עדכון יומי 24.9, יום 24

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך

droriko

New member
בסדר אז הוא לא הכי בוגר בעולם

שלא לאמר הכי חכם אבל סך הכל היה בחור נחמד, רחוק מאד מתדמית הגזען וההומופוב שהדביקו לו (אם לאון הודה שהוא מתגעגע אליו אז זה אומר הכל) בכלל לא ראו עליו שהוא מתנשא על שאר האנשים בדיבור שלו(להבדיל משי) ותכלס הוא ושי היחידים שהריצו בדיחות אם חושבים על זה מיוסי בובליל אתה שומע בדיחה חזקה פעם-פעמיים ביום(אבל בדיחה ברמה שמפסמים עליה בפורום) רוב הזמן הוא כמו זומבי .

Time Dilation

New member
ערן בעצמו הכריז שהוא הומופוב ושונא ערבים

גם עם רנין הוא הסתדר,אך הצופים לא שוכחים לו את זה

איתי בל

New member
ניפחו את זה

אף אחד מכם לא שם לב שערן אפילו לא פעם אחת! העמיד להדחה לא את לאון ולא את רנין הוא לא היה רע אליהם לא שנא אותם ולא כלום מה זה הומופוב בהגדרה שלו? זה בא מהמילה פוביה פוביה זה פחד... לא שנאה בנאדם שהוא קלטסרופובי לא שונא חדרים קטנים פשוט מפחד להיות בחדר קטן ערן מפחד מהומואים... מותר לו זו בעיה שלו כנראה שהוא לא בטוח מספיק במיניות שלו או שבאמת יש לו טראומה או אנערף אבל הפחד שלו לא גרם לו לשנוא את לאון לא התייחס אליו מגעיל לא התרחק ממנו לא כלום מקסימום נלחץ ממנו טיפה פיזית וזה מותר וזה בסדר זה לא שהוא חושב שצריך להרוג את ההומואים או לגרום להם להיות עם נשים או כל דבר אחר...אני מניח שהוא ככה גם פחות או יותר לגבי ערבים הוא עדיין לא בחור טוב במיוחד... הוא מניאק לא קטן אבל חבל שיצא מהמשחק היה מעניין איתו נעמה הייתה צריכה לצאת

Lady in red2

New member
לא התייחס אליו מגעיל?

אולי הוא לא הצביע נגדו, אבל לא פעם ולא פעמיים ירד עליו. אבל כן, גם אני בדיעה שנעמה/קרן היו צריכות לעוף קודם.

איתי בל

New member
אוו... ירד עליו

גם אני ירדתי עלייך שאת זקנונת אז אני שונא אותך? את שונאת אותי? יש לרדת בצחוק ויש לרדת בכעס ובשנאה הוא לא אמר לו לאון אל תתקרב אלי לא קילל אותו לא התנהג אליו כמו אידיוט פשוט ירד עליו כי וואלה...זה לאון... אתה לא יכול לדבר בטונים כאלה ולצפות שזה יעבור חלק

ShukyD

New member
הוא אפילו נתן לו חיבוק לפני שהוא יצא מהוילה

אני מצאתי את זה מאוד מרגש עד כמה שאני לא מת על ערן

Lady in red2

New member
אבל ממה שאני ראיתי

הירידות שלו היו מגעילות וגם עשה את זה יותר מדי פעמים. לאון לפי התגובה שלו רגיל לירידות, אבל עדיין ראו שנפגע מזה.

ShukyD

New member
חלאס על כולם שם ירדו

וכולם שם אוכלים כאפות אם זה כי הם חננות או מכוערים או מרוקאים או אשכנזים או אשקלונים או רוסים או ערבים זה לא משנה וכולם מקבלים את זה בסבבה מה בגלל שליאון הומו הוא נעלב יותר? אתם בעצמכם יוצרים את ההפרדה הברורה הזאת הוא בדיוק כמו כולם שם בדיוק כמו שרנין בדיוק כמו כולם שם וזה הכל וערן מי ישמע מי זה ערן שצריך להפגע מהמילים שלו.. מה הוא שר בממשלה? שילך לחפש

Lady in red2

New member
מי זה אתם?

לא יצרתי שום הפרדה, פשוט לא ראיתי אותו יורד על אחרים אלא רק על לאון. יכול להיות שלא ראיתי הכל - בזמן האחרון אני פחות רואה, אבל זה ממה שראיתי.

איתי בל

New member
יתכן ולאון נפגע

אבל הוא לא היה צריך וגם אם כן היה צריך לשים לזה סטופ בעצמו תשמעי זה לא שערן היה מאה אחוז נחמד ללאון... זה לא שצריכים להיות אמה אחוז נחמדים ללאון וואלה אתה בנאדם אתה צריך להתמודד עם דברים לא נחמדים גם אני לא נחמד אל אנשים הרבה פעמים ואני ממש לא שונא אותם ערן... לא חייב לאהוב את לאון... ממש לא הוא לא חייב לאהוב אותו הוא לא חייב להיות חבר שלו מותר לו אפילו לשנוא אותו זו זכותו הטבעית אנשים שם שונאים אנשים הרבה יותר על הרבה פחות קרן הדבר הראשון שאמרה בתעודת זהות שהיא שונאת בחורות עם בנייה בציפורניים פרחות בלה בלה בלה הביאו לה את עינב שאני בטוח שעד היום שונאת אותה בגלל הציפורניים אז ציפורן לעומת העדפה מינית וההתנהגות הנשית והקול והטונים... מותר לערן גם לשנוא אותו מה שכן הוא צריך לכבד אותו ואת הזכויות הבסיסיות שלו כבנאדם ולא לפגוע בו ברמה של באמת רק בשביל לפגוע לא פיזית ולא רגשית והוא לא עשה את זה ואפילו גם אהב אותו כי..מי לא אוהב את לאון בחייאת אז באמת שכל הגזענים וכל ההומופובים שיהיהו כמו לאון וערן

