עדכון יומי 24.9, יום 24

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך

Aeon

New member
../images/Emo41.gifעדכון יומי 24.9, יום 24../images/Emo41.gif

יאללה שרשרו אל תשכחו 6 לליאון ל - 2020

droriko

New member
תכלס מרגישים לגמרי את העזיבה של ערן

החדר של הבנים הוא כבר לא מה שהיהכאילו כל ההווי החברתי שהסתמך בבסיסו על שי-ערן נמוג , הכל שם מת .

Saladin

New member
לא הייתי ממהר להספיד.

האמת שזה מצחיק כי דווקא עכשיו נושא השיחה בחדר הוא מוות - המוות של אבא של איתי. אני סומך על בובליל, האבא והבת, וגם קצת על אשר שייצרו צחוקים. גם שי בפנים. לא כל הזמן יעבור בסיפורי אילן היוחסין של איתי שתמיד נשאר קצת מרוחק ממי שהוא לא אשכנזי גמור בוילה (ולהוסיף לזה את שפרה).

droriko

New member
לא רק אתה שמת לב

הוא די לא אהוב גם בוילה שיפרה ניסתה להדיח אותו מספר פעמים כי הוא נודניק, צבר אמר בחדר וידויים שהוא לא סובל אותו, וערן כששאלו אותו עם מי הוא התחבר בוילה אפילו לא הזכיר את השם שלו, אפילו לאון שמסתדר עם כולם ניסה להדיח אותו תשמע הבן אדם הוא חכמולוג עם תעודות , לאנשים קשה להסתדר עם כאלה

S SRV

New member
לי ברור למה

בעיקר בגלל שהוא בטוח שהוא מצחיק - והוא לא!!! השיחות שלו משעממות מאוד. עוד לא קרה שהוא אמר משהו שעיניין אותי. ובנוסף הוא גם רוקד בצורה הכי דוחה שראיתי אי פעם.

קפרי

New member
איתי אשכנזי איכותי וברמה הרבה יותר גבוהה

ממשפחת בובליל ובכל זאת משתלב איתם יפה, משוחח בכבוד עם יוסי וצוחק עם עינב בכל הזדמנות ו/או צורך.

קפרי איזה משפט " איכותי " פלטת לאויר הפורום .

רק על מנת שנהיה באותו דף . על פי מה נקבע רף האיכות שעל פיו את ממיינת ומסווגת איכויות של אנשים ? אני פשוט רוצה לדעת האם אני איכותי וברמה גבוה ... ועד כמה זה קשור למוצא האשכנזי של איתי ביחס למוצא הלא אשכנזי של הבובלילים . אגב זה רק אני שלא הבין נכון , או שאת כרגע התייחסת אל הבובלינים כאל באבונים בספארי שאיתי האורח בא מידי פעם לבקר ולזרוק להם בוטנים בכל הזדמנות ו/או צורך ? אשמח למען שלוותי האישית באם תבהירי לי את הסוגיות הללו .

קפרי

New member
לא לא לא, סליחה אבל לא הבנת נכון את אשר הגבתי

אתחיל כך, ראשית אני לא מתייחסת לבובלילים כאל בבונים ובוודאי לא כי הם טריפוליטאים (מה שחצי ממני ומילדי), ואני מודה שאני לא מתרשמת מהם בלי לפגוע אישית וזכותי כפי שרבים לא מתרשמים משאר חברים כמו שי וכו'. שנית-התגובה שלי היא לתגובתו של saladin שהעיר שאיתי תמיד נשאר מרוחק ממי שלא אשכנזי ואני חושבת שזה ממש לא נכון כי תמונות שזכורות לי, ואחת מהן בעיקר היא לשבת עם בובליל (שהוא טריפוליטאי כמו אמא שלי-שלא תחשוב שיש לי זלזול) ולהקשיב לו בכבוד. הנקודה: אני דווקא מחבבת את איתי למרות שהוא דמות לא בולטת אבל האיכות שלו ראויה להערכה מבחינתי ואין לו בעיה להיות גם עם לא אשכנזים להערתו של saladin. אני מצטערת אם פגעתי במשפחת בובליל שאתה מעריך , לא מתכוונת אישית, אלא ברמת התוכנית, כפי שלך יש את הדמויות החביבות, יש לי את שלי ויש תגובות שאני מרגישה רצון להביע משהו שלא נכתב נכון לטעמי, האם אין לי זכות? אין לי בעיה לעצור! בין כה זו פעם ראשונה שאני מעיזה להיכנס לפורומים של תגובות, ואני לא היחידה שמגיבה כך על משפחת בובליל, המונים הגיבו ומגיבים אנטי שי, ערן נעמה והשאר-מה ההבדל?

