עדכון יומי 24.9, יום 24

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך
אני לא יודע כבר אל מי אני מדבר ...

האם אני מדבר ליניב או לדרוריקו או אולי לכינוי שהוא מייצג חבורה של אנשים ... ( זה יכול להסביר את מספר התגובות הרב ) . אבל תתעלם אלה היו סתם ירידות מתחת לחגורה מהצד שלי וזה נכתב בהומור בלבד ולא במטרה ללעוג לך שחזרת . ברוכים השווים ...
ולגבי העניין , אני בדרך כלל משתדל לא ליכתוב לאדם ספציפי ( אלא אם אדם ספציפי הגיב למשהו שאני כתבתי ) . אלא באופן כללי . ואני גם מניח שהיום בבוקר יתעוררו כל אלה שהכפישו את ערן וימשיכו לשמוח לאיד כאילו שמדובר בפרעה או בהמן הרשע שעף מהוילה של האח הגדול ועכשיו נותרו אחשוורוש , ושתי , הגר השפחה הכנענית של אברהם ולבן הארמי בתחרות . התכונה הנבובה המקבילה לשימחה לאיד היא לטפוח לעצמינו על השכם . ואני ניצלתי את החרך הזה שנוצר בשעות הלילה לטפוח מעט לעצמי על השכם ולהוכיח שלא רק שאני גם אנושי , אלא שכולם בסך הכל מעומדים במשחק ולא אנשים כאלה נוראיים כפי שהם מוצגים בפורומים השונים וגם בפורום הזה . סך הכל אנשים עם חסרונות ומעלות , קשיים ומשברים . ואחרי שענן ההדחה נעלם כולנו מגלים שהעובדות הללו לא באמת השתנו . ערן לא אדם כזה נורא ( אני באופן אישי מכיר גרועים ממנו ) . מיקי לא כזו ביצ'ית ( ולא חסרות ביצ'יות אמיתיות בחיים שנוכל באמת לקבל מושג לגבי הדברים ... אם נלך רחוק אז רוצים להשוות את מיקי למרי פיזאן ? הריי שמיקי וגם נעמה יצאו מלאכיות טהורות ) . מה שאני תמיד חוזר ואומר ... קחו הכל בפרורציות ותישמרו לכם את הסופר "סופרלטיבים" שלכם לארועים אחרים , קצת יותר רציניים מאשר משחק כזה או אחר . ולו רק על מנת שתהיה אפשרות מדידה והשוואה בין ה-"סופרלטיבים" השונים שאתם זורקים ב"רוחב לב" . ושוב ... זה בסך הכל משחק . אלה בסך הכל אנשים . אף אדם לא מושלם . אז פשוט תהנו מכל העניין . בשורה התחתונה יש אפשרות שהמשחק הזה ישנה רק את חייו רק של המנצח . אבל יש מצב ( קלוש אומנם ) שכל אחד מאיתנו יכול ללמוד משהו גם בעצמו ועל עצמו . ( תעצרו אותי לפניי שאני אתחיל להישמע לכם כמו נעמה
)

קפרי

New member
לכן גם אסור להדיח את שי עם כל ההסתייגות של

כמה חברים מכאן, הוא עם כל הפלצנות כדברי המגיבים, מחזיק ומתבלט יותר ולפחות דואג כמו שצריך לתקציב הוילה לא פשלות.

כרמלית10

New member
תקציב הבית

מתנהל נכון? הכל יחסי. לדעתי ניתן לחתוך את התקציב לשניים. שי אומנם תפס שם פיקוד אבל זה לא אומר שהוא מנהל נכון את התקציב. למה הם לא מכינים סלט ירקות גדול, טורפים ביצים, קצת גבינות לא יקרות (קוטג וגבינות רכות), לחם רגיל(ולא לחמים בעלויות כל כך גבוהות). אפשר לשתות גם מי ברז. הם חיים שם ברמת חיים מאוד גבוהה, אני בטוחה שחלק מהם לא רגילים לחיות כך בביתם. בצהריים ביום יום לא חייבים לאכול פסטות ברטבים כל כך יקרים. צדקה עינב שטענה שלא חייבים שני בקבוקי רוטב סויה. מענין מה יקרה שיחתכו להם את התקציב. תאמינו לי שאף אחד מהם לא ימות מרעב. מה זה הדבר הזה, אלפי שקלים בשבוע על אוכל??? בזבוז משווע. בבית מלון יוקרתי אוכלים פחות טוב. וזו תוכנית שאמורה לדבר אל רוב העם. האם ההפקה בחרה את הדמויות המייצגות מגזרים? רנין מייצגת את הערבים? לא, היא ילדת שמנת. את מי בדיוק איתי מייצג? שאבין איזה מגזר? אשר מייצג את הכיפות הסרוגות? הלו... ניתן היה למצוא מישהו יותר מתאים, בכדי שיהיה יותר מענין. נראה שההפקה בנתה את המערך באופן לא אובייקטיבי ולא מייצג את דעת רוב העם. זכותו של ערן לשנוא ערבים, מה קרה? הוא היחיד? זכותו גם לא לסבול הומואיים, או להרתע מהם. בקיצור, מקוה שבתוכנית הבאה יהיה משקל שווה כוחות בין המתמודדים ושלא יהיה צורך להפנים את דעות רוב העם.

