עדכונים מהבית - יום ה-93 - 10.3

שוקולד10

New member
פרידה אני אוכל חרא בשביל הקבוצה- כנסו מהר

פרידה אני בשביל הקבוצה במשימות מוכנה לאכול חרא --- אם לא הייתי רואה 3 חודשיים עוד הייתי מאמין לה ! הרי היא פסלה מכוונה את משימת יפן כי לא הייתה מוכנה לחכות 20 דקות ללא עישון או להעיר את הגיישות. פרידה מומחית בלקחת משהו קטן להפוך אותו לנפח ולעשות רעש גדול - כמו שעיוותה כל מה שמרב אמרה בכלא ובכך הסיתה את ליהיא והילה נגד מרב .

poli33

New member
ידוע שפרידה היית מכורה לקריסטל

בגלל זה אני ואני ואני ואני כניראה עדיין תקוע לה הקריסטל באף (למי שלא מביו קריסטל גורם לבן אדם להרגיש מעל כולם להיות מלך)

../images/Emo41.gif תמונות: משפחות הדיירים נפגשו (ולא רבו)

המשפחות של לי עוז, ליהיא ופרידה נפגשות - תמונות אם תהיתם אם המשפחות של דיירי "האח הגדול" שומרות על קשר, אז התשובה חיובית. אמש נפגשו אח וחברה של לי עוז לצפייה משותפת עם בנה של פרידה והחברים של ליהיא. לחצו כאן לפרטים המלאים ולתמונות

מנו 7

New member
אני לא מתקשה לדמיין את

התגובות של "הנשמוות הטהורות" שתומכות בג'קי/פרידה/ליהיא אם נופר היתה מסכימה שג'קי ישב בצד שעה שכולם חוגגים במסיבה. אותן "נשמות טהורות" היו חוגגות ומסמרטטות אותה גם אם הייתה יושבת בצד עם ג'קי כשכל האחרים חוגגים. ההתקפות המכוערות על נופר, מילות הבלע כלפי נופר, עיוות המציאות כדי להוציא רע את נופר, ה"אי דיוקים" כדי להוציא רע את נופר, העלילות ההזויות כנגד נופר, כל אלה לא יעזרו "לנשמות הטהורות", להיפך רק יחזקו את נופר. בסופו של יום שמן טהור תמיד יצוף על פני המים.

נוי710

New member
איזה חמודים המשפחות של ליהי פרידה וליעוז

חח בחיים לא תראו פגישה בין הורי ג'קי להורים של נופר ההורים לא סובלים אחד את השני ובצדק

אז ככה האודים של פרידה כמוה בדיוק

ואהודים של ג'קי סתומים כמוהו בדיוק ולכן אין מה לעשות זה מה שיש

ליעוז מתחיל עם הפוליטיקה...

ליעוז: אני אגיע לגמר אני אסתפר סיון: מה הכל ? ליעוז: כן... לא ... נראה לך..

נוי710

New member
הלואי שליעוז יגיע לגמר

זה עוד יותר יעצבן את ג'קי ונופר הצבועים וגם אלעד שיגיע לגמרר כי גם אותו ג'קי לא אוהבב כי הוא משנה את דעתו כמה שהשניים לא מודעים לעצמםםםםם ג'קי ונופר רק יודעים להתלונן כל הזמן על דירים ואף פעם לא מסתכלים על עצמםםםםםםם פשוט שתי מעצבנים דוחיםםם ושחצנים פויה

למעלה