Prime Time

New member
דווקא היה קטע מוזר במשימת הדירוג

אם אני זוכרת נכון, כשהם עמדו על הבמות הקטנות ליד הבריכה, ליאון נתן מכה קטנה לערן ומיד אמר "אופס נגעתי בך" וערן אמר לו משהו כמו- שזה לא יקרה שוב..

droriko

New member
האמת שהוא לא הומופוב בכלל

הוא אפילו הודעה שיש לו חברים הומוסקסואלים כמו שאתה אומר, ניפחו את זה יותר מדי בשביל רייטינג

קפרי

New member
שוכחים למי שאוהבים (גם כשלא מגיע) וזוכרים למי

שלא אוהבים........

קפרי

New member
ממש ככה, עם כל הכבוד ונכון שהיו לו פליטות

שלא היו במקום בהתחלה, לדעתי הם היו קצת נאיביות, בסך הכל ניסה להרשים. אגב לכל המגיבים הוא לא טיפש (אינטלקטואלית), אולי אמר דברים לא במקום אבל לא לשכוח שנסיון חיים כמו של יוסי (ושלי) באים עם הגיל ומצבים בחיים.

ובגלל תגובות כאלה

אני לא מבין את התגובה הקודמת שלך בכל הנוגע לאיתי האשכנזי האיכותי והבובלינים .

קפרי

New member
בקצרה כי הגבתי ארוכות ואני תכף צריכה ללכת

אחד המגיבים אמר שהוא מתרחק מהלא אשכנזים וחשבתי שזה לא נכון. ובלי קשר דעתי שהוא חמוד והוא כן מתקרב, נתתי דוגמא שראיתי אותו משוחח עם יוסי שהוא לא אשכנזי (כמו החצי שלי! בכוונה כותבת) , ושראיתי אותו משוחח וצוחק עם עינב. זה הכל, ונא לא לכעוס עליי כי אני בקטע של להביע דיעה כמו כולם, נכון שלא אצליח ולא רוצה לשנות וגם דעתי שונה מהרוב, אבל לפעמים בא להגיד משהו ואם הוא לא נכון או לא ברמה שמתאימה או מרגיזה משהו- לא חייבים להגיב לי. יום טוב שיהיה לך.

וגם אני כבר

הגבתי לך . אבל אבהיר ואחדד כאן : תאהדי את מי שאת רוצה ! אין לי שום בעיה עם אף אחד . תרגישי חופשיה להביע את דעתך . וזכותך ( כמו כולם ) גם למתוח ביקורת קונקרטית על כל אחד מהמתמודדים . הבעיה היחידה שהיתה לי היא הרמיזה הגזענית באשר לאשכנזי והבובלינים ואני דרשתי הבהרה . אל תתרגשי יותר מידי ... ואל תילחצי יותר מידי . חוץ מזה את חמודה !
.

עכשיו אתם ניזכרים ?

כל השבועות האחרונים הפורום היה מלא בנאצות כנגד ערן ( ונעמה וקרן ) . ופיתאום היום הפורום נראה כמו בבית שיושבים בו שבעה ומדברים על הנפטר ( לא עלינו חס וחלילה ) . לא יכלתם לעשות את זה בזמן אמת ? אני מבין שיותר קל להיסחף אחרי הזרם של אלה שמתפרנסים ( נפשית ) משינאה והכפשות . אבל בחייאת גם אתם נהייתם לי עכשיו צבועים ? הריי ערן עצמו לא השתנה רק התפאורה ( הוילה ) התחלפה בתפאורה אחרת ( הבית שלו ) . נו , אז מה השתנה ?

droriko

New member
אתה מדבר אלי?

אני הייתי בין הבודדים אם לא היחיד שהגן על ערן. הייתי זה שאמר(לא לאמר צעק) שעדיף אחד כמוהו שהוא ישיר ואמיתי ועם חוש הומור מחפרנית מגעילה כמו נעמה (זו היתה המתחרה שלו כנגד ההדחה). ועכשיו כל הפלצנים ששנאו את ערן "כי הוא מספר בדיחות על הומואים ווגם בדיחה על וריאטי" ירגישו היטב בחסרונו ויבינו איזה טעות שהוא הלך. החדר של הבנים בלילה היה אחד המקומות היחידים בוילה שעניינו קצת , ועכשיו גם הוא מת לחלוטין, ואנשים ישימו לב לזה ויצטערו. היחידים שנשארו שעוד מעניינים ברמה של ישירות וצחוקים זה שי אשר ועינב(למרות שהעצבים שלה עולים על העצבים) .

למעלה