babylon4

New member
כן תכלס

והאמת, שדווקא הוא בחור עם עניין ואקשן וסקס וכ"ו והשאירו את נעמה המשעממת שלא תורמת לכלום. הבנתי שהמשפחה שלה חזקים באס אמ אסים ובפורומים, אולי זה הצליח קצת להשפיע. חבל...

Aeon

New member
זה כזה ברור שאיתי יעוף יום ראשון...../images/Emo10.gif

סאמוואן

New member
זה ממש לא ברור!!

יש אנשים אחרים שיש להם יותר סיכוי לעוף כמו נעמה,ג'ני ושי... וחוץ מזה גם אם זה היה ברור יש אנשים שיעשו הכל כדי שאיתי לא יילך

Aeon

New member
כולם היו בטוחים שנעמה תעוף היום

ובסוף ערן עף... איתי כביכול לא מעניין, אז אף אחד לא יצביע לו...

איתי בל

New member
אני ידעתי שערן יעוף

הבעיה של האנשים שהם לא יודעים לחשוב כשאתם חושבים מי יעוף אתם חושבים את מי אתם הכי שונאים מה שצריך לחשוב זה את מי הכי פחות אוהבים...שזה מאוד שונה אם היו שולחים אס אמ אסים למי שהיכ שונאים ומי הכי רוצים הלעיף יכול להיות שהמצב היה מאוד שונה יכול להיות שיוסי היה עף מזמן... בוריס למשל כמה שהוא היה דל בתוכנית ולא היו לו הרבה אוהבים בטח גם לא היו לו הרבה שונאים אז למה שמישהו יצביע נגדו יוסי לעומת זאת כמה שאוהבים אותך ככה שונאים אותך סביר הלניח שהוא היה עף לפניו דווקא בגלל שבוריס דל... אם היה הצבעה נגד נעמה הייתה עפה יש לה יותר שונאים אבל מכיוון שהמצב כמו שהוא לערן בהחלט יש פחות אוהבים הימור לשבוע הבא? יש מצב לרנין..יש מצב לאיתי שהוא דל למרות שתפס יותר עניין שי לא יעוף כמה ששונאים אותו פה ככה אוהבים אותו יש משפט בפרסום תכתוב עלי מה שאתה רוצה רק תכתוב את השם שלי נכון זה או רנין או איתי או אשר או ונסה צריכים לעשות יותר כותרות צבר גם לא עושה כותרות אבל הוא יפה מספיק בשביל זה ועדיף לו לשתוק מבחנ האסטרטגית

איתי בל

New member
יש מצב גם ג'ני

עכשיו כשאת אומרת את זה... לא חשבתי עליה אפילו וידעתי שאם יש אדם שפספסתי שהוא דל ולא אמרתי אותו הוא בטוח יעוף אם שכחתי את ג'ני בין האנשים המשעממים... אז אני שם את הכסף שלי על ג'ני ונסה לא עתוף כל כך המר...כוסית צרפתיה רוכבת על סוסים

Lady in red2

New member
למה, לדעתי יש לונסה סיכוי לעוף

מה כ"כ שווה בה? היא וולגרית, קולנית או יותר נכון צעקנית, עושה כאב ראש...

איתי בל

New member
אחלה

אני שכחתי את ג'ני... את קולטת? שכחתי מקיומה אז מצידי שונסה תהיה וולגרית קולנית מגעילה שתהיה נאצית מצידי... כל עוד אני יודע שהיא חיה זה טוב ג'ני שכחתי שהיא חיה... מי ששוכחים שהוא חי לא יקבל אס אמ אסים לא חשבתי על זה בכלל שג'ני מועמדת להדחה אז נראה לך שאשלח לה אס אמ אס? ג'ני נופלת בדוק וזה יפיל את רנין איתה... זה יצור בלאגן גם

א ח ת18

New member
חחחחחחחח

"שכחתי שהיא חיה" אני חושבת שאיתי או ג'ני יעופו בראשון

ואם לא ?

