי בשמן האחרון... תוכנית אהובה בטלויזיה: לא רואה כל כך הרבה... כרגע הכי אהבתי את האוס דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: לרצוח אנשים וירטואלים בGTA SA תחביב אהוב: צילום, צלילה ספורט אהוב: צלילה נחשב ספורט? מקצוע אהוב בבית הספר: חלון?
סתם... אממממממ... כימיה טסת לחו"ל? ברור אם כן לאן: בולגריה, הולנד, איטליה, שוויץ, בלגיה, צרפת ועוד ועוד אם כן כמה פעמים: הפסקתי לספור התנשקת? לא תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? לא ממש הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? אמממ.... תמיד? חסכת יותר מ500 שקלים? כן אם כן, על מה הוצאת אותם? שטויות בעיקר נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? לא באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? פוטושופ אם זה פוטושופ, איזה גרסה? CS באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? פרימייר... למרות שאני בקושי עורך איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? אמממממממ... באיזה חדר אתה עכשיו? בסלון

dark spy

New member
זהו?

החלטת לעקוב אחרי לכל מקום?
שלא תספרי להם מה? הם יודעים הכל!

song4u

New member
הנני כאן ../images/Emo140.gif

כללי: מה אמורים לכתוב פה?!?! טוב נו, נשיר...לה לה לה לה שם:ליאור שפ משפחה: גיל:29 איזור מגורים: פתח תקווה מספר אחים\אחיות: אחות דברים אהובים: להיות בחו"ל צבע אהוב: סגול מאכל אהוב: פתאי (פאד-תאי) שתיה אהובה: פג'לינג (ליקר תאנים) בילוי אהוב: צלילה וזולה בים תוכנית אהובה בטלויזיה: ALIAS דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב:בעיקר מסנג'ר ופורומים תחביב אהוב: צלילה וצילום תת מיימי ספורט אהוב: צלילה והטסת טיסנים מקצוע אהוב בבית הספר: שו ???? איי פעם: טסת לחו"ל? בבדאי.. אם כן לאן: תאילנד, כל אירופה ואיזור המזרח התיכון אם כן כמה פעמים: המון התנשקת? ממממ.... שניה, אני שואל את אישתי... תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? לא ממש הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? תמיד אוהב להכיר אנשים חדשים ומעניינים חסכת יותר מ500 שקלים? לא, אני מבזבז כל שקל שאני מרויח אם כן, על מה הוצאת אותם? גאג'טס בעיקר נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? תמיד איזה.. נכון לעכשיו? תאילנד באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? פוטושופ אם זה פוטושופ, איזה גרסה?8 באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? WMV איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? לבן 7\8 שחורה בילבונג באיזה חדר אתה עכשיו? משרדי הקט מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? שכואב לי הגב ובא לי לעשות מקלוחס..

song4u

New member
ראיתי את הניק שלך פעם בפורום טיסנים

חיפשת לו מתנה ליומולדת, נכון???

limooor

New member
../images/Emo4.gifלא בדיוק

התלוננתי על זמן שבעלי מקדיש לטיסן אבל התעשטתי והפסקתי להציק לו בנושא (בזכותכם אגב
) והוא הולך להטיס יום שישי בערב ושבת בבוקר

kadmony

New member
מזכיר לי...

את התלונות שאני מקבל על הזמן "שהולך" על צילום.

גם אני גם אני

כללי: שם: יבגני אבל אתם תקראו לי ג'ניה, הבנתם!!!! שפ משפחה: לכטמן גיל: 17 וחצי איזור מגורים: קרית ביאליק מספר אחים\אחיות: אחות אחת קטנה דברים אהובים: צבע אהוב: הכל מאכל אהוב: אני אוכל הכל שתיה אהובה: corona בילוי אהוב: עם חברים תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים, פליסיטי, סופנג'בוב, ודברים בסגנון דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: לגלוש באתרי סקס ולהתווכח באתרי צילום תחביב אהוב: צילום, אייקידו, וספורט אקסטרים ספורט אהוב: כל מה שקשור לאקסטרים (צניחה, טיפוס, רכיבה, גלישה וכו) מקצוע אהוב בבית הספר: היסטוריה ואנגלית איי פעם: טסת לחו"ל? כן אם כן לאן: לארץ, כשעשיתי עליה 1991 אם כן כמה פעמים: 2 התנשקת? כן תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? לא הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? כן חסכת יותר מ500 שקלים? כה אם כן, על מה הוצאת אותם? ציוד צילום כאילו דההה נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? זה הכי כיף איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? photoshop אם זה פוטושופ, איזה גרסה? cs באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? לא משתמש איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? תחתונים וזהו באיזה חדר אתה עכשיו? חדר שינה שלי מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? עייף

אתה מבטיח לא להגיד לאף אחד?

חחח אבל אני זוכר שבטיול הצילומים שלנו לים המלח החברה הביאו בירות ואני נדמה לי שתיתי שם הכי הרבה חחחח

למעלה