עדכון יומי 24.9, יום 24

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך

Aeon

New member
מן הסתם לא יראו את השיחה

אבל אני מאמינה שזה אולי להעביר ת'זמן ...בנתיים בובליל מה זה נוחר - מעיף ת'גג...

איתי בל

New member
אם אתם שואלים אותי

לא בגלל זה הוא הלך לאח הגדול..אבל שי מנצל את הזמן ערן עף...כמו ששי אמר זה לא מי שהולך זה מי שנשאר הוא נשאר עם פחות חייל מה שלא רק מחלי שאותו גם מחזק את הצוות המנוגד לו כולם על הגריל... ועכשיו יש דילמה קשה של איך ממשיכים את המשחק מכאן וצריך לעשות תוכניות רק שי וצבר...זה לא כוחות ואני חושב שהוא מנצל את הזמן עכשיו לקצת שקט פשוט לחשוב

Lady in red2

New member
באמת מסכן... מילא אם הייתה אפשרות

לטלוויזיה/אינטרנט/ספר/עיתון... אבל הוא צריך להשתעמם עם עצמו בלי כלום.

איתי בל

New member
הוא בחר בזה

הרבה מהם הציעו לו להישאר איתו ערים..הוא בחר להיות לבד הוא לוקח זמן לחשוב אתם חושבים שהוא משתעמם אבל אני בטוח שהוא מאוד עסוק כרגע לאף אחד שם אין זמן לחשוב ולהיות לבד כמו שלו יש עכשיו... אפשר לראות את זה כמתנה שהוא בהחלט זקוק לה אחרי ההדחה של ערן

IDAN30

New member
הגיג לשעת לילה ../images/Emo199.gif

אם נניח שההפקה לא התערבה בהדחה של ערן (דבר שאני עדיין קצת מפקפק בו, אבל נניח) אז אני משער שזה היה בגלל שהוא פגע בשני "מגזרים" חזקים - הומואים וערבים (ואולי גם אוהבי חיות), שתרמו תרומה משמעותית להדחה שלו. אם אכן המגזרים הסקטוריאליים כל כך חזקים, המשמעות היא שזה ישתקף עד הסוף, ולגמר יגיעו המועמדים הסקטוריאליים: אשר הדתי, לאון ההומו, רנין הערביה, יוסי המזרחי. זה גם אומר שהקרב הסופי יהיה בין המגזרים הסקטוריאליים לבין עצמם.

ShukyD

New member
תעיר אותי כשיגמר..

סקטוריאלים לא סקטוריאלים אני אומר בואו ננסה להמציא משפטי יוסי אם אין לך למי להצביע - לך על מי שלו מגיע אם תצביע לאון - יקרה לך אסון
אם תצביע ערן - יצאת חומוס - עזב כבר מזמן אם תצביע שי - עשה זאת בחשאי

ShukyD

New member
אה כן לגבי האיתי שלך

"אל תאבד תקווה - בשביל זה קיימת שעווה" "לפני שאתה נכנס להתקלח - שלוף חרמש ותתגלח"

אני חולק עליך מהסיבות הבאות :

1 . כפי שמישהו כבר הזכיר כאן ההצבעה היא לא " נגד " אלא " בעד " . ערן לא עף כי המגזרים הללו לא הצביעו לו ( רנין , אשר , לאון ויוסי או עינב לא היו כלל מעומדים להדחה ) סביר להניח שהמגזרים הללו בכלל לא באו לידי ביטוי עדיין . 2 . המחשבה שמעומד X מהווה סמל למיגזר מסויים היא יותר מחשבה שקשורה לאירוביזיון מאשר לאח הגדול . אני לא רואה את כל יוצאי לוב או מרוקו נעמדים בשורה מאחורי יוסי . וגם לא כל הדתיים יסכימו עם אשר . ולא כל ההומואים מחבבים אוטמטית את לאון . באשר לרנין אני לא מכיר מספיק על מנת לדעת . 3 . כפי שכבר צויין ההצבעה היא לפי מי שאוהבים . אם אתה שונא מישהו והמעומד הפייבוריט שלך לא מעומד להדחה באותו השלב מעטים הם הפנאטיים שישלחו לכל שאר המעומדים שאין להם כלפיהם שום אהדה אמיתית רק על מנת שהמעומד שהם פחות אוהבים יודח . ( יש כאלה אבל אני מקווה שהם מעטים למרות שצריך להודות שהם דיי רעשניים ) . 4 . אי לכך ובהתאם לזאת (
) ערן למעשה הדיח את עצמו על ידי כך שהוא גרם לאנטיגוניזם כלפי עצמו . זה התחיל בהגדרת ההפקה שהוא הומופוב וגזען והמשיך בסיפורים שלו ובהתנהלות השחצנית שלו ובניסיון לשחק אותה דון ג'ואן . רק בהדחה הקרובה יוכלו לקבל בקשת מושג באשר לחדירה שלהם לכל המיגזרים . אבל גם בסייגים מסויימים כי לדוגמא לא ידוע עד כמה הדתיים והמסורתיים שמחים על כך שאשר מייצג אותם בוילה עם כל הנשים שמסתובבות שם בביקיני ובתוכנית שמרימה על נס דיגלה את הצביעות כערך עליון להישרדות . מה גם שאני מניח שיש רבים ששופטים אותו על כך שהותיר אישה הרה על מנת ללכת לשחק משחקים שהכותרת שלהם היא רדיפת בצע ( אני מניח שלפחות בעיניי חלק מהדתיים זה כך ) . ואותו הדבר כלפי אשר יכול לקרות במגזר שממנו באה רנין . וכנ"ל כלפי יוסי או עינב שכפי שציינתי לא בטוח עד כמה המזרחיים שמחים שזה הייצוג שלהם בבית . יש רבים מהמגזרים הללו שהיו מעדיפים שלא יהיה להם ייצוג כלל במקרה הזה . ויש קיצוניים שיעדיפו להעיף את המעומד מהמגזר שלהם בשל הסיבות שהזכרתי .

תיקון טעות .והבהרה

עינב כן היתה מעומדת להדחה אבל יוסי לא . אבל נכון לישראל 2008 אני לא חושב שקיימת עוד החלוקה הברורה בין מזרחיים לאשכנזים . ( אולי אני מקווה שכך וצפויה לי הפתעה . ) ולכן לא הייתי מחשיב את המזרחיים או את האשכנזים כמיגזר בפני עצמו מלכתחילה .

IDAN30

New member
מסכים איתך חלקית

לצערי אין לי זמן להאריך, רק אומר שיש הרבה טעם במה שאתה אומר. אבל לגבי לאון אני כן חושב שה"מגזר" כולו או רובו יתגייס אליו.

ShukyD

New member
הזריחה בבוקר

יוסי לאשר : אשר מה אתה לחוץ שבת זה רק ביום ראשון או משהו כזה

למעלה