עובדה אתה לא שולל אותי כל מה שכתבתי זה נכון ואתה יודע את זה אבל ההערצה העיוורת הורגת אותך. צודק האמת בערוץ 20 וכל מה שכתבתי זה האמת אם לא אז אתה מוזמן להוכיח מה לא נכון.
ולא אכפת לך לשקר רק בשביל המטרה שלך בדיוק כמו פרידה לא פלא שאתה מעריץ אותה היא חלאה בדיוק כמוך נופר שוטפת כלים יותר מרוב הבית. מתי הילה המלכה שלך נגעה בכלים ? תזכיר לי פעם 1 כזאתי. מתי פרידה נגעה בכלים ? נופר לפחות כל יומיים עושה כלים ומי שרואה ערוץ 20 יודע את זה. נופר לא קמה לנפנף בקור ובגשם לבהמה שמנה שלא הייתה מוכנה להתחשב ולקום 10 דקות קדימה היא חברה טובה של ג'קי אז אתה הופך את זה לזה שהיא מנצלת אותו, אז אותו דבר אפשר להגיד שאלין ניצלה את אלירז ולאון את שפרה ועוד ועוד אתה לוקח כל דבר שנופר עושה והופך את זה לכיוון רע כי זה מה שנוח לך השנאה העיוורת שלך שוטפת אותך ולא נותנת לך לראות תאמת
אחת שוטפת בכל העונה,ועוד פעם שהיא ניצלה את ג'קי לשטוף במקומה כי זה היה היום שלהם לשטוף היה שבוע שהם קבעו ימים. פרידה שוטפת כל פעם אפילו בפרק ב22 הזכירו את זה ששטפה כלים יחד עם דנה. פרידה לא רק ששוטפת היא גם מכבסת בגדים לכולם,מכינה אוכלת לכולם מה שנופר לא עושה אף פעם כי היא ילדה מפונקת. נופר לא נפנפה כי היא ילדה מפונקת שלא מוכנה להתחשב באחרים. ממש חברה טובה שלו כל רגע משפילה אותו שלא נוח לה שיהיה לידה היא צועקת עליו כאילו אין מחר. אתה בטח תמשיך ולהלל פה את נופר ולשפוך שקרים הרי שום דבר לא ישנה תאהבה העיוורת שלך,אני אמרתי את שלי ומי שרואה ערוץ 20 יודע שזה האמת.. יאללה תחפור עכשיו בשטויות אולי תצליח לשכנע את עצמך שאני טועה ואתה צודק, עלי ועוד על הרבה אחרים השטויות שאתה כותב לא עושים רושם ואני לא מתכוון להגיב לזה עוד כי נמאס לי להגיב לשטויות שאתה פולט.
השקרים הם רק שלך והכל מוקלט זה המזל ../images/Emo13.gif
הפעם האחרונה שפרידה עשתה כלים זה אז עם דנה לפני חודש וחצי הפעם האחרונה שנופר עשתה כלים זה לפני 3 ימים הילה המלכה שלך לא עשתה כלים פעם 1 בחודש שבו היתה בבית פרידה מכבסת ? יפה שהמכשפה המרשעת הזאתי עושה משהו לטובת הכלל. אם היא לא הייתה מכבסת היו מסתדרים בלעדיה. וגם נופר מכבסת
פרידה יותר מכבסת אנשים במילים שלה מאשר מכבסת כביסה נופר לא ניפנפה כי עליה לא ידרכו כי היא בחורה לוחמת ולא פראיירית נופר כמעט כל יום נכנסת למטבח ומשתתפת בהכנת האוכל. פרידה רבה עם דנה וחודש שלם לא בישלה והסתדרו מצוין בלעדיה בלי האוכל המגעיל שלה תמשיך לחפור ולהסיט ולהמציא שקרים, המזל הוא שאני יודע גם מי אתה ומכיר אותך אז אני יודע שאתה זבל של בנאדם, מתאים לך בול לתמוך בפרידה כי אתה גם מאוד דומה לה רק שתדע לך
פרידה חושבת ששכחנו שפסלה משימה בכוונה בגגל שלא הסכימה לחכות 20 דקות ללא עישון או להעיר את הגיישות ! פרידה גם כשאין אוכל לא תוותר על הטבק !!! פרידה שפתחה אתמול שקית חדשה - היתה חייבת להזמין עוד שקית ? פרידה 3 חודשיים לא מתחשבת באף אחד !
ממלכת הרוע והצביעות נופרררררר המתיפיפת גועל נפשששש של בחורה שחושבת שהשמש זורחת לה מהתחתת אין עליך פרידההה ואל תתיחסי לקנאים ג'קי ונופרר הם צבועים את אמיתית
רק לעצמה וכל הזמן אז אל תשחקו אותה! היא לא ויתרה פעם אחת על הסיגריות שלה, על הלחם שלה, על משחת השיניים שלה, על ה80 ביצים שהיא אוכלת כל יום, על הקפה שלה, על שעות השינה שלה וכו כו נמאס כבר!!!