אז קודם כל ...

היה לי ברור שלא הבנתי אותך נכון ואף ציינתי את זה . דבר שני , עצם ההתייחסות לאיתי כאל אשכנזי איכותי שמתייחס יפה לבובלינים זה מה שקומם . אני חושב שאסור להיגרר אחר פרובוקציות של כל מיני ולהיגרר לקיטלוגים הללו . ובטח ובטח שהייתי נזהר מהגדרות כמו " איכות " בכל הנוגע לבני אדם . מן הסתם שלאיתי יש את האיכויות שלו וכך גם לבובלינים או לכל מתמודד אחר בתוכנית ללא שום קשר למקום מוצאו או דתו . נ.ב הבובלינים הם לא ממש הפייבוריטים שלי . מה שקומם היתה האמירה לגבי האיכות . ואת יכולה וצריכה לכתוב את דעתך ( ברוב המקרים אני נהנה לקרוא אותך אבל גם אם לא הייתי נהנה אני חושב שאת צריכה להמשיך ולכתוב ) . ואם אני או כל אחד אחר לצורך העניין יחלוק עלייך אין בזה על מנת לפגום בלגיטימיות של דעותייך . זכותך לאהוד את מי שאת בוחרת לאהוד . ואת גם לא ממש חייבת להסביר או להתנצל . אני באופן אישי מעדיף שהנימוקים לא יהיו מבוססים על גזענות ולעיתים אני נהנה להתעמת עם אנשים גזעניים . ורק שיהיה ברור אני לא חושב ( על פי התרשמות מתגובתך הזו ומאחרות שקראתי ) שאת בכלל באת מהכיוון הזה של הגזענות . אלא יותר נגררת לשם ופלטת אמירה אחת לא כלכך מוצלחת . אבל היות ששאלת , ההבדל עד כה במקרים של נעמה , שי וערן . שלא השתמשו במונחים גזעניים כמו אשכנזים ואיכות על מנת לאהוד או להכפיש אותם . ואגב את אותם התגובות הגבתי כנגד כאלה שרמזו ( או כתבו בצורה בוטה ) שיש לסלק את הערביה ( רנין ) בשל היותה ערביה . אם משהו אחד יאמר לזכותי וחובתי זה שאני עיקבי

קפרי

New member
עוד משהו- מאחר שאני לא מכירה אישית איש

מהמתמודדים, אני ממיינת על פי פרמטרים שאני מציבה לעצמי-דיבור, שיחה, מעשים, קריאת הסטוריה וחושים, ואשאל גם? על פי מה מעריצים ושונאים ממיינים חברים שם? תראה את הקיבעון שעשו על המתמודדים וההכפשות בלי לדעת מי הם באמת? אני חושבת שאני חוטפת על הראש כי אני שונה מהרוב כאן בתכל'ס שזה מרגיז שאני לא אוהבת את בובליל וביתו ועוד שניים שלושה אבל בעיקר אותם אני כותבת כי יש כלפיהם הערצה עיוורת!!!

את יודעת ...

את צריכה קצת לקרוא את ההודעות שלי ( נו בכל זאת בן אדם השקיע , לא תיקראי ? ) . את תגלי שאנחנו מאוד קרובים בדעות שלנו .

רק תעשי לי טובה

אם את מוכנה כמובן . תשתדלי להתרחק מהגדרות של איכות ורמה גבוה של אנשים . כי ההגדרות הללו בעיקר עושות נזק לזה שמנסה להשתמש בהם גם אם הוא לא מתכוון לכך . וזה מומלץ לכל הקוראים .

קפרי

New member
אתה בסדר, וחמוד אפילו (לא מתוך גזענות או

אישית, לפי התגובה :) ), רציתי לראות את התגובה שלך ולעוף, אז הנה הגענו להבנה. אגב: לא מספיקה תמיד לקרא את כל התגובות, היו תגובות שלך שגם אותי הרשימו אבל העירו לי שאני מציפה את הפורום (מילים שלא השתמשתי בהם עד שנכנסתי) אז אני משתדלת לא להציף למרות שלא תמיד יוצא, אנסה לקרא את תגובותך יותר מאוחר. יום נעים.

Saladin

New member
האמת שהצ'יזבט שלו היה ממש סבבה.

היה בו קסם ילדותי במובן החיובי של המילה. אבל גם נעמה יודעת לספר סיפורים.

למעלה