אם איתי או ג'ני לא יעופו ... אתם מוכנים לאכול את הכובע ? אתם נשמעים כלכך משוכנעים שדווקא הם יעופו כי אתם מפרשים שקט כחולשה ושיעמום . אבל יהיו בוודאי רבים אחרים שירצו שג'ני ואיתי ישארו . המוזר הוא שהרוב פה טוען שצבר לא יעוף רק בגלל המראה שלו . ואפילו מייעצים לו אסטרטגית לשתוק . אז לפי דעתי לפחות ג'ני הרבה יותר יפה מצבר וגם הרבה יותר שותקת ... לגבי איתי , יש לבחור את הקסם שלו ( זה עם הלפידים הבוערים שהוא עושה איתם ג'אגלינג , זה לא בדיוק קסם אבל עבור אנשים כמוני זה נחשב כמו קסם ) . ואל תשכחו שגם איתי וגם ג'ני הם בין היחידים ( עם אשר , ונסה ולאון ) שלא נכנסו לקלחת עד כה עמוק מידי . ולא יצאו בצביעותם ( למרות שאשר ולאון כל אחד בתורו הצביעו להדיח את יוסי פעם ואח"כ נהגו בצביעות , אבל זה כנראה נשכח כבר ) . מה שמקל על האהדה אליהם מצד ציבורים מסויימים . קרן היא מעומדת טובה להדחה וגם שפרה . קרן בגלל מסע הצביעות שלה מחוף אל חוף . שפרה בגלל שקהל המעריצים שלה כבר מותש מלהצביע לה שבוע אחר שבוע ( וגם לא ממש ברור לו עבור מה הוא מצביע במקרה של שפרה . היא קצת חסרת פואנטה ) . ועצם זה שכולם מעומדים מוריד קצת מתחושת השליחות במחנה של שפרה . נקודה נוספת שחשוב להזכיר שסביר להניח שההצבעה של הקהל הפעם לא תתנהל על פי אסטרטגיות אלא על פי פופולאריות . רבים הצביעו לשפרה ועינב כי רצו לראות את ערן , נעמה או קרן מודחות . עכשיו כשזה כל מתמודד עבור עצמו המצב שונה . כל מה שכתבתי על שפרה נכון ביתר שאת לגבי עינב . אני דווקא הייתי רוצה שהמודח/ת הרביעי יהיה מישהו לא צפוי ושהמהלך הזה יטרוף את הקלפים בבית . לדוגמא : צבר , אם הוא יודח אז כל היסודות שעליהם בנה שי עפו מהוילה והוא ימצא את עצמו בעמדת חולשה . הכל יתהפך עליו ונעמה תקבל כוחות מחודשים . לאון , אם לאון יודח זה אומר שהכל יכול לקרות ושאף אחד לא באמת מוגן . ואז אנשים יילחמו בשיניים לא להגיע למצב בו הם מעומדים להדחה . אם אחד מהמעומדים הבאים יודחו אז התוצאה תהיה משעממת : אם שי יודח אז החיים יחזרו למסלולם התקין פחות או יותר . אם נעמה תודח אז זה אפילו לא יהיה ראוי להיות חדשות . גם כך היא ברווז צולע . אם אשר יודח זה גם לא ישנה הרבה פרט אולי לעובדה שלא יעשו קידוש בימי שישי . אם יוסי יודח אז הריי שהתכנית תאבד נדבך חשוב מהתוכנית בעיקר בפן הקומי . אם ונסה תודח זה יהיה חסר משמעות . אם רנין תודח זה יגרום לאיבוד חלק גדול מהמתח שקיים אצל הצופים ( בין השאר : האם היא תבכה ביום שישי , האם היא תעזוב מרצונה , האם היא תבגוד בתאייסיר , האם תאייסיר ייפרד ממנה בשידור חי , האם היא תחרבן היום או לא . כל אלה שאלות שהעסיקו את הפורום הזה בזמן כזה או אחר
) אם קרן תודח אלה גם לא יהיו חדשות מרעישות . ולא חדשות טובות עבור ההפקה . כי סוף סוף אחרי שמצאו את התחת של המדינה ( מרינה מהישרדות ) מצאו את הרגליים לחבר לו ( הרגליים של קרן מהאח הגדול ) ועכשיו זאק"ה מחפשים את שאר חלקי הגוף בסדרות הריאליטי השונות
. עינב אם היא תעוף המניות של חברות הסיגריות יעלו רק ביגלל הביקוש בשוק למוצרים . ואם שפרה תודח זה יהיה אולי מתבקש אבל קצת לא לכאן ולא לשם . מה לעשות ?! היא לא גורם כזה משמעותי בוילה או במשחק . אז השאלה היא האם אתם בטוחים שהמודח/ מודחת הבאה יהיו או ג'ני או איתי ? כי למען האמת ... אני מעדיף שלא .

