עדכונים מהבית - יום ה-93 - 10.3

פונפון32

New member
משאירים טרולים, משאירים קללות, ובשרשור

מקסים שנועד לומר לפחות מילה או שתיים טובות על דייר זה או אחר, מתעלמים מקללות, ניבולים והכפשות. אמרתם שזה שרשור תמיכה ומחמאות ושכל תגובה המכילה רעל תיעלם נכון? אז תעמדו במילתכם ! הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

פונפון32

New member
צודק. מודה. ועדיין, יש הבדל בין

קללות קשות למילה כמו אדיוט. בכל מקרה - לקחתי לתשומת לבי.

poli33

New member
באמת לא צריך לקלל גם נוי 710 לכי

תשתפי את הפה את מגזימה

הנה פרידה עם משפטים בערבית

מעניין אם היה לה מאהב מהחמאס ובגלל זה היא נהיית לסבית

yafito123456

New member
פרידה יא סתומה

אמרת שאת יכולה לחיות על לחם ומרגרינה מה את מתבכיינת עכשיו???? את הטבק שלך קיבלת תסתמי

ExsoTic Cop

New member
פרידה צודקת בכל מילה כרגע

נופר ילדה מפונקת עם פרצוף עצבני בכל המשימות. יכלה לא להרוס תמשימה בשביל שעה הנאה במסיבה ועכשיו כולם סובלים שבוע בגלל זה בלי תקציב.

פרידה האחרונה שיש לה זכות דיבור

בנוגע ללוותר לטובת הקבוצה ואל תתחבר מאחורי מילים כמו כרגע כי אתה רוצה שפרידה תזכה אתה אפס זבל בדיוק כמוה פלא שמהתחלה לא תמכת בה

ExsoTic Cop

New member
מה לעשות שפרידה אמיתית כל מילה שאומרת נכון

אבל בין זה לבין שאני רוצה שתזכה ממש לא. אני לא שוכח תקטע עם המחבלים שלה ואת החרבון בתנך בשירותים.. אבל מה לעשות שהיא צודקת אז היא צודקת.

נוי710

New member
פרידה תמיד צודקת והיא אמיתית בכל דבר

שהיא עושה היא לא מתיפיפת מה שיש לה לאנשים היא אומרת בפנים וזה מה שאני אוהבת בה היא היחידה שתוריד תמסכה הצבועה של ג'קי ונופר אני מסמסת לליעוז ליהי ופרידה

ExsoTic Cop

New member
אני לא עיוור כמוך שמהלל את נופר על עיוור

ושם זין על כל הדברים הנכונים והרעים שאומרים עליה מה לעשות.

אתה עיוור שעושה רצח אופי לנופר על עיוור

הרי כל מה שאתה אומר וחושב בא מנקודת מבט שלילית על נופר מראש מאחרי שהיא יצאה על יורם ובעצמך הודית בזה אתה בדיחה מהלכת על שתיים אם פרידה אמיתית בשבילך וכל מה שהיא אומרת היא צודקת זה מראה על מי אתה ומה אתה.. טינופת כמוה וכמו החברים שלה בבית ליהיא וליעוז

ExsoTic Cop

New member
אני עושה רצח אופי בצדק כי זה מגיע לה

היא מכשפה לא סתם נתנו לה במשימת תתחפושת של המכשפה. יצא על יורם סתם כמו שאמרה,מנצלת את ג'קי,הורסת משימות כרונית להזכירך גם בגיישות לא רצתה לקום ולנפנף וגם במשימה השבוע,פרצוף זועף,מפונקת,קריזיונרית,חושבת שהכל מגיע לה,לא מבשלת בקושי שוטפת כלים וכו.

למעלה