סקר

טומי*

New member
טומי...../images/Emo24.gif

שם: טומי שפ משפחה:- גיל: 56 איזור מגורים: תל אביב מספר אחים\אחיות: אחות אחת דברים אהובים: צבע אהוב: ירוק ושחור מאכל אהוב: גלידה שתיה אהובה: קולה בילוי אהוב: משפחה תוכנית אהובה בטלויזיה: 24 דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: לעלות תמונות מכרטיס הזכרון תחביב אהוב: צילום ספורט אהוב: כדורגל מקצוע אהוב בבית הספר: מי זוכר? איי פעם: טסת לחו"ל? כן אם כן לאן: ארה"ב ואיורופה אם כן כמה פעמים: הרבה התנשקת? גם לפני וגם אחרי תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? יש לי Paint Shop Pro כי זה מוסיף המון הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? לא חסכת יותר מ500 שקלים? אולי פעם מיזמן אם כן, על מה הוצאת אותם? על מוסיקה טובה נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? לפעמים איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? Turbo Photo אם זה פוטושופ, איזה גרסה? Paint Shop Pro7 באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים?- איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? מכנס קצר באיזה חדר אתה עכשיו? בחדר שלי מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? שחם לי

tiny dancer

New member
סקר קצת פולשני

אני בוחרת לענות עליו בכלליות: שם :טייני משפחה :דנסר גיל:עשור שלישי איזור מגורים:אי שם במרכז מספר אחים\אחיות: 1 טסת לחו"ל? אם כן לאן: קצת אירופה קצת המזרח הרחוק אם כן כמה פעמים: לא מספיק התנשקת? רגע הולכת לשאול את הבעל
תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? לא הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים?כן, מזל שיש אינטרנט
חסכת יותר מ500 שקלים? היו תקופות כאלה אם כן, על מה הוצאת אותם? מצלמה, עדשה, בגדים, נופש נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? מממ כן איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? PS אם זה פוטושופ, איזה גרסה? SC2 באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? לא נוגעת בסרטים איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? גינס T שירט באיזה חדר אתה עכשיו? עבודה, שולחן פלורסנט מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? ח@א כאבי גב ועייפות

utsur

New member
אני גם כאן לפעמים

כללי: שם:ע שפ משפחה:X גיל:31 איזור מגורים:ר"ג מספר אחים\אחיות:כולכם אחים שלי(במבטא מרוקאני פיקאנטי) דברים אהובים: לקלף את העור היבש בין האצבעות ברגליים צבע אהוב:אפור מאכל אהוב:ממא עוף שתיה אהובה:לא משנה עם אחוז אלכוהולי גבוהה בילוי אהוב: קפה וסיגריות תוכנית אהובה בטלויזיה:הפתן השחור דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב:ספיידר 4 צבעים ספורט אהוב:לשבת רבע שעה בשירותים ולאמץ את השרירים בת.. מקצוע אהוב בבית הספר:לו אייטי מספיק בחדיי לבכור איי פעם: טסת לחו"ל?חיובי אם כן לאן:הרשימה-אוסטרליה,תאילנד,בורמה,לאוס,ויאטנם,נפאל(פעמיים),יפן(הרבה),ארה"ב(הרבה),אנגליה,הולנד,ספרד,צרפת,יוון,לבנון(חופשה צהלית). אם כן כמה פעמים:פעם אחת התנשקת? אאהה... זה שאלון לכיתה ד'. רק בסוף מספרים לי. תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? לא הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? כן ולא חסכת יותר מ500 שקלים? כן אם כן, על מה הוצאת אותם? פק"מ נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? טיול של שנה וחצי עשיתי ככה איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? CS אם זה פוטושופ, איזה גרסה? אנה עראף,כמה שיותר גבוהה באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? סוודר טבעי מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? לחץ בחזה

Nat King Cole

New member
שלי

כללי: שם: אבי שפ משפחה: גיל: 31 איזור מגורים: ת"א מספר אחים\אחיות: אחות אחת דברים אהובים: צבע אהוב: שחור מאכל אהוב: שתיה אהובה: קולה בילוי אהוב: קולנוע תוכנית אהובה בטלויזיה: אין דבר שהכי אוהב\אוהבת לעשות במחשב: לנהל את הפורום תחביב אהוב: ים ספורט אהוב: מפרשיות מקצוע אהוב בבית הספר: כימיה איי פעם: טסת לחו"ל? כן אם כן לאן: אנגליה, איטליה, קרואטיה, ארה"ב, קנדה, הולנד, ספרד אם כן כמה פעמים: התנשקת? כן תהית למה התחלת לעבוד בפוטושופ? לא הרגשת בודד\בודדת והיה לך צורך להכיר אנשים חדשים? כן חסכת יותר מ500 שקלים? כן אם כן, על מה הוצאת אותם? מכונית נסעת לעיר אחרת בלי לדעת מה בדיוק אתה הולך לעשות שם? כן (בד"כ) איזה.. נכון לעכשיו? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך תמונות? פוטושופ אם זה פוטושופ, איזה גרסה? באיזה תוכנה אתה משתמש בשביל לערוך סרטים? לא עורך סרטים איזה חולצה, מכנס ודברים אחרים אתה לובש עכשיו? מכנסים קצרים טי שירט ובוקסרס באיזה חדר אתה עכשיו? קרוב לסלון פינת עבודה מה בדיוק אתה מרגיש עכשיו? שמחה

למעלה