איתי בל

New member
ג'ני עפה נקודה

אוכל מה שאתה רוצה אתה פשוט לא חושב במובנים הנכונים באס אמ אסים אתה תצביע לי? אתה תצביע כדי שאני אשאר? לא... כי אני לא שם לא ראית אותי שם אתה לא מודע לכך שאני אופציה ולא תחפש אותי באס אמ אסים כך גם ג'ני... אני שכחתי מעצם קיומה לכן בטח ובטח שלא אטרח לשלוח לה אס אמ אס אתה חושב במובנים של הם עוד אל הראו את צביעותם לא נכנסו לתוך הבלגן טהורים לכאורה יהיה להם יותר אהדה אז לא... אהדה אתה צריך להרוויח כמו ששנאה אתה צריך להרוויח הם לא הרוויחו אף אחד מהם לא ג'ני ולא איתי למרות שמצבו טוב משלה אף אחד לא ישלח להם אס אמ אס כפרס על כך שהם לא צבועים... אף אחד לא ישלח להם אס אמ אס כי הם לא צעקו ולא רבו עם אף אחד להפך אם הם היו צועקים היה בהם עניין וזו כבר סיבה לשלוח אס אמ אס גם אם הרוב רואים את זה כשנאה יש הרבה הבדל בין ג'ני לצבר... אתה לא חושב קהל יעד דבר ראשון יש יופי ויש יופי טלווזיוני... יש מושג שנקרא "לעבור מסך" וצבר עובר מסך הרבה יותר טוב מג'ני זה דבר ראשון... דבר שני תחשוב קהל יעד ידוע שהרוב המוחלט של שולחי האס אמ אסים מדובר בנערות חביבות בנות 12... אותן נערות ישלחו אס אמ אס ליופי של צבר הרבה לפני שישלחו אס אמ אס על יופיה של ג'ני חוץ מזה כשג'ני תתחיל ללכת בלי חולצה כמו צבר אז נדבר... היא גם לא ניצלה את היופי שלה חוץ מזה שהיא רוסיה ואין לאנשים כוח לעקוב אחרי המבטא שלה קרן לא תודח נעמה תודח לפניה ושיפרה בחיים לא תודח שיפרה היא אופציה מצויינת להגיע אל המיליון...סך הכל פעמיים הייתה על הגריל לעומת יוסי ודבר שני שיפרה היא פייבוריטית ויש לה סיכוי אדיר לנצח את המשחק הזה בהליכה מצד אחד היא חכמה ואינטיליגנית כמו הרבה אנשים בבית... רק שהיא שותקת קצת כמו צבר לא מתלהבת מעצמה יותר מידי ופיזית היא גם לא יותר מידי מלהיבה ואז הצופה בבית יכול להזדהות עם הבחורה הזו כי מצד אחד מדובר באחלה בחורה ומצד שני היא לא מאיימת כמו ששי מאיים הרבה אנשים חוששים פה משי מתוך אגו כי הוא נראה להם גדול מהם...שיפרה לא מאיימת על אף אחד גם חכמה וגם יפה ותשתקי היא לוקחת את המיליון בהליכה

אתה כלכך בטוח בעצמך ...

פשוט ליגזור ולשמור , ואז לבדוק אותך מול המציאות . להערכתי זה יהיה משעשע
. אז מה סגרנו ? 1 . ג'ני עפה ביום א הקרוב . 2 . שפרה תגיע לפחות לגמר . 3 . נעמה תודח לפני קרן . ובכן כמו שאמר העיוור לגוסס : "נחיה ונראה" .

איתי בל

New member
הי זה לא שאני לא יכול לטעות

אבל כן החיזיון שלי שאו ג'ני או רנין יעופו ביום ראשון כך או כך הצמד הז הלפי דעתי עומד להישבר וכך או כך זה ישפיע על רנין בעיקר בצורה משמעותית זה ההימור שלי שפרה בגמר בהליכה גם ליוסי יש סיכוי מצוין לקחת את המיליון אולי אולי אולי גם צבר מאוד מתנדנד גם ללאון יש אחלה סיכוי למרות שאת המיליון עצמו לא נראה לי נעמה זמנה קצר... קרן אחרי שערן עף קיבלה הרבה נקודות זכות כהקורבן של ערן והבחורה שהביסה את הגבר הרשע הזה זה יתן לה נקודות

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

למען האמת אני מעדיף ששום דבר ממה שכתבת לא יתגשם . אם כי גם אני מאמין שיוסי יגיע לשלבים האחרונים לפחות , בזכות התמיכה הציבורית לה הוא יזכה .

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

למען האמת אני מעדיף ששום דבר ממה שכתבת לא יתגשם . אם כי גם אני מאמין שיוסי יגיע לשלבים האחרונים לפחות , בזכות התמיכה הציבורית לה הוא יזכה .

למעלה